Az Ethereum kereskedők feszült hétvégére számíthatnak?

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ethereum

Az Ethereum teljes értékű zárolt (TVL) ETH 2.0 letéti szerződések május 19-én minden idők legmagasabb értékét érték el.

Az ETH árfolyammozgása azonban nem volt a legjobb, és még mindig sikerült a medvék hatása alatt maradnia.

Az Ethereum árfolyamának alakulása az elmúlt 30 napban nem volt más, mint kiábrándító.

Az ETH április 19-én 1.966 dolláron kereskedett, és a cikk írásakor 8,66%-kal alacsonyabb, 1.814 dolláron állt.

Ez azonban nem akadályozta meg az ETH-t abban, hogy más területeken előrelépést tegyen.

Az egyik ilyen fejleményt a glassnodealerts emelte ki. Az ETH 2.0 Deposit Contracts-ben lezárt teljes érték (TVL) május 19-én minden idők legmagasabb értékét érte el.

Ez a fejlemény azonban vajon megadja-e az ETH árfolyamának a szükséges lökést?

A medvék felmentő serege úton van

A Woominkyu által készített friss CryptoQuant elemzés szerint a Deposit Contracts emelkedése a közeljövőben az ETH árfolyamának javára válhat.

Az elemző szerint a letéti szerződés emelkedése az Ethereum 2.0-ra készülő validálók folyamatos részvételét szimbolizálja.

Annak ellenére, hogy az elemzés a következő napokban egy bikás narratívának kedvez, az ETH cikk írásakor látott árfolyampályája nem kedvezett sem a bikáknak, sem a medvéknek.

Bár az ETH zöldben forgott, a Relatív Erősség Indexe (RSI) a cikk írásakor 44,94-en állt.

A vételi nyomás hiánya nyilvánvaló volt annak ellenére, hogy az RSI lassan a semleges vonal felé tendált.

Emellett, bár a Awesome Oscillator (AO) zöld színnel jelzett a nulla vonal alatt, a Moving Average Convergence Divergence (MACD) másképp mozgott.

A MACD indikátor még mindig a MACD vonal (kék) fölött mozgó jelzővonalat (piros) mutatta.

Ez azt jelezte, hogy a medvéknek még mindig sikerül megszerezniük az irányítást a piac felett.

Figyelembe véve azonban mind a jelző, mind a MACD-vonal elhelyezkedését, némi vételi nyomás jelenlétében trendfordulóra kerülhet sor?

 

ethereum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!