Az Ethereum ára mozgásban van

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és három prémium csomag közül választhatsz – heti, havi vagy éves előfizetést. Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Az Ethereum már áttört egy medvés elemet, de melyik lesz a következő?

Az Ethereum hétfőn 1.073,95 dolláron pattant fel a november 9-i mélypontról.

Az ETH emelkedése kéz a kézben jár az amerikai dollárral, amely kedd óta gyengül, és a Fed szerda esti bejelentésére várt, mielőtt áttört volna egy döntő medvés elemet.

Ez a medvés elem a szeptemberben keletkezett piros csökkenő trendvonalból származik.

Az ETH most a következő sarkalatos medvés szint előtt áll, amely az 1.243,89 dollárnál van, ami a 2021. február 1-jei mélypont.

Bár elég erősen túl vásárolt, még mindig fontos, és iránymutatásként szolgál ahhoz az elképzeléshez, hogy a 2022-es medvepiac legalább egy területe egyelőre lezártnak tűnik.

Amint betörünk fölé, egy újabb emelkedés már 1.475 dollár közelében látszik.

Az 55 napos egyszerű mozgóátlag 1,348 dollárnál nem tűnik olyan nagy jelentőségűnek, mivel a múltban nem tartott relevanciát.

Ahol a havi átlag és a 200 napos SMA fontos, ott a közelükben várható némi nyereségfelvétel, nagyjából 22%-os nyereséggel a könyvekben.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Ez a rally együtt jár a részvények rallyjával és az amerikai dollár gyengülésével.

Ha ezen elemek valamelyike kezd elhalványulni vagy megfordulni, akkor a rally kevésbé meredek lejtésére számíthatunk.

Természetesen, ha mindkét elem kezd rosszabbra fordulni, az ETH összeomlása lehetséges, és a novemberi árfolyam tesztelésével visszaesik az 1.073 dollárra.Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin (BTC) On-Chain analitikai elemzés

Miközben az FTX hirtelen összeomlását követően az általános kriptovaluta piac felépülésbe kezdett, a Glassnode egy új jelentésében megvizsgálta, hogy a Bitcoin folyamatos eladásai a...

Mark Mobius: a Bitcoin ára 10.000 dollár alá csökkenhet

Mark Mobius veterán befektető, a Mobius Capital alapítója arra számít, hogy a bitcoin ára 10.000 dollárra esik. Ennek ellenére azt mondta: „A kriptónak megvan a helye...

A Bitcoin 16 500 dollár fölé emelkedett

Prémium A Bitcoin árfolyama a 16 500 dolláros ellenállási szint fölé emelkedett. Tovább emelkedhet, ha a 17 000 dolláros küszöbszint felett zár. Az árfolyama bázist hozott létre...

Rekordot döntött a kisebb bitcoin-tulajdonosok száma

Az FTX tőzsde csődjének az utóhatásai között olyan pozitív fejleményeket is találni, mint a 10-nél kevesebb bitcoint tartalmazó címek számának a megnövekedése. A kisebb befektetők...

50% Black Friday
kedvezmény a Kriptoworld-ön

Bármelyik Prémium csomagra felhasználható, 2022.11.30.ig! Prémium felhasználóként exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed. Kuponkód: Black Friday

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!