Az Ethereum DeFi ökoszisztéma emelkedik a tőkebevonással, az Algotech (ALGT), az Optimism (OP) és a Starknet (STRK) vezeti a növekedési pályát.

-


Vendégbejegyzés


Az Ethereum decentralizált pénzügyi (DeFi) zóna jelentős akciót és tőkeáramlást tapasztalt. Ez utal arra, hogy az emberek körében egyre nagyobb a kíváncsiság e gyorsan fejlődő terület iránt.

A DeFi platformokon keresztül befektetett tőke teljes összege hatalmas, 108 milliárd dollárra emelkedett.

Ez a Terra/Luna 2021-es visszaesése óta példátlan szint. Jelentős mérföldkőnek számít ebben az ágazatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az emelkedés az Ethereum tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli növekvő izgalomnak tulajdonítható.

Ezektől az Ethereum ETF-ektől azt várják, hogy a befektetőknek hozzáférést biztosítsanak a virágzó DeFi területhez anélkül, hogy staking hozamot kínálnának.

Miközben az ökoszisztéma folyamatosan fejlődik és érik, különböző projektek és protokollok teszik le a névjegyüket.

Az Algotech (ALGT), az Optimism (OP) és a Starknet (STRK) vezető szerepet töltenek be ebben a dinamikus környezetben.

A Layer-2 hálózatok változatos hatása az Ethereum-ra

Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója nemrég írt a Layer-2 hálózatok jelentős hatásáról az Ethereum világára.

Úgy fogalmazott, hogy ezek a hálózatok nem csak a skálázási megoldásokról szólnak. Emellett segítenek különböző kriptoközösségek létrehozásában is.

Az eszközöket építő old-school cypherpunktól kezdve a mém érmékből és NFT-kből pénzt kereső emberekig a Layer-2 hálózatok élénk, sokszínű közösséget eredményeztek.

Buterin a kulturális pluralizmusról beszélt, ami azt jelenti, hogy különböző közösségek nőhetnek és lehetnek sikeresek az Ethereum ökoszisztémán belül.

Ez a sokszínűség új módszereket hozott a skálázáshoz, a virtuális gépek tervezéséhez és az alkalmazások fejlesztéséhez, ami még jobbá teszi az ökoszisztémát.

Buterin bízik abban, hogy ezek a közösségek együtt tudnak működni és egyensúlyba tudják hozni egymást, ami végső soron az Ethereum ökoszisztéma egészének javára válik.

Megérti, hogy előfordulhatnak konfliktusok a közösségek között, de úgy véli, hogy az Ethereum hajlandósága arra, hogy a nehéz problémákat szemtől szembe megoldja, segíteni fog leküzdeni ezeket az akadályokat.

Az Optimism 70%-os növekedése és a Starknet 1 milliárd dolláros mérföldköve

A decentralizált pénzügyek (DeFi) közelmúltbeli felfutásának két kiemelkedő szereplője az Optimism (OP) és a Starknet (STRK).

Ők kiemelkedő Layer-2 skálázási megoldások, amelyek célja az Ethereum blokklánc hatékonyságának és skálázhatóságának javítása.

Az Optimism használja az optimism rollupokat, egy olyan technológiát, amely segít növelni a tranzakciós sebességet és csökkenteni a költségeket.

Az OP nevű tokenje az elmúlt évben figyelemre méltó, 70%-os értéknövekedést ért el, jelenleg 2,48 dolláron kereskednek vele, 2 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A Starknet viszont a 7. legnagyobb Ethereum Layer-2 hálózattá lépett elő. Több mint 1,08 milliárd dolláros összértékkel (TVL) büszkélkedhet, ami 2,32%-os piaci részesedést jelent. A Starknet token (STRK) jelenleg 1,19 dolláron van árazva, a piaci kapitalizációja pedig 1 milliárd dollár.

Az ökoszisztémán belüli innováció felgyorsítása érdekében a Starknet Alapítvány bejelentette a Catalyst programot. Ez a kezdeményezés 25,2 millió dollár értékű STRK tokent oszt szét a hálózat 21 legjobb projektje között.

