Az Ethereum átlépte az 1.700 dolláros szintet

-

Az Ethereum árfolyamelemzése erős bikás lendületet mutat a legutóbbi emelkedés után.

Az ETH/USD jelenleg 1.700 dollár felett kereskednek vele, ahogy a bikák magasabb szintekre törtek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bikás lendület az 1.600 dolláros szintről indul, és az ETH/USD tovább erősödik. Továbbá a vételi nyomás továbbra is erős, és a kereskedők továbbra is optimisták a jövőbeli áremelkedéssel kapcsolatban.

A kriptopénz jelenleg 1.716 dollár körül áll a legutóbbi rally után, 3,32 százalékos emelkedéssel az előző naphoz képest.

Az erős vásárlási nyomást tekintik a legutóbbi rally egyik fő tényezőjének.

Az is optimizmusra ad okot, hogy az Ethereum az elkövetkező napokban és hetekben tovább fog emelkedni.

Ethereum árfolyamelemzés napos árfolyamgrafikon

Az Ethereum napos árfolyamgrafikonja azt jelzi, hogy a kriptopénz értéke bikás irányba halad.

A nap meglehetősen támogatólag hatott a vevőkre, mivel egyre több zöld gyertya biztosítja pozícióit az árfolyamgrafikonon.

A kereskedési volumen is növekszik, ami tovább erősíti a bikás lendületet. Jelenleg a kereskedési volumen 10 milliárd dolláron áll.

A piaci cap jelenleg 209 milliárd dolláron van, ami 3,32 százalékos növekedést jelent az előző naphoz képest.

ethereum

Az árszintek gyorsan emelkednek, és jelenleg az árfolyam értéke elérte az 1.716 dolláros szintet, ami jelentős fellendülést mutat.

A bikák nagyon nagy ütemben haladnak előre, mivel a mozgóátlag (MA) továbbra is a vevők javára alakul az 1.598 dolláros szinten, és a relatív erősség index (RSI) is bikás, mivel a napi grafikonon az 50-es szint felett, 61,09 dolláron mozog.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ez arra utal, hogy még mindig van némi vételi nyomás a piacon, és ha ez a tendencia folytatódik, akkor további emelkedést láthatunk az ethereum esetében.

A mozgóátlag konvergencia divergencia (MACD) szintén átlépte a nullás szintet a bikák javára. A piros vonal a kék vonal alatt van, ami a bikás lendületet bizonyítja.

zeta

Olvastad már? Zeta Broker automatikus kriptokereskedési rendszer

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!