3 olcsó bikás altcoinok, amelyek felülmúlják a Solanát (SOL) 2024 júniusában

-


Vendégbejegyzés


Az altcoin szezon előrejelzések szerint 2024 júniusában indul, a kriptoipar vezető elemzői és piaci szakértői az ETFSwap (ETFS), a Notcoin (NOT) és a Stargate Finance (STG) mint a három alulértékelt és olcsó altcoin, amely a bikás árfolyamrallyban felülmúlja a Solana (SOL) teljesítményét.

Az ETFSwap (ETFS) júniusban 40,000%-os bikás rallyval felülmúlja a Solana (SOL) teljesítményét.

Az ETFSwap (ETFS), egy Ethereum-alapú DeFi utility token az ICO előértékesítési szakaszában, nagy népszerűségre és nagy számú követőre tesz szert az intelligens kripto befektetők és kereskedők körében, az előrejelzések szerint az ETFS token 2024 júniusában 40,000% -kal fogja felülmúlni a Solana (SOL) árfolyamát 2024 júniusában.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a hatalmas árrally előrejelzés az ETFSwap (ETFS) számára a legjobb altcoinok között a legjobb kriptoelemzők által a megfelelő időben érkezik, mivel a piaci hangulat az altcoin szezon és a bikapiacok tiszta kilátásaival bikássá változik.

Az ETFSwap (ETFS) a kriptopiacokon a magas befektetési jövedelmezőségi potenciáljának köszönhetően más altcoinokhoz, például a Notcoinhoz (NOT) és a Stargate Finance-hoz (STG) képest igen keresett kriptopénzzé emelkedett.

Ez egy erősen decentralizált platform a legmodernebb DeFi segédprogramokkal és ajánlatokkal a befektetési portfóliók skálázásához és nyereséges kereskedők és befektetők létrehozásához.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi platformján a befektetők és a kereskedők kihasználják a csúcstechnológiás, felhasználóbarát kereskedési ökoszisztémát egy intelligens felülettel, hogy rendkívül nyereséges kriptovalutákkal és jegyzett tokenizált ETF-ekkel kereskedjenek.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi kereskedési platformon kereskedésre jegyzett ETF-ek között vannak tőkeáttételes, piaci, árupiaci és fix kamatozású ETF-ek, amelyek megfelelően lefedik többek között a népszerű energetikai, technológiai, egészségügyi és mezőgazdasági ágazatokat.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi kereskedési platformon minden kereskedő és befektető fel van vértezve a sikerre, mivel az 50x-es tőkeáttétel automatikusan biztosított, hogy a befektetési hozamokat masszívan, akár 50 000%-ra is megnövelje.

Az ETFSwap platform kereskedői és befektetői számára számos kifinomult DeFi eszköz áll rendelkezésre a nyereséges befektetések skálázásához.

Az innovatív DeFi eszközök, amelyek közé tartozik az ETF Screener, az ETF Tracker, az ETF Finder és az ETF Filter eszközök, lehetővé teszik az intelligens ETF kereskedők számára, hogy megtalálják és nyomon kövessék a legjobb ETF befektetéseket.

Ezenkívül az ETF-befektetők ezen eszközök kihasználásával megfelelően mérhetik a különböző ETF-befektetéseik jövedelmezőségi hozamát.

Az ETFSwap (ETFS) eszközeinek feltétezése rendkívül kifizetődő a felhasználók és a kereskedők számára, akik likviditást biztosítanak a platformnak.

A platform likviditását biztosító eszközök letétbe helyezésével a kereskedők passzív jövedelemre tehetnek szert magas jutalmakkal, akár 87%-os letétbe helyezési hozammal.

A Notcoin (NOT) az olcsó altcoinok között, ami a rallyra készül

A Notcoin (NOT), a Telegram nevű instant üzenetküldő platformba integrált web 3 játék alapú kriptopénz hatalmas népszerűségre tett szert a kriptoiparban való újbóli megjelenése közepette.

A játékplatform több mint 35 millió felhasználójával a Notcoin az iparág egyik legnagyobb altcoinjává nő.

Egy friss jelentés szerint a Notcoin (NOT) játékplatform korai alkalmazói 1000:1 alaparányban airdrop jutalomra konvertált játékbeli egyenlegeket szereztek.

Az elemzők előrejelzései szerint a Notcoin az ETFSwap (ETFS) mögé fog kerülni, amely egy DeFi token, amely az altcoin szezonban a Solana (SOL) teljesítményét fogja felülmúlni.

A Notcoin a cikkírás idején 0,012 dolláron kereskedik a Coinmarketcap adatjelentései szerint.

altcoin

A Stargate Finance (STG) csatlakozik az altcoinokhoz, amelyek felülmúlják a Solana (SOL) teljesítményét.

A Stargate Finance (STG) natív tokenje egy népszerű, LayerZero-ra épülő cross-chain bridge megoldás szolgáltató.

Jelenleg a Stargate Finance (STG) az altcoinok között fokozott emelkedő potenciált mutat, ahogy az altcoin szezon gyorsan közeledik.

A legjobb kriptoelemzők szerint a Stargate Finance (STG), amely a cross-chain platformján a likviditásszolgáltatók jutalom tokenjeként szolgál, egy olyan altcoin, amelyet az ETFSwap (ETFS) mellett befektetési nyereség szempontjából érdemes megfontolni, amely a Solana (SOL) teljesítményét fogja felülmúlni a közelgő bikafutás során.

A Stargate Finance (STG) a Coingecko kereskedési adatjelentései szerint a sajtó idején 0,71 dolláron kereskedik.

Összegzés az ETFSwap, a Notcoin és a Stargate piacot felülmúló teljesítményéről

Az ETFSwap (ETFS) az előrejelzések szerint a népszerű altcoinok, a Solana (SOL), a Notcoin és a Stargate (STG) fölé kerül, ezáltal nagy potenciált mutat arra, hogy sok kriptomilliomost hozzon létre a közelgő kripto bikafutásban.

Az alulértékelt ICO előértékesítési árát kihasználva a befektetők generációs vagyonra lesznek pozícionálva az elkövetkező hónapokban.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!