A jövő megteremtése a legmodernebb altcoinokkal

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac mostanában figyelemre méltó visszaesést él át, a főbb altcoinok, mint például az Ethereum, összeomlással néznek szembe, ami nagy port kavart a befektetői közösségben.

E zűrzavar közepette azonban egy elemző továbbra is rendíthetetlenül bikás, és jelentős fellendülést jósol, amely nemcsak helyreállítja, hanem 2025-re potenciálisan az egekbe repíti a befektetéseket.

Az optimizmus a történelmi mintákban gyökerezik, ahol az altcoinok a Bitcoin (BTC) fellendülését követően az „árfelfedezés” szakaszába léptek, ami jelentős eredményekhez vezetett az ügyes kriptorajongók számára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tapasztalt kripto figyelők számára nem újdonság ez az összeomlás és fellendülés ciklusa, ami azt sugallja, hogy a piac fellendülésére elég türelmesek számára ezüstös fényt jelent.

A jelenlegi piaci dinamikát figyelembe véve minden nap jó napnak tűnik arra, hogy elkezdjük a kripto jövőnk kialakítását.

Nézd meg a legfrissebb válogatást a nagy növekedési potenciált mutató altcoinokról. Mik az előrejelzéseid?

ScapesMania: Egy lenyűgöző tőzsdei debütálás

A ScapesMania egy elképesztő előértékesítést követően rohamozta meg a tőzsdei színteret, elképesztő 6,125 millió dollárt gyűjtött össze és 18.400 tulajdonost vonzott.

Most a Binance Smart Chain vezető DEX-jén, a PancakeSwap-en kelt hullámokat.

A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal indult, az USDT az elsődleges likviditási forrás, amelyet a közösség erős preferenciája vezérel.

Fenomenális kezdés

A ScapesMania első kereskedelmi napja nem volt más, mint figyelemre méltó, megmutatva a token erejét és fényes jövőjét. A rövid életű ICO-projektekkel ellentétben a $MANIA a hosszú távú növekedés iránti elkötelezettséget mutatja a tulajdonosok közösségével együtt.

A tőzsdei bevezetést követő első 24 órában a tulajdonosok száma lenyűgöző 18,48K-nál stabilizálódott, és egyre többen ismerték fel a projekt értékét és potenciálját.

A kereskedési aktivitás azonnal az egekbe szökött, több mint 2535 vételt és 1651 eladást regisztráltak, ami elképesztő, 2,25 millió dolláros kereskedési volument eredményezett.

A $MANIA néhány óra alatt a DEXTools Hot Pairs listájának élére került.

Alig három héttel a listára kerülés után a token az eddigi legmagasabb árfolyamára szökött, elérve a 0,01477 dollárt – ez egy figyelemre méltó, 147,77%-os emelkedés.

altcoin

A közösség izgatottsága

A kriptoközösség a ScapesMania-ról szóló vitáktól hangos a különböző népszerű platformokon, ami a széles körű buzgalmat tükrözi, hogy csatlakozzanak a mozgalomhoz.

Az emberek mélyen átérzik a projekt vízióját, és lelkesen várják, hogy aktív szerepet vállaljanak a projekt sikerében. Még a bálnák is felfigyeltek rá, a befizetések már meghaladják a 20.000 dollárt.

A támogatás ilyen mértékű megnövekedése aláhúzza a közösségnek a ScapesMania sikertörténetében játszott kulcsfontosságú szerepét.

A csapat szívből köszönetet mond támogatóinak a kezdeti lökésért, hangsúlyozva, hogy ez még csak a kezdet, és még sok izgalom és innováció van a láthatáron.

Miközben a ScapesMania egyre több elismert gondolkodó vezetőktől kap jóváhagyást, minden egyes pozitív értékelés a projekt hitelességének és potenciáljának meggyőző bizonyítékaként szolgál.

Azoknak, akik a pálya szélén maradnak, ezek az elismerések a potenciálisan elszalasztott lehetőségekre emlékeztetnek.

