Ripple (XRP) technikai elemzés 04.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Ripple (XRP)

A Ripple (XRP) árfolyama szerdán 0,56 dollárra, az elmúlt két hét legalacsonyabb szintjére esett, mivel a kereskedők a Securities and Exchange Commission (SEC) Ripple elleni perének további fejleményeit várják.

A jogi csatározás következő kulcsfontosságú határideje április 22-e, amikor a Ripple várhatóan benyújtja válaszát a SEC jogorvoslattal kapcsolatos beadványára.

Közben az XRP árfolyamának közelmúltbeli csökkenése miatt a kereskedők az elmúlt két napban több mint 25 millió dolláros veszteséget realizáltak.

Az XRP árfolyama három egymást követő alacsonyabb csúcsot és alacsonyabb mélypontot alakított ki áprilisban, amint az az XRP/USDT 4 órás grafikonon látható.

Az altcoin zuhanása valószínűleg a likviditás kisöprését fogja eredményezni a 0,5673 dolláros támasznál, ami a március 20-i mélypont és a 4 órás grafikonon egy kulcsfontosságú szint.

Tovább lefelé a napi grafikonon a kulcsfontosságú támaszszint a 0,5386 dollár, a február 22-i mélypont.

Az XRP árfolyama már közel egy hónapja tartja magát a két kulcsfontosságú támasz felett.

Amennyiben az XRP árfolyama likviditást gyűjt a 0,5673 dolláros támasznál, az altcoin valószínűleg visszapattan és kitölti a 0,6030 és 0,6103 dollár között kialakult Fair Value Gap (FVG) szintet (4 órás időkeret).

Van még egy FVG, amely valószínűleg kitöltődhet, a 0,6185 és 0,6204 dolláros szintek között a napi időkeretben.

A Relative Strength Index (RSI) 39,90-et mutat, ami közel van a túladott régióhoz 30-nál és az alatt.

A pszichológiailag fontos 0,60 dolláros szint fölötti 4 órás gyertyás zárás érvénytelenítheti az XRP kezdeti csökkenésének tézisét.

Az altcoin az FVG-k felé rallyzhatna, és kitölthetné az ineffektivitást mind a 4 órás, mind a napi időkeretben.

Az XRP árfolyama a 0,6147 dollárnál, a január 31-i 0,4853 dolláros mélyponttól a március 11-i 0,7440 dolláros csúcsig tartó emelkedés 50%-os Fibonacci-pozíciójánál ütközhet ellenállásba.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!