Az Ethereum (ETH) állapotának vizsgálata

-

Miközben a Bitcoin (BTC) vezeti a növekedést, az Ethereum (ETH) is elindult felfelé.

A legfrissebb adatok azt mutatták, hogy az év eleje óta jelentősen megnőtt a kereslet az Ethereum validátorok iránt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A validátorok a tranzakciók érvényesítésével és a konszenzus fenntartásával döntő szerepet játszanak az Ethereum-hálózat biztosításában.

A kereslet megugrása az Ethereum validációs szolgáltatásai iránti fokozott érdeklődést vagy használatot jelzi, ami az ökoszisztémán belüli pozitív lendületet tükrözi.

Miközben a növekedés tekintetében a Bitcoin (BTC) áll az élen, az Ethereum (ETH) is elindult felfelé ívelő pályáján.

Az Ethereum növekvő pályán

A legfrissebb adatok azt jelezték, hogy az év eleje óta jelentősen megnőtt a kereslet az Ethereum validátorok iránt.

A validátorok a tranzakciók érvényesítésével és a konszenzus fenntartásával döntő szerepet játszanak az Ethereum-hálózat biztosításában.

A kereslet megugrása az Ethereum validációs szolgáltatásai iránti fokozott érdeklődést vagy használatot jelzi, ami az ökoszisztémán belüli pozitív lendületet tükrözi.

A növekvő Ethereum iránti érdeklődés további jele a hálózaton feltett Ethereum növekvő mennyisége.

A feltett ETH-k mennyisége az elmúlt hónapban jelentős növekedésnek volt tanúja, és a cikk jelenlegi időpontjában elérte a 30,118 millió ETH-t.

A letétbe helyezett ETH jutalmazási aránya 4,427% volt, ami azt jelzi, hogy mekkora hozamot kerestek azok, akik részt vettek a staking folyamatában.

Nevezetesen, az Ethereumhoz kapcsolódó inflációs ráta jelentős csökkenést tapasztalt az elmúlt napokban.

ethereum
Forrás: Staking Rewards

Az árfolyam tekintetében az Ethereum viszonylag jól teljesített. Amikor a cikket megírtuk, az ETH 2.677 dolláron kereskedett, és az elmúlt 24 órában 7,9%-kal nőtt az árfolyama.

Azonban ez az árfolyam-emelkedés nem volt elszigetelt, mivel egy nagyobb trend része volt, amelyet a Bitcoin vezetett, ami más altcoinok növekedését is eredményezte.

Néhány probléma előttünk

Aggasztó tényező volt az ETH esetében a csökkenő hálózati növekedés. Ez azt jelenti, hogy az új címek elvesztették érdeklődésüket az ETH iránt, ami azt jelezte, hogy az ETH árfolyamának megugrását az okozhatta, hogy a régi címek több ETH-t halmoztak fel.

Az érdeklődés hiánya az új befektetők részéről akadályozhatja az ETH további növekedését.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az ETH MVRV-aránya is nőtt az elmúlt napokban, ami arra utal, hogy sok ETH-tulajdonos nyereséges volt.

Ezáltal valószínűbbé válhat, hogy eladják állományukat, ami lefelé irányuló nyomást gyakorolhat az árfolyamra.

ethereum
Forrás: Santiment

Olvastad már? Mit jelent a tőzsdei likviditás?

Kiemelt kép

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!