A Catalyst program célja, hogy különböző mérőszámok alapján jutalmazza a felhasználóbarát protokollokat. Ezek közé tartozik a Total Value Locked, a generált díjak, az aktív felhasználók, a külső finanszírozás és a biztonsági auditok.

A Web3 szerencsejáték és a decentralizált pénzügyek (DeFi) továbbra is a Starknet elsődleges fókuszterületei.

A hálózat fejlesztéseket vezet be a tranzakciós sebesség javítása, a késleltetés csökkentése és a költségek csökkentése érdekében.

E fejlesztések célja, hogy zökkenőmentes és költséghatékony élményt nyújtsanak a Starknet ökoszisztémában részt vevő felhasználók számára.

Az Algotech 6 millió dolláros előértékesítése 1200%-os megtérüléssel vonzza a befektetőket

Amíg az olyan befutott szereplők, mint az Optimism és a Starknet hullámokat vetnek, addig egy újonnan érkező, az Algotech (ALGT) az algoritmikus kriptokereskedés új módjával vonzza a befektetők tekintetét.

ethereum

Az Algotech folyamatban lévő előértékesítése már több mint 6 millió dollárt gyűjtött össze. A projekt jelenleg a bónusz fázisban van, és 0,08 dolláros áron ad tokeneket.

Elemzők szerint az Algotech 1200%-os megtérülési (ROI) potenciállal rendelkezik.

Az Algotech egy decentralizált algoritmikus kriptokereskedési platform, amely élvonalbeli technológiával és automatizálással szeretné megváltoztatni a kereskedést és a befektetést.

A platform számos különböző algoritmikus stratégiával rendelkezik.

Ezek közé tartozik a pillanatnyi kereskedés, az átlagos visszafordulás, a kitörési kereskedés és az arbitrázs lehetőségek. Különböző ízlésvilágú és kockázati szintű kereskedők számára működik.

Hogy még többen csatlakozzanak, az Algotech elindította a „Mega $250k Giveaway”-t. Ez 10 szerencsés nyertesnek ad esélyt arra, hogy fejenként 25 000 dollár értékű ALGT tokeneket szerezzenek.

A résztvevőket különböző feladatok elvégzésére és bónusz belépők feloldására ösztönzik. A részvételhez azonban legalább 100 dollárt kell költeniük az Algotech előértékesítésén.

Az Algotech azonban világos ütemtervvel tervezi, hogy fejleszti a platformot, több eszközt fed le, fejlett kereskedési eszközöket és elemzési lehetőségeket ad hozzá, valamint közösségi kereskedési és közösségi funkciókkal rendelkezik.

Az Algotech készen áll arra, hogy nagy hatást gyakoroljon a DeFi és az algoritmikus kereskedési területen.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan lehet passzív jövedelmet szerezni a kriptovalutákból? A szakértő kripto választások

A kriptopiac nyugodt a várható bikafutás előtt. Az altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak. Már elindultak felfelé, készen állnak arra, hogy bármelyik pillanatban berobbanjanak. Ez izgatottságot...

A legjobb altcoinok listája a hosszú távú nyereségért

Conor Kenny elemző és befektető megosztott egy listát azokról az altcoinokról, amelyek szerinte maximális nyereségre képesek a közelgő bikafutás során. A lista első helyén a kriptovaluták...

Szeptemberi kitörésre készülhet a bitcoin

A Bitcoin volatilitási jelzései mindössze kétszer mutattak ilyen erős torzítást a bikák javára a coin története során – derült ki a heti BTC árfolyamgrafikon elemzéséből. Az...

Vége a mémszezonnak? A PEPE és a SHIB megtorpan, a MEME új ATL-el, de a CYBRO új csúcsokat döntöget

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, miközben a következő bikafutásra vár. A befektetők jó belépési ponton keresik az altcoinokat. A legutóbbi trendek vegyes teljesítményt mutatnak a népszerű...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!