Új appot indít Dél-koreában a Crypto.com

-

A felügyeleti hatóságoktól beszerezte a szükséges engedélyeket a Crypto.com, így a helyi befektetőknek hamarosan bemutatják az új applikációjukat.

A jelenlegi információk alapján közel 150 kriptopénz valamint NFT-projekt lesz elérhető az appon belül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az appot április 29-én adják majd ki, és a kereskedés mellett számos más funkció is a felhasználók rendelkezésére áll majd, valamint saját oktatóanyagokat is megosztanak, a Crypto.com University közreműködésével.

Eric Anziani, a cég elnöke is megosztotta a gondolatait az indulással kapcsolatban.

„Örömmel jelenthetjük be, hogy elindítjuk a Crypto.com új applikációját a Dél-koreai piacon, hiszen a lakossági piac hatalmas fejlesztési lehetőségeket tartogat, az emberek rendkívül érdeklődően fordulnak a kriptopiac felé. A hatóságok elősegítik a szektor növekedését, és mi továbbra is együtt dolgozunk velük, hogy az iparág növekedésén munkálkodhassunk.”

A Crypto.com már korábban is leszögezte, hogy mindenben együtt akar működni a szabályozó hatóságokkal, hogy a helyi törvényeknek, elvárásoknak megfelelő szolgáltatásokat tudjanak nyújtani, és emellett fenntartsák a megfelelő kockázatkezelést, és az üzleti etikát.

Az app indulása jelentős mérföldkő a cég ázsiai terjeszkedésében, ehhez kapcsolódóan már 2022 nyarán megszerezték a hivatalos engedélyeket, hogy kriptoeszközöket forgalmazhassanak az országban.

Emellett a Crypto.com számos más vállalattal is együttműködésbe kezdett a pénzügy, a játékipar, és a kommunikáció területén.

„A Dél-koreai kriptotulajdonosok kifejezetten aktívak, és nagyon nagy létszámban vannak jelen a piacon. Szabályozott, jól kidolgozott web3-as termékeket és szolgáltatásokat várnak tőlünk, mi pedig jelentős mennyiségű időt fordítottunk arra, hogy a helyi viszonyokra szabjuk az ajánlatainkat. Megtisztelő, hogy mi indíthatjuk el az első globálisan működő kriptotőzsdét az országban.”

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? A Bitcoin (BTC) 65.000 dollár alá zuhant, de nincs gáz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Megsínylette a Solana a kriptopiaci zuhanást

A SOL token árfolyama 11%-ot esett a hétvégén, és a derivatíva-piacon ez hatalmas zuhanáshoz vezetett. A határidős kötések tömegével likvidálódtak, és egyetlen nap leforgása alatt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!