Nézd meg, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

A ScapesMania varázsának kibontakoztatása

A ScapesMania azáltal különbözteti meg magát a kripto területén, hogy szoros kapcsolatban marad a közönségével.

A játékosok zökkenőmentes játékmenetet élvezhetnek a kriptokomplexitás nélkül, miközben a tulajdonosok befolyást gyakorolnak a fejlesztésre és az ökoszisztéma jövőjére. A Web2 és Web3 közötti hidat képezve a ScapesMania minden érintett számára előnyöket kínál.

A hatalmas casual játékipar 2027-re várhatóan eléri a 19,12 milliárd dollárt, így a ScapesMania jelentős növekedésre van berendezkedve.

A jelenlegi, a Bitcoin (BTC) hullámának köszönhető bikafutás közepette a ScapesMania tőzsdei bevezetésének időzítése nem is lehetne jobb, mivel a játéktokent a vezető szerepet töltik be.

Mi vár a tulajdonosokra?

Ahogy a ScapesMania lendületbe jön, a $MANIA támogatói erre számíthatnak:

  • Kiegyensúlyozott tokenomika Cliffel és Vestinggel a stabilitás biztosítása érdekében
  • DAO irányítás, amely lehetővé teszi a birtokosok számára, hogy befolyásolják az ökoszisztéma fejlődését
  • Staking Program további jutalmakért
  • Token Utility Expansion, amely a mémérméken túli kivételes hasznosságot kínál
  • A BlockSafu által végzett okosszerződés-ellenőrzéssel biztosított ellenőrzött biztonság

Jövőbeli tervek és kilátások

Miután a ScapesMania elegendő tőkét termelt, készen áll arra, hogy előre tekintsen a következő lépésekre.

A csapat fő fókusza a termékük még jobbá tételére irányul. Tapasztalt játékfejlesztőkkel dolgoznak együtt, és kiépítik a saját szakértői csapatukat.

Minden egyes lépés közelebb viszi őket a sikerhez. Ha most csatlakozol, akkor láthatod az összes izgalmas előrelépést, amint az megtörténik.

Okos vezérigazgatójuk vezetésével a csapat folyamatosan teszteli és fejleszti az ötleteiket, hogy biztosak lehessenek abban, hogy azt kínálják, amire az emberek vágynak.

A lenyűgöző előértékesítés, a több mint 18.400 tulajdonos és a gyorsan növekvő, több mint 60.000 tagot számláló közösség, valamint a havi 75.000 feletti átlagos látogatói forgalom rávilágít a csapat erős marketingkészségeire és ígéretes kilátásaira.

Merüljön el a ScapesMania-ban

A ScapesMania a PancakeSwap-on való lenyűgöző debütálásával és az úttörő játékkoncepcióval a ScapesMania egy kihagyhatatlan játék.

A ScapesMania elindítása óta stabilan tartja az árát, és erős kezdeti támogatást kapott. Az új tulajdonosok hada azt jelzi, hogy hisznek a hosszú távú potenciáljában.

Az árfolyam iránya a közösség erejétől, a fejlesztés előrehaladásától és a hatékony marketingstratégiáktól függ. Ez a projekt mindezen területeken kiemelkedik, és ígéretes kilátásokat kínál a jövőre nézve.

Tehát ne habozz tovább – szerezd be a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on még ma, és csatlakozz a ScapesMania kalandjához!

>>> Vegyél részt most – Szerezd meg a $MANIA-t még ma! <<<

Polkadot (DOT): A blokklánc-interoperabilitás központja

A Polkadot (DOT) blokklánc-interoperabilitás és -irányítás megközelítése a kriptotérség egyik központi szereplőjeként pozícionálja.

A piaci visszaesésekkel való szembenézés ellenére rugalmassága és innovatív fejlesztései, nevezetesen a Polkadot 2.0 körüli várakozás, alátámasztják a skálázhatóság és a kormányzás fokozása iránti elkötelezettségét.

A hálózat jelentős fejlesztői közösséget vonzó képessége és az ökoszisztémába történő jelentős befektetései azt jelzik, hogy ambiciózus útiterve erős alapokon nyugszik.

