Az Amazon új vezetőt keres a digitális valutákhoz

-

Az Amazon új pozíciójához a digitális valuta és kriptopénz ökoszisztémák, és a kapcsolódó technológiák mélyreható ismerete szükséges.
A technológiai óriás Amazon a digitális valuták és blokkláncok fejlesztésébe kívánja belevetni magát a fizetésekre összpontosító csapatával, és ehhez friss erőre van szüksége.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Amazon fizetési szolgáltatással foglalkozó csapata digitális valuta és blokklánc termékvezetőt keres, aki a vállalat stratégiáját, valamint termékmenetrendjét fejleszti.
A csapat felelős az Amazon ügyfeleinek az Amazon oldalain és globális szolgáltatásain keresztül történő fizetéseiért.
A csütörtökön közzétett új szerepkör egy tapasztalt, a blokklánc, a központi banki digitális valuták és a kriptovaluták területén jártas termékvezetőt keres, aki irányítja az általános termékdivíziót.
A pályázathoz egy sor, az iparághoz kapcsolódó képesítésre van szükség, többek között a digitális valuta és kriptopénz ökoszisztémák és a kapcsolódó technológiák „mély ismeretére”.
Nem tűnik tisztázottnak, hogy az Amazon az új pozícióval saját digitális valuta bevezetését fontolgatja-e a fizetési elfogadás részeként. A cég nem reagált az azonnal felröppenő pletykákra.
A legújabb álláshirdetés megerősíti az Amazon növekvő figyelmét a digitális valuta iránt, mivel a vállalat a jelek szerint egy új szolgáltatást fejleszt.

Ez lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy digitális valutával vásároljanak. Az év elején az Amazon kiírt egy álláspályázatot egy új digitális fizetési termék, a „Digitális és feltörekvő fizetések” elindítására, és eredetileg Mexikóban tervezte bevezetni a kezdeményezést.

Olvastad már? El Salvador: a Bitcoin-törvény miatt tiltakoznak a lakosok

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance elindítja a világ első kriptopénz háromoldalú megállapodását

Az együttműködés teljesen megváltoztatja a Web2 banking kriptopénz-szolgáltatásokkal való együttműködésének módját A Binance (BNB) új fejlesztése lehetővé teszi az intézményi befektetők számára, hogy a kereskedési biztosítékot...

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!