Az Arbitrum köré gyűlnek a bálnák – Mi van készülőben?

-

Az Arbitrum (ARB) volt az egyik legsikeresebb layer 2 megoldás 2023-ban.

Annak ellenére, hogy a protokoll pozitív növekedést mutatott az elmúlt évben, az ARB token mozgása felfelé és lefelé egyaránt hullámzott.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A bálnák a helyükön maradnak

A Lookonchain információi szerint egy nagy Ethereum (ETH) tulajdonos korábban 456 ETH-t, 1,3 millió dollár értékben vesztett ARB-val kereskedve.

Nemrég azonban ugyanez a bálna úgy döntött, hogy újra befektet, és mindössze 7 órával ezelőtt 1433 ETH-t, 2,62 millió dollár értékben 2,51 millió ARB token megvásárlására költött, 1,04 dolláros árfolyamon.

A bálna 2,62 millió dollár ARB-be történő újrabefektetése a tokenbe vetett újbóli bizalomra utal. Ez pozitív hangulatot jelezhet az ARB jövője körül.

Amikor a bálnák érdeklődést mutatnak egy kriptopénz iránt, az gyakran más kereskedőkre is hatással van, ami fokozott vásárlási aktivitást eredményez. Ez pedig felhúzhatja a token árfolyamát.

A bálnák növekvő érdeklődése az ARB iránt több befektetőhöz vezethet, akik követik a példát, ami potenciálisan felfelé mozdítja a keresletet és az árat.

A másik oldalon a bálnák megnövekedett érdeklődése megnövekedett volatilitáshoz is vezethet. Ez azt jelenti, hogy az ARB árfolyama gyors ingadozásokat tapasztalhat, ami kockázatosabb befektetést jelent.

A bálnák nagy mennyiségek vásárlásával vagy eladásával képesek manipulálni az árakat. Ez bizonytalanságot okozhat a piacon, és potenciálisan pánikszerű eladásokhoz vezethet más befektetők részéről.

Az Arbitrum (ARB) helyzete

Az elmúlt egy hónapban az ARB árfolyama 9,08%-kal nőtt. Az ár többszörös magas és többszörös mélypontokat mutatott ebben az időszakban, ami egy bikás tendenciát hozott létre. A cikkírás idején az ARB árfolyama 1,0750 dolláron állt.

Az ARB CMF értéke 0,36 volt. Ez azt jelentette, hogy a pénzáramlás a nyomozás idején a vevőkkel volt. Az RSI 70,55 volt, ami arra utalt, hogy az ármozgás a bikáknak kedvez.

Forrás: tradingview.com

Az Arbitrum irányítása és a tett javaslatok segíthetnek az Arbitrum javulásában is.

Egy nemrégiben tett javaslat a Blockworks Research, a Gauntlet és a Trail of Bits által vezetett csoport finanszírozását javasolta, hogy 12 hónapon keresztül támogassák a közösség ötleteit.

A Blockworks Research, a Gauntlet és a Trail of Bits alkotta Arbitrum Koalíció segíteni fog a fórumon felmerült ötletek megvalósításában.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Forrásokat biztosítanak majd a kutatáshoz, a koordinációhoz és a kockázatértékeléshez, megkönnyítve ezzel a DAO számára a megalapozott döntések meghozatalát.

A cél a döntéshozatal felgyorsítása és a közösség segítése az elképzelések megvalósításában, mivel a fórumon gyakran hiányzik a szükséges kutatás és koordináció.

Ez segíteni fogja a DAO résztvevőit abban, hogy megalapozottabb döntéseket hozzanak.

Olvastad már? Kilőtt a Solana, de ez az új kriptokaszinó projekt is merész hullámokat vet

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Mutatjuk, hogy miért lehetesz a WSM-mel a 2024-es bikafutam egyik legnagyobb nyertese

Vendégbejegyzés Nagy a nyüzsgés a Wall Street Memes ($WSM) háza táján. Az ökoszisztéma láthatóan továbbra is növekedik, és az új, kripto alapokkal rendelkező Wall Street Memes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!