3 lépésben, 100 dollárról 5000 dollárra: Ezek az altcoinok segíthetnek ebben a folyamatban

-

A kriptopiac jelentős fellendülésnek lehet tanúja, különösen az altcoin szektorban.

A kriptoelemzők azt jósolják, hogy az altcoinok soha nem látott magasságokba fognak emelkedni, felülmúlva a legtöbb kereskedő várakozásait.

Kiemelik az Ethereum-ot (ETH), mint kulcsszereplőt, amely jelenleg „várakozó állásponton” van a kitöréssel kapcsolatban, ami 3500 dollárra emelheti az árfolyamát, az Ethereum (ETH) már 11,3%-ot emelkedett az elmúlt héten.

A Bitcoin (BTC) szintén ígéretes, jelenleg ellenállásba ütközik, de az elmúlt héten 16,5%-kal emelkedett, és élénken figyelik az 50.000 dolláros határ körüli teljesítményét.

A 100 dollárról 5000 dollárig jutni nagyon is lehetséges bármilyen piaci körülmények között, ha okosak vagyunk.

Azonban a mai helyzet sokkal kisebb kihívást jelent, mint amihez a legtöbb kereskedő hozzászokott.

Most sokkal könnyebb egy nyerő tippet találni, mint korábban, amikor a piac szinte naponta sokkolta az embereket.

Olvasd tovább, hogy megtudd, szerintünk mely érmék hozhatnak jobb hozamot rövid- és középtávon.

ScapesMania: A GameFi aranyláz megcsapolása

A 6.125.000 dolláros villámgyors előértékesítési sikerrel a ScapesMania biztosította helyét a GameFi piacon.

Ez az eredmény, amelyet kizárólag az elkötelezett támogatóknak köszönhetünk, alátámasztja a projektben rejlő lehetőségeket.

Mostanra a ScapesMania több mint 60.000 követőből álló közösséggel büszkélkedhet, ami a széles körű vonzerő bizonyítéka.

altcoin

Az út előttünk: TGE és azon túl

Jegyezzétek be a naptáratokba a Token Generation Event (TGE) eseményt, amely február 26. és március 9. között lesz a PancakeSwap-on.

Az eseményt követően a token előzetes eladási időszak nélkül lesz megvásárolható, optimális belépési lehetőséget kínálva.

A ScapesMania a virágzó GameFi szektorhoz igazodva stratégiailag pozícionálja magát egy olyan piacon, amely az előrejelzések szerint 2031-re eléri a 90,51 milliárd dollárt.

Nem is lehetne jobb az időzítés ahhoz, hogy megragadjuk a lehetőségeket ezen az egyre növekvő piacon.

Közösségi szerepvállalás

A decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányítási struktúrájával a ScapesMania biztosítja, hogy minden érdekelt félnek beleszólása legyen a projekt irányításába ebben a jövedelmező iparágban.

Olyan tevékenységek, mint a tőzsdei bevezetés utáni token-visszavásárlás, égetés és tétgyűjtés fokozzák a projekt vonzerejét.

Maradj az élen a tőzsdei értesítésekkel

Ne maradj le a ScapesMania tőzsdei bevezetéséről! Maradj naprakész, ha feliratkozol a hivatalos weboldalon található listázási értesítésekre.

Csak add meg az e-mail címedet és a Telegram-profilod linkjét, hogy időben frissítéseket kapj.

Csatlakozz a ScapesMania közösséghez, figyeld a népszerű tőzsdéken való debütálását, és nyisd meg a jövőbeli siker jutalmait!

>>> Cselekedj most – Iratkozz fel a hivatalos oldalon! <<<

Pyth Network (PYTH): Bepillantás a piaci dinamikájába és jövőbeli pályájába

A BNB-re történő bevezetése óta a Pyth Network (PYTH) figyelemre méltó emelkedést tapasztalt, árfolyama több mint 7%-kal nőtt.

