Az alvó altcoinok robbanásra készek – szakértői tippek

-

A dinamikus kriptopiacon a befektetők mindig a következő nagy sikert keresik. A 2024-es bikafutás kezdetével a piac zsong a lehetőségektől.

Ez a cikk az alvó altcoinok szakértői válogatásaiba merül, amelyek erős potenciállal rendelkeznek a jelentős nyereségre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezeket a választásokat alapos elemzés alapozza meg, amelynek célja a rejtett gyöngyszemek felfedezése a hatalmas kriptotérben.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtve

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, nemrég hullámokat vert a kriptovilágban a lenyűgöző debütálásával, 4 millió dollárt gyűjtve mindössze néhány hét alatt.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

altcoin

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kitűnik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indulási platformjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

A Cardano (ADA) figyelemre méltó ingadozásokat tapasztal

A Cardano árfolyama az utóbbi időben hullámvölgyek egyvelegét mutatta. Az elmúlt héten az ADA 11%-os esést szenvedett el, az elmúlt egy hónapban pedig a csökkenés kiéleződött, és több mint 21%-ot zuhant.

Az elmúlt hat hónapra visszatekintve azonban a coin több mint 125%-kal megugrott. Az ADA jelenlegi ársávja 0,63 és 0,68 dollár között mozog.

A 34,56-os RSI-vel a coin mozgása arra utal, hogy jelenleg nem nagyon veszik vagy adják el, ami valószínűleg egy korrekciós fázist jelez.

Az ADA jövőbeli mozgásait előre jelezve, van okunk az optimizmusra és az óvatosságra is. A figyelemre méltó hathavi emelkedés reményt ad a hosszú távú tulajdonosoknak, míg a rövid távú trendek aggaszthatják a friss befektetőket.

Az ADA-nak talán nehéz lesz áttörnie a 0,71 dolláros ellenállást, ha a jelenlegi csúszás folytatódik, és a 0,60 dolláros támaszt is tesztelhetik.

Azonban ha az ADA a 100 napos mozgóátlaga felett, 0,63 dollárnál tartja magát, a hangulat pozitívra fordulhat, és magasabb ellenállási szinteket célozhat meg.

A következő nagy akadály a 0,76 dollárnál van, amelyet az ADA megközelíthet, ha a szélesebb piaci feltételek kedvezőek.

Uniswap ármozgás: A közelebbi pillantás az altcoin jelenlegi trendekre

Az Uniswap (UNI) jelenleg 12,12 és 13,55 dollár között kereskedik. Ezen a héten az UNI 8,82%-ot esett, az elmúlt egy hónapban pedig 10,42%-os csökkenés volt tapasztalható.

Hat hónapra visszatekintve azonban a coin 162,31%-ot emelkedett. A piac jelenleg azt mutatja, hogy az UNI némi lefelé irányuló nyomást tapasztal, mivel a 31,42-es RSI azt sugallja, hogy korrekciós mozgásban lehet.

Előretekintve, az UNI közvetlen ellenállással néz szembe 14,16 dollárnál, egy erősebb korlát pedig 15,59 dollárnál található. A támaszszintek 11,3 és 9,87 dollárnál vannak.

Míg az UNI az elmúlt hat hónapban lenyűgöző nyereséget ért el, a közelmúltbeli csökkenés óvatosságra int.

A mutatók arra utalnak, hogy az UNI a 12,50 dolláros 100 napos átlag körül stabilizálódhat. A befektetőknek figyelniük kell a jelenlegi szintekről való esetleges felpattanásra, vagy további csökkenésre, ha a támasz enged.

Avalanche áringadozás és előrejelzés

Az Avalanche (AVAX) árfolyama széles skálán mozog, jelenleg 51,34 és 58,12 dollár között mozog. Az elmúlt héten 18,51%-os meredek esést tapasztalt.

Az elmúlt hónapban azonban a coin 6,12%-ot erősödött, az elmúlt hat hónapban pedig drasztikusan, 366%-kal emelkedett.

A coin árfolyammozgása korrekciós fázisra utal, tekintettel a közelmúltbeli csökkenésre a magasabb szintekről.

Előretekintve, az AVAX lendülete mindkét irányba kilenghet. Az érme a 68,91 dolláros második ellenállási szintje alatt van, amelyet át kellene törnie egy erős emelkedő trendhez.

Ugyanakkor, mivel a legközelebbi támasza 48,57 dollárnál potenciálisan egy visszapattanási pontot biztosít, mind a bikás, mind a medvés forgatókönyvek az asztalon vannak.

A befektetőknek azt kellene figyelniük, hogy az érme képes-e a 41,79 dollárnál lévő második támaszszint felett tartani magát, hogy megőrizze a hosszabb távú emelkedő trendet.

Polkadot árelemzés és kilátások

A Polkadot árfolyama egy stabilan 9,27 és 10,04 dollár közötti tartományban mozog. Az elmúlt héten az érme 12%-ot esett.

Az elmúlt hónapban szintén közel 10%-os csökkenés volt tapasztalható. A hat hónapos nézet azonban drámai emelkedést mutat, 111%-os növekedéssel.

Az árfolyam a gyors mozgások helyett inkább a stabilizálódás jeleit mutatja. A legközelebbi ellenállás 10,43 dollárnál van, míg a támasz 8,89 dollárnál várakozik.

A jövőre nézve a 11,20 dolláros ellenállás fölött húzódik, ami potenciálisan vonzza a növekedést kereső vevőket. Amennyiben az érme át tudja törni a 10,43 dolláros szintet, akkor egy lökés következhet e szint felé.

Ugyanakkor, mivel a jelenlegi árfolyam éppen a 100 napos átlag felett lebeg, és az RSI sem túlvett, sem túladott állapotokra nem utal, az oldalazó trend fennmaradhat.

A 8,89 dolláros azonnali támasz biztonsági hálót nyújt a zuhanás ellen, míg lejjebb a 8,12 dolláros szint egy újabb puffert jelent.

Következtetés

Összefoglalva, míg az ADA, az UNI, az AVAX és a DOT ígéretes növekedést kínál a jelenlegi bikapiac során, rövid távú potenciáljuk korlátozottnak tűnik a BlastUP kilátásaihoz képest.

Ez a különleges altcoin kiemelkedik innovatív koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt.

A BlastUP projekt egyedi vonzereje a kriptopénzek piacán jelentős nyereségre esélyes vezető versenyzőként pozícionálhatja a projektet.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!