A bitcoin az új, 1 dolláros összehasonlításban is legyűri az aranyat

-

Willy Woo legújabb elemzése vicces színekben tüntetni fel az arany teljesítményét mint befektetés az elmúlt 11 év során.
Ha 2009-ben vásároltál 1 dollárnyi bitcoint, akkor lehetne egy luxus jachtod, míg 1 dollárnyi arany csak egy csokiszeletre lenne elég.
Willy Woo elemző a héten tette közzé legújabb mutatóját, amely a legnagyobb kriptopénz sikerét követi.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Bitcoin: 1 dollárból 12,8 millió lett

Woo a Twitter mellett weboldalára, a Woobullra töltötte fel legújabb megállapítását az arany gyenge teljesítményéről az elmúlt évtized során.
Annak ellenére, hogy az arany is megindult 2020-ban, a bitcoin éves szinten továbbra is jobb teljesítményt hozott, és ez még jobban látszik, ha több évet vizsgálunk.
„Csináltam egy új élő grafikont az aranyrajongók számára.” – írta Woo

„1 dollárnyi befektetés 10,7 év alatt. A bitcoin mai értéke 12,8 millió dollár lenne (egy luxus jacht) az aranyé: 1,66 (egy Snickers).”

Az arany elég szépen teljesített 2011 során, majd összeomlott, és csak az elmúlt hónapok során állt helyre az értéke.

Több, mint gyorsan jött pénz

A nemesfémnek mindezek ellenére több rajongója is akad, akik gyakran becsmérlik a bitcoint, miközben az aranyat próbálják népszerűsíteni.
Peter Schiff talán a legismertebb aranyrajongó a közösségi médián, de mások is akadtak, akik letagadták, hogy a bitcoin bármilyen módon az arany digitális megfelelője lenne.
Saifedean Ammous, a „The Bitcoin Standard” írója a múlt hónapban pont erről vitázott Roy Sebaggal a Goldmoney alapítójával és vezérigazgatójával.
Sebag nem értett egyet Ammous pénzről alkotott elméletével, szerinte a bitcoin készlete sem marad örökké 21 millió.
Ammous szerint az arany idővel az ezüst sorsára juthat, és elveszítheti értékét, ugyanis az ezüst értéke meg sem indult a koronavírus összeomlásait követően.

„Eljött az arany ideje is, de hamarosan a bitcoin veheti át helyét, mivel ez utóbbi nem ismer határokat.”

Olvastad már? Egy amerikai képviselő szerint a bitcoin tökéletes értéktároló

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Mi az a Howey-teszt, és miért fontos a kriptopénzek esetén?

Ha követed az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete, a SEC intézkedéseit, valószínűleg hallottál már a Howey-tesztről, amelyekkel meg lehet határozni, hogy egy befektetési termék, egy...

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!