A tőzsdei bevezetés bikás lendületet adott a Pyth Network (PYTH) számára, ami optimizmust keltett a befektetőkben a jövőbeli teljesítményét illetően.

altcoin

A tőzsdei jegyzésre adott első reakcióban a Pyth Network (PYTH) értéke több mint 20%-kal ugrott meg, ami aláhúzza a fejlődést övező pozitív hangulatot.

A bikás árfolyam-akció ellenére a Pyth Network (PYTH) társadalmi volumene csökkent, és a súlyozott hangulat is visszaesett, ami egyes piaci szereplők körében medvés kilátásokat jelez.

Ez összetett piaci hangulatra utal, amely az optimizmust és az óvatosságot ötvözi.

A derivatívák piaca szintén vegyes jeleket mutatott, a finanszírozási ráta csökkenése, de magas open interest mellett, ami a Pyth Network (PYTH) jövőbeli mozgásai iránti tartós érdeklődésre utal.

A technikai elemzés azt mutatja, hogy a Pyth Network (PYTH) a túlvásárolt zónához közelít, ami eladási nyomást eredményezhet, és potenciálisan megállíthatja a jelenlegi bikarallyt.

A MACD által jelzett bikás előny azonban azt sugallja, hogy még mindig lehet hely az emelkedő mozgásra.

A kihívás a bikás lendület és a növekvő medvés hangulat, valamint a piaci korrekció lehetősége közötti egyensúlyozásban rejlik.

A Pyth Network (PYTH) jövőbeli pályája valószínűleg attól függ majd, hogy képes lesz-e fenntartani a befektetők érdeklődését és navigálni a vegyes piaci hangulatban.

Hashflow (HFT): Airdrop sikere és a piaci válaszreakciók között navigálva

A Hashflow (HFT) nemrégiben sikeres airdrop kampányt hajtott végre, amelynek célja a projekt ismertségének növelése és a közösség jutalmazása volt.

altcoin

Az airdrop stratégiai eszköz a kriptovilágban a márka láthatóságának növelésére és a közösség növekedésének elősegítésére.

A Hashflow (HFT) megközelítése az airdropok kihasználása terén a rajongók és a befektetők figyelmét egyaránt felkeltette, jelezve a felhasználói bázissal való kapcsolatfelvételre irányuló proaktív erőfeszítést.

Az airdropok hatásai a tokenek árfolyamára változóak lehetnek, és rövid távon ingadozhatnak, mivel egyes címzettek úgy dönthetnek, hogy kivásárolják magukat.

Ugyanakkor a jól kivitelezett airdropok a hűséges közösség kialakításával megnövekedett kereslethez, árstabilitáshoz és hosszú távú értéknövekedéshez is vezethetnek.

A Hashflow (HFT) számára az airdrop lehetőséget jelent piaci pozíciójának megszilárdítására és új befektetők bevonására.

A Hashflow (HFT) airdrop-kampányának sikere aláhúzza a projekt növekedési potenciálját és azt, hogy képes hatékonyan együttműködni a kriptoközösséggel.

A kihívás abban rejlik, hogy ezt a kezdeti érdeklődést tartós elkötelezettséggé alakítsuk, és elkerüljük a rövid távú áringadozás buktatóit.

A Hashflow (HFT) hosszú távú kilátásai a folyamatos innovációtól, a közösségi elkötelezettségi stratégiáktól és a szélesebb piacnak a kezdeményezéseire adott reakciójától függnek.

Következtetés

A kriptopiac jelenlegi fellendülése, különösen az altcoin szektoron belül, ígéretes terepet kínál a portfóliójuk értékét jelentősen növelni kívánó kereskedők számára.

Az elemzők azt jósolják, hogy az altcoinok a jelenlegi várakozásokat meghaladó magasságokat fognak elérni, az Ethereum (ETH) és a Bitcoin (BTC) vezetésével, jelentős nyereséget és további növekedési potenciált mutatva.

E bikás környezetben az olyan altcoinok, mint a ScapesMania, figyelemre méltó versenyzőként tűnnek fel a 100 dollárról 5000 dollárra való ugrás megkönnyítésére.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!