Alulértékelt altcoinok megvásárlása most a maximális nyereségért

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac új bikapályára lépett, és van néhány kevésbé ismert altcoinok, amelyek erős növekedési potenciállal rendelkeznek.

Ezekben az altcoinokban jelentős hozamlehetőség rejlik. Ez a cikk ezeknek a rejtett lehetőségeknek a részleteibe merül el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CYBRO a kripto bálna radarjára kerül tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új platform, amelynek célja, hogy segítsen a felhasználóknak többet keresni a Blast blokkláncon.

A Blast arról ismert, hogy más hasonló megoldásoknál jobb hozamot kínál az Ethereum (ETH) és a stablecoinok esetében.

A CYBRO fő funkciója, hogy segítsen a felhasználóknak kihasználni ezt a lehetőséget.

Pillanatnyilag a CYBRO előértékesítésben értékesíti a tokenjeit alacsony, 0,025 dolláros darabáron, ami 58%-kal olcsóbb, mint a várható jövőbeli ár. Ez 140%-os potenciális megtérülést kínál.

Azt beszélik, hogy egy kripto bálna jelentős mennyiségű CYBRO tokent vásárolhat, ami erős érdeklődést mutat a projekt iránt.

A teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre ebben az előértékesítésben, és körülbelül 25 millió tokent már eladtak.

>>>Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!<<<<

A CYBRO tokenek birtokosai számos előnyben részesülnek, többek között jutalmakat kapnak a staking után, különleges airdropokatcashbacket a vásárlások után, alacsonyabb díjakat a kereskedésért és a hitelezésért, valamint egy biztosítási programot a platformon belül.

altcoin

A CYBRO célja, hogy a Blast ökoszisztémán belül és azon túl különböző befektetési stratégiákon keresztül támogassa a kriptónövekedést.

E stratégiák a konzervatív befektetésektől a magas hozamú befektetésekig terjednek.

A platform a hozamok maximalizálására összpontosít a hatékony kriptotranzakciók révén.

A jövőbeni frissítések közé tartozik az AIBroker a chatbot-asszisztált befektetésekhez és az egykattintásos befektetési funkció a hozamok optimalizálásához a decentralizált (DeFi) és a központosított pénzügyekkel (CeFi) való integráción keresztül.

>>>Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 140%-os hozamért!<<<<

A pozitív altcoin piaci hangulat felpörgetheti a Manta Network-öt (MANTA)

A Manta Network optimista hangulatot mutat, mivel a közelmúltbeli tendenciák az elmúlt hat hónap során jelentős emelkedést mutatnak.

A jelenlegi árfolyam egy stabil tartományon belül mozog, a támasz- és ellenállási szintek a további növekedés lehetőségét jelzik.

A rövid és hosszú távú mozgóátlagok szorosan illeszkednek egymáshoz, míg a kulcsfontosságú mutatók pozitív, bikás kilátásokat mutatnak.

Ez az erős hangulat a befektetők fokozott érdeklődéséhez és elfogadásához vezethet, ami a Manta értékét a közeljövőben potenciálisan felfelé mozdíthatja.

Az Immutable (IMX) vegyes jeleket mutat a legutóbbi piaci ingadozások közepette

Az Immutable piaci hangulata jelenleg mérsékelt. Az árfolyam a támasz- és ellenállási szintjei között lebeg.

A rövid távú mozgóátlagok a közelmúltbeli csökkenő tendenciákra utalnak, míg a hosszú távú mutatók összességében múltbeli emelkedő tendenciákat mutatnak.

Az eladási nyomás mérsékeltnek tűnik. Az Immutable innovatív hozzájárulása az NFT területhez és a játékhoz a jövőben növekedést eredményezhet.

A technikai mutatók vegyes jelzései a piaci bizonytalanságot tükrözik, ami potenciális volatilitásra utal.

Az érme egyedülálló pozíciója a blokklánc és a szerencsejáték integrálásában azonban ígéretes hosszú távú kilátásokra utal.

A Mantle (MNT) a folyamatos növekedés jeleit mutatja kisebb ingadozások közepette

A Mantle (MNT) jelenlegi piaci hangulata óvatosan optimistának tűnik. Mivel az árak a közelmúltbeli átlagok közelében tartják magukat, és az elmúlt héten és hónapban szerény növekedést mutattak, a kereskedők bátorítottnak tűnnek.

Az ellenállási és támogatási szintek óvatos, de mérhető tartománybeli mozgást mutatnak.

Ezek a dinamikák elősegíthetik az érme vonzerejét, új befektetőket vonzva és potenciálisan stabilizálva a piaci pozícióját. Összességében az egyszerű mérőszámok a fokozatos, de folyamatos növekedés alapját sugallják.

A GMT piaci hangulata vegyes jeleket mutat az áringadozások közepette

A GMT token stabil zónában van, de a legújabb mutatók semleges piaci hangulatra utalnak.

Az árfolyam egy meghatározott tartomány között helyezkedik el, felette ellenállással, alatta pedig támasszal.

A rövid távú momentum enyhe pozitív mozgást mutat, míg a hosszú távú trend továbbra is lefelé irányuló elmozdulást jelez.

A különböző technikai mutatók, beleértve a mozgóátlagokat és oszcillátorokat, kiegyensúlyozott képet mutatnak.

Ez a vegyes hangulat potenciális volatilitásra utal. A kereskedők szorosan figyelhetik a kitörési pontokat, hogy felmérjék a további irányt.

Következtetés

A MANTA, az IMX, az MNT és a GMT mutathat némi emelkedést, de a rövid távú nyereségben kevesebb potenciált kínálnak.

Ígéretesebb a CYBRO, egy egyedülálló kereseti piactér, amely a Blast blokklánc natív hozampotenciálját használja.

Az első kibocsátás 2024 második negyedévére van kitűzve. A korai befektetők kedvező feltételek mellett csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Webhelyhttps://cybro.io
Twitterhttps://twitter.com/Cybro_io
Discordhttps://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegramhttps://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!