Több mint 55.000 termék – mostantól bitcoint is elfogad az Alza.hu!

-

Bányászgépek, számítástechnikai cikkek, televíziók, játékok, háztartási eszközök, autó-motor alkatrészek, drogéria, és még sok minden más – bitcoinért.
Az Alza.hu a V4 országok egyik legnagyobb múltra visszatekintő internetes boltja. 1998-ben alapították Csehországban, jelenleg pedig a cseh piac legnagyobb ilyen jellegű tevékenységet végző vállalkozása.

Magyarországon 2016-ben jelentek meg, és alig pár hónap alatt listavezető webáruházzá váltak a helyi vásárlók körében – nem véletlenül, hisz rendkívül megbízhatóak és gyorsak.
Platformjukon szinte minden szükséges háztartási cikket, szórakoztató elektronikát, számítástechnikai eszközt beszerezhet a látogató.A Kriptoworld.hu azért is foglalkozik velük ilyen részletesen, mivel ez az egyetlen piacvezető magyarországi webáruház, amely tudja, mi az a bitcoin, mik azok a kriptovaluták.

Képben vannak

Keresőjük számára nem idegen az a kifejezés, hogy „bányászgép”. Pontosítok: keresési eredményként nem LEGO-készletet fog kidobni, hanem pontosan azt, amire a kedves olvasó gondol: valódi, kriptopénz-bányászgépeket, processzorokat, RAM-okat, alaplapokat. Az Alza segítségével bátran csákányt ragadhatunk, és hozzáfoghatunk a bitcoinok kitermeléséhez.
Azonban ha a jelenlegi zord piaci viszonyok miatt nem a bányászat, hanem a hodl vonz minket, akkor sem kell kétségbe esnünk: az Alzáról ugyanis a legnagyobb hardvertárca-gyártók sem hiányoznak: a listán Ledger, a Trezor, de még a KeepKey is képviselteti magát.

Fizetési mód: bitcoin

Végezetül pedig, ami a legjobb az egészben, hogy bármilyen terméket is veszünk, fizetési módként a bitcoint is megjelölhetjük. Mindenféle extra tranzakciós díj, átváltási költség nélkül tehát egyenesen bitcoinért szerezhetjük be mindazt, amire szükségünk van. Ezt a lehetőséget pár hónapja tette elérhetővé a kiskereskedelmi óriás.

Nem meglepő egyébként, hogy az újítás pont a csehektől érkezik: a magyarokkal ősidők óta baráti viszonyt ápoló (a XIX-XX. század nacionalista korszakaitól most tekintsünk el) nemzet ugyanis élen jár a kriptopénzek, és a blokklánc-technológia területén.
Elég csak megemlítenünk Slush Poolt, a Paralelná Polist, a Trezort – és az azt fejlesztő Satoshi Labset. December elején mi is beszámoltunk arról a cseh induló vállalkozásról, amely a vállalatok tokenizálását tűzte ki céljául. Úttörőknek tehát úttörők.
Hogy a „szomszéd” aztán mit hoz ki az új technológiából, azt kíváncsian várjuk. Egy azonban biztos – Közép-Európa, ezzel pedig a V4 országok is sokat profitálhatnak még mindabból, ami most Csehországban zajlik.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Márciusi altcoinok megfigyelése a Solana árnyékában

Vendégbejegyzés A kriptopiac napjainkban jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amit a Solana (SOL) figyelemre méltó útja és a skálázható, biztonságos és decentralizált web3 platform előmozdítását célzó stratégiai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!