Az amerikai Avnet elektronikai óriás bitcoin casht is elfogad

-

Az Avenet egy Phoenix, Arizona állambeli székhellyel rendelkező technológiacég, kedden bejelentették, hogy együttműködnek a Bitpayel és elérhetővé teszik a bitcoin casht, mint fizetési eszköz.

Olvastad már? Svájc legnagyobb online kereskedése bitcoint is elfogad

A Fortune 500 egyik legnagyobb techcége

Az Avnetet 1921-ben alapították, mára a világ egyik legnagyobb elektronikai komponenseket és beágyazott rendszereket forgalmazó cége lett.

A Fortune 500-as listáján a 128-as helyen áll és a Fortune Global 500 listáján a 414. helyen áll, évente több mint 20 milliárd dollár bevételt termel.
A cég elmondta, hogy azért tették elérhetővé a kriptót, mint fizetési eszköz, hogy a vásárlók arra tudjanak összpontosítani, hogy mire használják fel a cég termékeit és ne arra, hogy hogyan fognak fizetni értük.

„A Fortune 500 listán szereplő Avnet az egyik leginnovatívabb cégóriás ezzel a lépéssel, ami a felhasználók igényeire figyel.
Sok ügyfelünk jelezte, hogy szeretne bitcoinnal fizetni.
Nem csak egyszerűbb és gyorsabb bitcoinnal fizetni, mint bankkártyával vagy utalással, de olcsóbb is és egyre többen használják.
Úgy gondolom, hogy nagyon sok blokkláncközpontú ügyfelet szerezhet magának ezzel a lépéssel az Avnet.”-elmondta Sonny Singh, a Bitpay reklámügyi igazgatója.

Már most számos több millió dollár értékű kriptotranzakció történt

Az Avnet kedden nyilvánosságra hozta, hogy a hónap során már számos több millió dollár értékű kriptopénztranzakció zajlott az oldalon.
Ez a Bitcoin.com oldallal való együttműködés eredménye is, mellyel egy új hardware tárcát fejlesztenek, mely a lehető legbiztonságosabb tárolást biztosítja.
A kriptopénzfizetés a következőképpen működik az Avnet oldalán:
Kiválaszthatjuk, hogy bitcoinnal vagy bitcoin cashel szeretnénk fizetni, ezután a Bitpayen keresztül kerülnek feldolgozásra a tranzakciók.
Az Egyesült Államokon kívüli felhasználók is fizethetnek kriptopénzzel, de ez országonként eltérhet.
Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!
Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:
BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJM
LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE
ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53
KÖSZÖNÖM!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!