Az amerikai kormányleállás miatt csúszik a Bakkt

-

Az amerikai kormányleállásnak, amely már nagyjából egy hónapja tart, több káros hatása van nemcsak az USA gazdaságára, de az egyesült államokbeli cégekre, sőt, a kriptovalutákra is.

Olvastad már? Kriptós sorozatot rendez a hollywoodi színész

A Bakkt elindítását még korábban határozatlan időre elhalasztották, miután a CFTC szabályozó-ügynökség még nem adott engedélyt arra, hogy a Bakkt ügyfelei nevében tárolja azok bitconjait.
A Bakkttal kapcsolatos lényeges információkat ebben a cikkben találod.

Donald Trump, amerikai elnök a kormány összes alkalmazottját kényszerszabadságra küldte. Ennek oka az, hogy a Kongresszus nem hajlandó 5,6 milliárd dollárt adni az ország déli határfalának megépítésére. A testület szerint egy ilyen fal felesleges lenne, ezért egymilliárd dollárt ajánlottak fel az elnöknek a határvédelem megerősítésére. Eredménytelenül.
A Bakktnak eredetileg múlt éven, december 12-én kellett volna elindulnia. Ezt a dátumot aztán január 24-ére csúsztatták. Aztán a kormányleállás közbeszólt, így nem tudták kiadni a megfelelő engedélyeket.
A CFTC-nek egyébként a kormány újraindulása után még legalább 30 napra lesz szüksége ahhoz, hogy kiadja a hiányzó határozatokat.

A kormányleállás mindenesetre nem tudja megállítani a Bakktot. A kriptotőzsde még eközben is új emberek toborzásába fogott. Eddig összesen 8 üres pozíciót szeretne betöltetni. Elsősorban szoftverfejlesztőket keresnek. Ha érzel magadban elég elszántságot, és értesz a dolgokhoz, a hirdetéseket itt találod.
FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után nem sokkal bejelentették az amerikai kormány újraindulását.
Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép estét!

Legfrissebb bejegyzéseink

Vajon a Bitcoin bálnák segítettek a BTC-nek átlépni a 60.000 dollárt?

A Bitcoin (BTC) az elmúlt hetekben következetesen felfelé ívelő pályán volt, ami spekulációkat váltott ki az intézményi érdeklődés fenntarthatóságáról és annak lehetőségéről, hogy a BTC-t...

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!