Az Amazon új vezetőt keres a digitális valutákhoz

-

Az Amazon új pozíciójához a digitális valuta és kriptopénz ökoszisztémák, és a kapcsolódó technológiák mélyreható ismerete szükséges.
A technológiai óriás Amazon a digitális valuták és blokkláncok fejlesztésébe kívánja belevetni magát a fizetésekre összpontosító csapatával, és ehhez friss erőre van szüksége.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Amazon fizetési szolgáltatással foglalkozó csapata digitális valuta és blokklánc termékvezetőt keres, aki a vállalat stratégiáját, valamint termékmenetrendjét fejleszti.
A csapat felelős az Amazon ügyfeleinek az Amazon oldalain és globális szolgáltatásain keresztül történő fizetéseiért.
A csütörtökön közzétett új szerepkör egy tapasztalt, a blokklánc, a központi banki digitális valuták és a kriptovaluták területén jártas termékvezetőt keres, aki irányítja az általános termékdivíziót.
A pályázathoz egy sor, az iparághoz kapcsolódó képesítésre van szükség, többek között a digitális valuta és kriptopénz ökoszisztémák és a kapcsolódó technológiák „mély ismeretére”.
Nem tűnik tisztázottnak, hogy az Amazon az új pozícióval saját digitális valuta bevezetését fontolgatja-e a fizetési elfogadás részeként. A cég nem reagált az azonnal felröppenő pletykákra.
A legújabb álláshirdetés megerősíti az Amazon növekvő figyelmét a digitális valuta iránt, mivel a vállalat a jelek szerint egy új szolgáltatást fejleszt.

Ez lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy digitális valutával vásároljanak. Az év elején az Amazon kiírt egy álláspályázatot egy új digitális fizetési termék, a „Digitális és feltörekvő fizetések” elindítására, és eredetileg Mexikóban tervezte bevezetni a kezdeményezést.

Olvastad már? El Salvador: a Bitcoin-törvény miatt tiltakoznak a lakosok

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

2000 dollár lehet a tényleges Ethereum cél?

Az Ethereum, a második legnagyobb piaci tőkeértékű kriptopénz, a közelmúltban egy mérsékelt, 5%-os árfolyam-ugrást produkált az elmúlt héten. Ez az ármozgás azonban egybeesik a kereskedők jelentős...

A dollár katasztrofális helyzetbe kerülhet

Peter Schiff, az ismert aranyrajongó és közgazdász szerint az USA államadóssága, az ország gazdasága, és a dollárra leselkedő veszély nem múlt el. A politikusok nemrégiben...

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!