A kereskedő azt mondja, hogy ez az altcoin az egyik „nagy favoritja”

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek lendületes világában a tapasztalt kereskedők mindig a következő nagy lehetőséget keresik.

A folyamatban lévő 2024-es bikafutás közepette egy bizonyos altcoin figyelemre méltó versenyzőként tűnt fel.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tapasztalt kereskedő ezt a digitális eszközt jelentős fogadási lehetőségként azonosította a potenciális nyereségek szempontjából ebben a piaci optimizmus időszakában.

Ez a cikk feltárja azt az ígéretes altcoint, amely a jelenlegi kriptoboom során meghatározhatja a befektetési stratégiákat.

A BlastUP vírusként terjed, néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja nemrég elképesztő debütálással keltett hullámokat a kriptovilágban, hiszen néhány hét alatt 4 millió dollárt gyűjtött össze.

Számos okos befektető igyekszik megvenni a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

altcoin

A BlastUP tokenek tulajdonosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, és a staking révén kamatot szerezhetnek.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL hatodik legnagyobb blokklánca által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indulási platformjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket, mielőtt az egekbe szöknek <<

Polygon (MATIC) Árfolyammozgása és áttekintése

A Polygon (MATIC) árfolyama rövid távon lefelé mozog. Az elmúlt héten mintegy 14%-ot esett, és a havi nézet szerint közel 18%-ot esett.

Ugyanakkor, ha távolabbra tekintünk vissza, a MATIC az elmúlt hat hónapban több mint 60%-kal emelkedett. Az utóbbi időben az árfolyam 0,96 és 1,07 dollár között ingadozott.

A mutatók arra utalnak, hogy az árfolyam a korábbi nyereség után korrekciós mozgásokat végez.

A MATIC jelenlegi lendületét figyelembe véve úgy tűnik, hogy válaszúthoz érkezett. Van potenciális növekedési lehetőség, különösen a kripto növekvő népszerűségével, de a befektetőknek óvatosnak kell lenniük, mivel az árfolyam is csökkenhet.

A 0,91 dolláros támasz tarthat, de az alá törés esetén a 0,80 dolláros szintre eshet. Ha vételi nyomás érkezik, az árfolyam tesztelheti az 1,14, majd az 1,25 dolláros ellenállást.

Jupiter árkilátások: Kockázatok és lehetőségek egyensúlyban tartása

A Jupiter (JUP) jelentős nyereséget könyvelhetett el, az elmúlt héten 15,79%-kal emelkedett.

Az elmúlt hónapban 157,48%-kal ugrott meg az értéke, hat hónap alatt pedig lenyűgöző, 5071%-os ugrás volt megfigyelhető.

Jelenleg a JUP árfolyama 1,39 és 1,94 dollár között mozog. A 41,61-es RSI-vel a coin semleges zónában van, és úgy tűnik, hogy az ármozgása inkább korrekciós, mint impulzív pályán van.

Előre tekintve a JUP tesztelheti a legközelebbi ellenállást az 1,94 dolláros szinten, és ha a lendület kitart, akkor a 2,14 dolláros második ellenállási szint is játékba kerülhet.

Azonban a felfelé irányuló mozgás előtt a jelenlegi 1,30 dolláros támasz alá történő süllyedés következhet be, a következő kulcsfontosságú támasz pedig az 1,03 dolláros szintnél található, ha a trend megfordul.

A 10 napos SMA értéke 1,56 dollárnál van, és az olyan mutatók, mint a MACD vegyes jelzései miatt a befektetők a közeljövőben az emelkedési potenciál és az óvatos kereskedés szükségességének keverékét láthatják.

Az Ondo legutóbbi áraktivitásának megértése

Az Ondo értéke 0,85 és 1,08 dollár között mozgott. Egy hét alatt az árfolyama nagyjából 13%-kal esett, az elmúlt egy hónapot tekintve azonban körülbelül 65%-kal emelkedett.

Az elmúlt hat hónap során a növekedés hatalmas, mintegy 2575%-os volt.

A jelenlegi mintázat inkább a korrekciós oldalon van, ahogyan azt néhány mérőszám is sugallja, például az, hogy a 10 napos mozgóátlag (0,81 dollár) a 100 napos SMA (0,89 dollár) alatt van.

Figyelembe véve az ONDO lenyűgöző hathavi emelkedését, csábító további emelkedésre számítani. Azonban óvatosságra van szükség.

A Relatív Erősség Index (RSI) 38,04-es értékével az érme semleges területen van, és a negatív MACD szint némi medvés hangulatra utal.

Az ONDO legközelebbi erős árfolyampontjai az 1,18 dolláros ellenállás és a 0,73 dolláros támasz. A jövője nyereséget hozhat, ha áttöri az ellenállásokat, de csökkenéssel is szembesülhet, ha a támaszszinteket találja el.

Következtetés

Összefoglalva, a fókuszban lévő altcoin jelentős potenciállal tűnik ki a folyamatban lévő kripto bikafutás során.

Bár az olyan érmék, mint a MATIC, a JUP, az ONDO és a DOT rövid távon némi növekedési kilátást kínálhatnak, nem biztos, hogy elérik a BlastUP potenciálját.

A kiemelkedő koncepciója és a Blast ökoszisztémán belüli szerves szerepe jelentős növekedésre pozícionálja, és elsőszámú jelöltté teszi a befektetők számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a jelenlegi piaci fellendülésből.

Az ebben a virágzó ökoszisztémában elfoglalt egyedülálló helyzete a belátható jövőre nézve jelentős felfelé ígérkezik.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!