A kriptopénzek világában játszódó sorozatot rendez a hollywoodi színész

-

A Miamiban tartott Észak Amerikai Bitcoin Konferencián egy váratlan vendég is részt vett. Ott volt ugyanis Kevin Connolly, az HBO Törtetők című sorozatának színésze.

Olvastad már? Több mint 55.000 termék – mostantól bitcoint is elfogad az Alza.hu!

Bejelentette, hogy már zajlanak a munkálatok egy új, „Cryptos” nevű TV-show elkészítésén. Connolly reméli, hogy az új sorozat segít majd abban, hogy minél többen megértsék, hogyan is működnek a kriptopénzek.
cryptos a kriptopénzek világában játszódó sorozat

A blokkláncrajongó színész megkezdte a Cryptos korai előkészületeit

A kriptopénzek rajongói joggal örvendhetnek az új sorozat hallatán. A történet egy fiatal kriptostartup működését fogja követni, amely egy kriptopénzalapú szórakoztatóiparral kapcsolatos felületet szeretne elindítani.

A showban maga Connolly is szerepet kap, akit korábban a Törtetők című sorozatból ismerhettünk meg Eric E. Murphy szerepében.
Az Academy School of Blockchain társalapítói, Jason King és Erik Sords lesznek a sorozat producerei. King indította el a floridai Sean’s Outpost hajléktalanszállót, amely kriptopénzekből származó adományokból tartja fenn magát.
„A sorozatot az American Cinema International készíti jelenleg pedig a gyártás előkészületei zajlanak – mondta King a news.bitcoin.com-nak.

„Nagyjából hat hónapja csatlakoztam a projekthez, miután elolvastam a pilot epizód forgatókönyvét. Segítettem kidolgozni az első évad sztorijának szerkezeti felépítését. Úgy gondoljuk, már májusban megkezdhetjük a forgatást, ha minden jól alakul.”

Miért éppen kriptopénzek?

A producerek azt remélik, a sorozat bemutathatja a kriptopénzek témáját a nagyközönség számára, emellett persze az érdekes történetek és a karakterek kidolgozása sem utolsó szempont.
Mindeközben Erik Sords a való életben is egy „decentralizált nemzetközi filmstúdió” felépítésén dolgozik, mely a Dionysia nevet viseli. A Cryptos sorozat bemutatná, hogy milyen nehéz finanszírozást szerezni egy-egy filmhez.
Mindez arra kényszerít egy baráti társaságot, hogy alkossanak egy, a Dionysiához hasonló peer-to-peer filmstúdiót.
Egy friss interjúban Conolly elmondta, hogy az emberek tartanak a kriptopénzektől, mivel

„nem értik meg teljes mértékben azok működését.” „Én is mint sok ember még tanulom mi hogy működik, de a kíváncsiság megvan” – mondta Connolly,

majd így folytatta:

„Sords és King közelebb akarják hozni a kriptopénzeket a világhoz. Én csak egy filmgyáros vagyok, akit érdekelnek a menő történetek és karakterek. Számomra az emberi kapcsolatok és barátságok a legérdekesebbek, és nagyon sok nézőt szintén ez a téma ülteti le a TV-képernyő elé.

Connolly azt is kiemelte, hogy nagyon tetszett neki a pilot epizód alaptörténete, miszerint egy csapat kiégett színész fogja magát és azt mondja: „csessze meg egész Hollywood”, majd szembeszállnak vele.

A sorozatot először a fent említett konferencián jelentették be a nyilvánosság előtt, a közönség pedig ujjongott, amikor Connolly megerősítette annak elindulását.
A készítők 10 részesre szánják az első évadot, és remélik, hogy felkapják majd az olyan streamingszolgáltatók is mint az Amazon Prime és a Netflix.

Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!
 

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezrek tolonganak az ingyen kriptóért

A Solana lánc egy újabb nyerő mém érmét készített a kriptó befektetőknek. A SMOG sárkányos érme lángnyelvei olyan messzire érnek, hogy már több ezernyi harcos...

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!