A Polkadot (DOT) árfolyam-előrejelzései eltérőek, egyes elemzők optimisták a növekedési potenciállal kapcsolatban, és jelentős értéknövekedést jósolnak az elkövetkező években. Az ilyen előrejelzéseket a technológiai fejlesztések és a növekvő ökoszisztéma támogatja.

A Polkadot (DOT) kritikus ponton áll, a Polkadot 2.0 bevezetése várhatóan fontos katalizátor lesz.

A platform jövője azonban nagyban függ e frissítések sikeres végrehajtásától és attól, hogy képes lesz-e fenntartani az élénk fejlesztői közösséget.

Az előttük álló kihívások közé tartozik a szabályozási környezetben való eligazodás és az értékteremtő ajánlat javítása, hogy megelőzze a versenytársakat.

Chainlink (LINK): A híd a valós világ adatai és a blokklánc között

A Chainlink (LINK) decentralizált oracle-hálózatként betöltött szerepe egyre fontosabbá vált, technológiája biztonságos és megbízható adattovábbítást tesz lehetővé az okos szerződések számára.

A közelmúltbeli együttműködések és a láncok közötti átjárhatósági protokoll (CCIP) elfogadása megerősítette a Chainlink (LINK) piaci pozícióját, és felkeltette a nagybefektetők figyelmét.

A Chainlink (LINK) árára vonatkozó előrejelzések jelentős felértékelődési potenciált jeleznek, ami a technológiájába és piaci stratégiájába vetett bizalmat tükrözi.

Az optimista kilátásokban döntő szerepet játszik, hogy a hálózat képes lesz új partnerségeket kötni és a különböző blokkláncokra kiterjeszteni a hasznosságát.

A Chainlink (LINK) kilátásai a DeFi és az intelligens szerződéses ökoszisztémák bővüléséhez kötődnek. A további innováció és a partnerségek biztosításának képessége döntő fontosságú lesz.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Az olyan kihívások azonban, mint a más oracle-szolgáltatások által támasztott verseny és a kriptopiac általános volatilitása potenciális kockázatot jelentenek a pályájára nézve.

Tron (TRX): A decentralizált szórakoztatás platformja

A Tron (TRX) a decentralizált alkalmazások jelentős platformjává vált, különösen a szórakoztatóiparban.

Az olyan mérföldkövek elérése, mint a fiókok számának megugrása és a valós világbeli eszközökkel való integráció, alátámasztja növekvő vonzerejét. Ugyanakkor a kihívások, köztük a szabályozási ellenőrzés és a piaci verseny továbbra is fennállnak.

A Tron (TRX) árkilátásai fokozatos emelkedést sugallnak, amelyet a technológiai fejlesztések és a stratégiai kezdeményezések támogatnak.

A pozitív hangulatot mérsékli a kriptopiac kiszámíthatatlansága és a szabályozási nyomás.

A Tron (TRX) jövője attól függ, hogy képes-e kiszélesíteni ökoszisztémáját, különösen olyan kezdeményezések révén, amelyek áthidalják a decentralizált pénzügyek és a valós eszközök közötti szakadékot.

A platform sikerének kulcsa az lesz, hogy képes lesz-e átvészelni a szabályozási kihívásokat és elősegíteni egy élénk közösséget.

Következtetés

A jelenlegi piaci helyzet nagyon világos preferenciavonalakat és még egyértelműbb megkülönböztetéseket hoz létre a blokklánceszközök területén.

A ScapesMania bővítése már most teljes gőzzel halad előre, és úgy tűnik, hogy ez a projekt hatalmas növekedésre készül. Mindenképp érdemes közelebbről is megnézni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az USA betiltaná az algoritmussal működő stablecoinokat

Két amerikai szenátor, Cynthia Lummis és Kirsten Gillibrand közös törvényjavaslattal álltak elő a stablecoinok szabályozására. Ez a lépés rávilágít, hogy a jogalkotók egyre nagyobb figyelmet...

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!