Az Ethereum ára mozgásban van

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Az Ethereum már áttört egy medvés elemet, de melyik lesz a következő?

Az Ethereum hétfőn 1.073,95 dolláron pattant fel a november 9-i mélypontról.

Az ETH emelkedése kéz a kézben jár az amerikai dollárral, amely kedd óta gyengül, és a Fed szerda esti bejelentésére várt, mielőtt áttört volna egy döntő medvés elemet.

Ez a medvés elem a szeptemberben keletkezett piros csökkenő trendvonalból származik.

Az ETH most a következő sarkalatos medvés szint előtt áll, amely az 1.243,89 dollárnál van, ami a 2021. február 1-jei mélypont.

Bár elég erősen túl vásárolt, még mindig fontos, és iránymutatásként szolgál ahhoz az elképzeléshez, hogy a 2022-es medvepiac legalább egy területe egyelőre lezártnak tűnik.

Amint betörünk fölé, egy újabb emelkedés már 1.475 dollár közelében látszik.

Az 55 napos egyszerű mozgóátlag 1,348 dollárnál nem tűnik olyan nagy jelentőségűnek, mivel a múltban nem tartott relevanciát.

Ahol a havi átlag és a 200 napos SMA fontos, ott a közelükben várható némi nyereségfelvétel, nagyjából 22%-os nyereséggel a könyvekben.

ethereum
Forrás: tradingview.com

Ez a rally együtt jár a részvények rallyjával és az amerikai dollár gyengülésével.

Ha ezen elemek valamelyike kezd elhalványulni vagy megfordulni, akkor a rally kevésbé meredek lejtésére számíthatunk.

Természetesen, ha mindkét elem kezd rosszabbra fordulni, az ETH összeomlása lehetséges, és a novemberi árfolyam tesztelésével visszaesik az 1.073 dollárra.Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Íme, mi történt ma a kriptoszférában

Szeretnéd tudni, mi történt ma a kriptoszférában? Itt vannak a legfrissebb hírek a napi trendekről és eseményekről, amelyek hatással vannak a Bitcoin árára, a blokkláncra,...

Avalanche (AVAX) technikai elemzés 12.08.

Prémium Avalanche (AVAX) Az Avalanche (AVAX) árfolyamának közelmúltbeli emelkedő tendenciája sok tulajdonosnak nyereséget eredményezett. Annak ellenére, hogy a nyereséges tulajdonosok százalékos aránya nőtt, az általános hangulat pozitív maradt. Az...

A BLUR árfolyama 10%-ot zuhant 24 óra alatt

A BLUR árfolyama a december 7-i kereskedés során jelentős esést szenvedett el, egyetlen nap alatt közel 10%-ot zuhant. A Lookonchain on-chain sleuth szerint az altcoin értékének...

A Worldcoin új decentralizációs tervekkel készül: Mit nyerhet a WLD?

A Sam Altman vs. OpenAI vita által érintett Worldcoin (WLD), a Tools for Humanity csapat által vezetett Worldcoin (WLD) saját frissítéssel állt elő. A Worldcoin Alapítvány...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!