Az elemzők 3 kötelező kriptót jelöltek meg erre a bikafutamra

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős rali zajlik, amelynek élén a Bitcoin (BTC) áll, amely áttörte a 69.000 dolláros határt, közelítve az eddigi csúcsához.

Ez a fellendülés nagyrészt az újonnan indított Bitcoin ETF-ekbe történő erős beáramlásnak köszönhető, ami nem csak a Bitcoin, hanem a szélesebb kriptopiac számára is példátlan rallyt jelez.

A közelgő „altszezon” várakozása egyre nő, mivel történelmileg az ilyen szezonok akkor indultak el, amikor a Bitcoin meghaladta korábbi történelmi csúcsát.

Az altcoin piaci tőkeértéke csak az elmúlt hónapban figyelemre méltó, 50%-os növekedést ért el, elérve az 1,2 billió dollárt, és a mém érmék jelentősen hozzájárultak ehhez az emelkedéshez.

A mai kriptopiac rendkívül kiszámíthatatlan, de vannak olyan projektek, amelyek kiemelkednek a többi közül.

Az erőteljes fejlesztéseknek, a közösségi média hype-nak és számos más tényezőnek köszönhetően ezek a kriptók több szakértő szerint is növekedésre készen állnak.

A ScapesMania elszabadult: Az innováció felé vezető út

A ScapesMania utazása egy elsöprő előértékesítéssel indul, és rekordidő alatt elképesztő 6,125 millió dollárt gyűjtött össze. A PancakeSwap-on való bevezetés küszöbön áll, és az izgalom óriási.

A vezérigazgató nemrégiben tartott AMA-n bemutatta a kereskedési párokat, a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT-t, és megerősítette az USDT-t mint elsődleges likviditási forrást, közvetlenül a közösség kéréseire reagálva.

kripto

A közösség szenzációs

A több mint 60.000 fős, élénk közösségével a ScapesMania valami rendkívüli dolog küszöbén áll.

A kriptobálnák lelkesedése, amit a 20.000 dollárt meghaladó befizetések is bizonyítanak, sokat elmond a projekt potenciáljáról.

A BlockSafu sikeres auditja tovább erősíti a bizalmat, míg a kiemelkedő kriptoinfluencerek és globális bloggerek jóváhagyásai aláhúzzák a ScapesMania hitelességét.

Miért érdemes $MANIA-t vásárolni a tőzsdei bevezetés után?

Érdekel a ScapesMania tőzsdei bevezetés utáni vonzereje?

Íme, miért érdemes megfontolni a beszállást:

  • Vásárolj tokeneket csábító áron, az előértékesítési korlátozásoktól mentesen.
  • A projekt Token Generation Event (TGE) optimális piaci feltételekhez igazodik, közvetlenül a bikafutás előtt érkezik.
  • Diverzifikáld a portfóliódat az ökoszisztémához hozzáadott új projektekkel.
  • Vegyél részt a DAO-ban, szavazz a fontos döntésekről, és legyen beleszólásod egy projektbe a hatalmas alkalmi játékiparon belül.
  • Tapasztald meg a token páratlan hasznosságát, ami megkülönbözteti a múló mémérméktől.

A visszaszámlálás megkezdődött!

Maradj a helyzet magaslatán, és iratkozz fel a tőzsdei értesítésekre.

Míg a tőzsdei bevezetés utáni lehetőségek jövedelmezőnek bizonyulhatnak, ne feledd, hogy végezd el a saját kutatásodat (DYOR), és fogadd el a kriptopénzpiac kiszámíthatatlan természetét.

>>> Szerezd meg a listázási figyelmeztetéseket – ne maradj le semmiről! <<<

Starknet (STRK): A piaci dinamika árhullámain való navigálás

A Starknet (STRK), miután 2024. február 20-án debütált, viharos kezdettel nézett szembe, a bevezetés utáni jelentős árfolyamcsökkenéssel.

A kezdeti izgatottságot a valósággal szembenézve az árfolyam 60%-kal zuhant a csúcsponthoz képest, ami nagyrészt a korai felhasználók eladásainak és egy figyelemre méltó airdropnak volt köszönhető.

