Az Ethereum az 1.700 dolláros szint felett kereskedik

-

Az Ethereum árfolyam-elemzés napos árfolyamgrafikonja azt jelzi, hogy a kriptopénz értéke ma a bikás oldal felé halad.

Az elmúlt héten hatalmas lendület épült ki a bikák oldaláról, ami után a medvék majdnem ugyanilyen mértékű erőfeszítései is megfigyelhetőek voltak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az ETH/USD 24 órás kereskedési volumene 7.572.393.101 dollár, míg a piaci kapitalizáció 212.381.188.639 dolláron áll, 1,66 százalékos nyereséggel, ami azt jelzi, hogy több vevő lépett be a piacra.

Az Ethereum árelemzése bullish trendet mutat, mivel az ETH/USD továbbra is 1700 dollár felett kereskedik.

A digitális eszköz megtört és egy sor magasabb csúcsot és mélypontot látott, ami bikás lendületet jelez.

Az Ethereum jelenleg 1.782 dolláron kereskedik, miután az elmúlt 24 órában 4%-ot emelkedett, ami folyamatos erőt mutat.

ethereum

 

Az ETH/USD esetében a legfontosabb támaszszint, amit figyelni kell, az 1.700 dolláros szint. Az ETH-nak e pont felett kell maradnia, ha meg akarja tartani a bikás lendületét.

Az órás időkeret technikai elemzését tekintve úgy tűnik, hogy a rövid távú momentum még mindig túlnyomórészt bikás.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Azonban az RSI indikátorok 56-os értéke mellett rövid távon számíthatunk valamiféle kis visszalépésre – ami szükséges lehet ahhoz, hogy a friss vevők belépjenek a piacra, és tovább nyomják felfelé az árakat.

A MACD indikátor továbbra is emelkedő tendenciát mutat, a jelzővonal a MACD vonala felett van.

A Félelmetes oszcillátor is pozitív, és azt mutatja, hogy a piaci lendület a bikák javára erősödik.

A mozgóátlag-indikátor jelenleg az 1.763 dolláros szinten van – ami sarkalatos pontként szolgálhat az Ethereum számára, hogy áttörje az 1.750 dolláros ellenállási szintet és megtartsa a bikás lendületet.

zeta

Olvastad már? Piacmanipulációval vádolják a Binance vezetőjét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!