Polkadot technikai elemzés 03.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Polkadot

A Polkadot árfolyamának elemzése azt tükrözi, hogy a kriptopénz rövid távon bikás, és erős felfelé irányuló potenciállal rendelkezik.

A digitális eszköz egy emelkedő háromszög alakzatban mozog, és a bikák probálkoznak a 6,00 dolláros ellenállás fölé kerülni.

A DOT/USD esetében az 5,81 dolláros támaszszintet kell figyelni, és ha az árfolyam áttöri a háromszög mintázatot, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az árak tovább emelkednek.

A DOT az elmúlt 24 órában a közelmúltban emelkedő tendenciát mutatott, és 3,35%-os erősödést ért el. A DOT jelenleg 6,08 dolláron mozog a cikk írásakor, az elmúlt 24 órában elért 5,846 dolláros mélypontról.

A Polkadot 24 órás kereskedési volumene 130 millió dollár, piaci kapitalizációja pedig 7,07 milliárd dollár.

A napos Polkadot árelemzés azt jelzi, hogy a vevők a 6,00 dolláros ellenállási szint fölé képesek áttörni, akkor a DOT/USD árfolyam 6,2 dollár és azon fölé mehetnek.

Bár a mai napon korábban a medvék uralták a piacot, a bikák visszaszerezték az irányítást, és feljebb tolják az árfolyamot.

A befektetőknek az 5,82 dolláros szintet kell szorosan szemmel tartaniuk, mivel rövid távon ez egy fontos támaszszint lehet a Polkadot számára.

A digitális eszköz erős támaszszinttel rendelkezik 5,82 dollárnál, valamint az 50 és 200 napos mozgóátlagok bikás keresztezésével.

Emellett a mozgóátlag konvergencia és divergencia (MACD) mutató felfelé mutató pályát jelez, ami azt bizonyítja, hogy a bikák irányítják a piacot.

Az RSI jelenleg 48,99-es értéken áll, ami azt sugallja, hogy az eszköz túladott, és korrekcióra lehet szükség.

polkadot

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!