A rázós kezdet ellenére a Starknet (STRK) piaci pozíciója stabilizálódik, árfolyama 1,80 dollár körül mozog, ami óvatos optimizmusra utal a befektetők körében.

A Starknet (STRK) szabadpiaci debütálását volatilitás jellemezte, árfolyama 4 dollárról 1,90 dollár alá esett.

A csökkenést több tényező együttesen befolyásolta, többek között a Nethermind Ethereum infrastruktúrával foglalkozó cég értékesítése és a airdrop vadászok.

A Starknet (STRK) jövőbeli árfolyamára vonatkozó előrejelzések azonban eltérőek, egyes elemzők 2024 végére 4,01 dollárra való emelkedést jósolnak, mások pedig még optimistábbak a hosszú távú kilátásokat illetően.

A Starknet (STRK) jövője a lehetséges kimeneteleket tekintve vegyes képet mutat.

A rövid távú előrejelzések szerint az elkövetkező hónapokban 3 dollár körüli szintre történő fellendülés lehetséges, amelyet az általános piaci trendek és a Starknet (STRK) ökoszisztémán belüli fejlemények befolyásolnak.

Távolabbi távlatokban a 2025-re és azon túlra vonatkozó előrejelzések még bullishabbak, egyes előrejelzések szerint az ár akár 17,88 dollár is lehet.

Ugyanakkor ezeket az optimista előrejelzéseket mérsékli a kriptopénzpiac eredendő volatilitása, valamint az, hogy a Starknetnek sikeresen kell navigálnia a szabályozási környezet és a technológiai fejlődés között.

Stellar (XLM): A potenciál jelzőfénye a bizonytalanság közepette

A Stellar (XLM), a kriptopénzek egyik veteránja, a közelmúltban végrehajtott frissítés ellenére stagnálás időszakát élte át.

A 2014-ben alapított és a Ripple hard forkjából kikerülő Stellar (XLM) nehezen tudta megőrizni lendületét a versengő kriptókörnyezetben.

A Stellar (XLM) értéke 2024. február 28-án 0,1225 dollár körül mozgott, ami tükrözi a piaci érdeklődés megragadásával kapcsolatos kihívásokat.

A Stellar (XLM) árfolyama ingadozott, egy friss előrejelzés szerint enyhe csökkenés várható 0,1206 dollárig, majd 2024 március végére potenciális emelkedés 0,1262 dollárig.

E szerény mozgások ellenére a Stellar (XLM) hosszú távú kilátásai ígéretesebbnek tűnnek, mivel az előrejelzések szerint egy éven belül 0,3057 dollárra emelkedhet, és a következő években még nagyobb növekedés várható.

A Stellar (XLM) útja lehetőségek és akadályok egyaránt vannak. Rövid távon a Stellar (XLM) árfolyama enyhe csökkenéssel szembesülhet, amit a jelenlegi technikai mutatók és a piaci hangulat befolyásol.

A közép- és hosszú távú előrejelzések azonban optimistábbak, a Stellar (XLM) technológia szélesebb körű elterjedése és a lehetséges stratégiai partnerségek által táplált mérsékelt vagy jelentős növekedésre vonatkozó várakozásokkal.

Mindemellett ezek a pozitív előrejelzések a kriptopiac kiszámíthatatlanságától és a szabályozási döntések Stellar (XLM) pályára gyakorolt hatásától függenek.

Következtetés

A kriptopénzek piacán jelentős rali zajlik, a Bitcoin 69. 000 dollár fölé emelkedése egy altszezon kezdetére utal, amelyet történelmileg a korábbi történelmi csúcsok túllépése vált ki.

A piac erős lendülete egy ígéretes altszezonra utal, amely potenciálisan előnyös lehet az olyan innovatív projekteknek, mint a ScapesMania.

Az alkalmi játék ökoszisztémát egyedi értékjavaslatai és piaci pozícionálása miatt a potenciális kötelező kriptóként azonosították ebben a bikafutásban.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!