Az amerikai Avnet elektronikai óriás bitcoin casht is elfogad

-

Az Avenet egy Phoenix, Arizona állambeli székhellyel rendelkező technológiacég, kedden bejelentették, hogy együttműködnek a Bitpayel és elérhetővé teszik a bitcoin casht, mint fizetési eszköz.

Olvastad már? Svájc legnagyobb online kereskedése bitcoint is elfogad

A Fortune 500 egyik legnagyobb techcége

Az Avnetet 1921-ben alapították, mára a világ egyik legnagyobb elektronikai komponenseket és beágyazott rendszereket forgalmazó cége lett.

A Fortune 500-as listáján a 128-as helyen áll és a Fortune Global 500 listáján a 414. helyen áll, évente több mint 20 milliárd dollár bevételt termel.
A cég elmondta, hogy azért tették elérhetővé a kriptót, mint fizetési eszköz, hogy a vásárlók arra tudjanak összpontosítani, hogy mire használják fel a cég termékeit és ne arra, hogy hogyan fognak fizetni értük.

„A Fortune 500 listán szereplő Avnet az egyik leginnovatívabb cégóriás ezzel a lépéssel, ami a felhasználók igényeire figyel.
Sok ügyfelünk jelezte, hogy szeretne bitcoinnal fizetni.
Nem csak egyszerűbb és gyorsabb bitcoinnal fizetni, mint bankkártyával vagy utalással, de olcsóbb is és egyre többen használják.
Úgy gondolom, hogy nagyon sok blokkláncközpontú ügyfelet szerezhet magának ezzel a lépéssel az Avnet.”-elmondta Sonny Singh, a Bitpay reklámügyi igazgatója.

Már most számos több millió dollár értékű kriptotranzakció történt

Az Avnet kedden nyilvánosságra hozta, hogy a hónap során már számos több millió dollár értékű kriptopénztranzakció zajlott az oldalon.
Ez a Bitcoin.com oldallal való együttműködés eredménye is, mellyel egy új hardware tárcát fejlesztenek, mely a lehető legbiztonságosabb tárolást biztosítja.
A kriptopénzfizetés a következőképpen működik az Avnet oldalán:
Kiválaszthatjuk, hogy bitcoinnal vagy bitcoin cashel szeretnénk fizetni, ezután a Bitpayen keresztül kerülnek feldolgozásra a tranzakciók.
Az Egyesült Államokon kívüli felhasználók is fizethetnek kriptopénzzel, de ez országonként eltérhet.
Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 150.000 dollárig 2024-ben? Miért mondja ez a vezető ezt az árjóslatot?

A Bitcoin küzd a visszautasítás után, amely azt követően következett be, hogy az árfolyam 53.000 dollárt tesztelt az árfolyamgrafikonon. Az árfolyam február 20-án 51.774 dollárról néhány...

Digitális aranyláz: Hogyan alakítja át a kriptovaluta a sportfogadási piacot?

Vendégbejegyzés A kriptovaluta, amely egykor még csak egyszerű érdeklődést kapott a technológia rajongóitól, ma már rengeteg különböző iparágban, köztük a sportfogadásban is előszeretettel alkalmazzák. Ez a...

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!