A Solana (SOL) ára miért érheti el újra az ATH-t

-

A Solana (SOL), ami egy felső szintű Layer 1 (L1) blokklánc, amely a skálázható intelligens szerződések demokratizálására összpontosít, az elmúlt hónapokban érezhető nyereséget regisztrált.

A nagy tőkeértékű altcoin, amelynek teljes mértékben diluted értékelése körülbelül 109 milliárd dollár, exponenciális rallyra készül egy várható parabolikus mozgás során egy új történelmi csúcs (ATH) felé.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legfrissebb kriptopiaci adatok szerint a SOL árfolyama mindössze 26 százalékra van az ATH-tól, mivel 190 dollár körül kereskednek vele.

solana
Forrás: CoinGecko.com

Miért a Solana fogja megnyerni a Web3 háborút

A Solana hálózat egy jelentős web3 csomóponttá nőtte ki magát, körülbelül 4,8 milliárd dollárnyi lezárt összértékkel (TVL) és közel 3 milliárd dollárnyi stablecoin piaci részesedéssel.

Bár az Ethereum (ETH) hálózat továbbra is vitathatatlanul a web3 vezetője, a Solana hálózat a DeFi protokolljaiból kiinduló fokozott on-chain aktivitást regisztrált.

A Defillama piaci adatai szerint a Solana hálózat web3 ökoszisztémáján átlagosan körülbelül 1,2 milliárd dollárnyi kereskedési volument bonyolítottak le.

A Solana on-chain aktivitásának kézzelfogható növekedését a Dogwifhat (WIF), Bonk (BONK) és a Cat in a Dogs World (MEW) által vezetett folyamatos mémérme-őrületnek tulajdonítják, amely több mint 45 millió dolláros SOL likviditást hozott.

A SOL árfolyam-akció és a középtávú várakozások

A március pozitív zárása után a Solana bikák tagadhatatlanul erősen ösztönözve vannak arra, hogy a következő hetekben is bikás perspektívában folytassák.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A heti és napi időkereteken a SOL árfolyama az amerikai dollárral szemben egy emelkedő háromszöget alakított ki, ami könnyen bikás kitörést eredményezhet.

A 205 dollár körüli ellenállási szint fölé történő szilárd kitörés a 218 és 230 dollár közötti likviditási tartomány felé irányuló rallyt eredményez, amely egybeesik a 0,5 és 0,618 napi Fibonacci kiterjesztéssel.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Mark Yusko jóslata szerint a Bitcoin 2024-ben elérheti a 150.000 dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!