A Litecoin (LTC) ára miért emelkedik, dacolva a csökkenő kriptopiaccal?

-

Ha figyelted a kriptopénz piacot az elmúlt napokban, akkor kétségtelenül észrevetted azt a borús mintát, amit az összes top kriptopénz mutatott, a Bitcointól és az Ethereumtól kezdve a Cardano-ig, az XRP-ig és még a Solana is.

Azonban egy figyelemre méltó token kiemelkedik ebből a borús jelenetből.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Litecoin frissítései

A vörös tengerben a Litecoin zöldben úszik. Az altcoin az elmúlt huszonnégy órában több mint 3,3%-ot emelkedett, és jelenleg közel 102 dollárt ér.

litecoin
Forrás: CoinGecko.com

Azonban ez a kiemelkedő teljesítmény nem anomália. Két napja a Commodity Futures Trading Commission az Ethereumot (ETH) és a Litecoint (LTC) árucikknek minősítette a KuCoin-nal folytatott jogi vita közepette. Ez nagy dolog, mert a Litecoin számára ez egy becsületbeli kitüntetés.

Mi több, a Coinbase Institutional is vörös szőnyeget terített a Litecoin Futures számára a platformján.

A befektetők bizalomnöveléséről beszélünk! A Litecoin fejlesztői azonban maguk is elfoglaltak. Épp most adták ki a legújabb frissítésüket, a Core v0.21.3-at.

A frissítés arról szól, hogy a Litecoint még simábbá tegyék az MWEB, azaz a MimbleWimble Extension Blocks bevezetésével.

E blokkok olyanok, mint egy mágikus köpeny a tranzakciókhoz, egy extra rétegnyi adatvédelmet nyújtanak, és ezáltal a Litecoin skálázhatóbbá és helyettesíthetőbbé válik.

A frissítés emellett a LIP006 és a szerverkomponens néhány technikai finomságot is bedobott, így egy teljes csomópont üzemeltetése sétagaloppá vált – csak egy több mint 160 GB szabad tárhellyel rendelkező számítógépre van szükséged, amely éjjel-nappal bekapcsolva marad.

A LTC árelemzése

Ahogy a piac figyelt, a Litecoin árfolyama egy kis győzelmi táncot lejtett, amikor március 29-én kitört a fojtogató, két éve tartó, háromszög alakú feletti mintázatból.


A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

A kitörés jelentős változást jelzett a piaci dinamikában és hangulatban. A Litecoin még akkor is erős maradt, amikor a piac megpróbálta lenyomni, és egy nap alatt 7%-os erősödéssel pattant vissza a 78 dolláros támaszszintről.

Érdekességképpen az IntoTheBlock-nak van néhány adata, amely a Litecoin egy közelgő, láncon belüli ellenállási szintjét helyezi reflektorfénybe a 150 dolláros szintnél.

Olyan ez a szint, mint a Litecoin főnöki harca, ahol körülbelül 8,16 millió LTC parkol 590.000 címen.

E tulajdonosok ezen a szinten vásároltak, és 2021 decembere óta veszteségeken ülnek.

Tehát újra elérjük a 150 dolláros határt? Érdekes lesz, tekintve a potenciális eladási őrületet azok részéről, akik meg akarják úszni a veszteséget.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Mark Yusko jóslata szerint a Bitcoin 2024-ben elérheti a 150.000 dollárt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!