Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben.

Ez az ellenálló képesség egy olyan időszakban jelentkezik, amikor a hagyományos állami eszközök veszítenek a népszerűségükből, részben az Egyesült Államokban a vártnál magasabb inflációnak köszönhetően.

A termelői árindex (PPI) és a fogyasztói árindex (CPI) adatai inflációs nyomást jeleznek, ami hatással van a Federal Reserve kamatválasztására.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E gazdasági jelek arra utalnak, hogy júliusban az amerikai jegybank várható kamatcsökkentései változnak, amit a piaci befektetők türelmetlenül várnak.

Az alacsony kamatlábak általában leértékelik az állami eszközöket, ami a kriptovalutákat vonzóbb befektetési választássá teszi.

Következésképpen a kriptopiac felkészült a bikafutásra, a Bitcoinba történő nagyobb intézményi befektetések és a becslések szerint az árfolyama 2024-re meghaladhatja a 80.000 dollárt.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a közelgő bikafutásból, elengedhetetlen, hogy minden lehetőséget kiélvezzünk.

A következőkben bemutatunk néhány érdekes projektet, amelyek inspirálhatnak egy személyre szabott portfólió kialakítására, arra, amely lehetővé teheti, hogy teljes mértékben kihasználja a jelenlegi emelkedés előnyeit.

🚀 ScapesMania a felfelé ívelő pályán! 🚀

A közös cél, az aktív részvétel és a DAO irányítása fontosabb, mint a hatalmas potenciális hozam önmagában. Minden erő a tulajdonos kezében volt és lesz.

A ScapesMania eddigi kalandjai rendkívüliek voltak. A kriptopénz projekt elég tőkét gyűjtött össze ahhoz, hogy mindenki előrejelzéseit a semmibe fújja.

Lehet, hogy papíron elképesztőnek tűnik a több mint 6.000.000 dollár összérték vagy több 20 000 dollár feletti hozzájárulás a kriptobálnák részéről, de ennél többről van szó.

A közel 60.000 fős közösség az igazi motor, amely a projekt sikerét hajtja.

altcoin

Fejlődés a virágzó Casual Gaming területen

A Web3 kedvelőit a ScapesMania a DAO-n és más funkciókon keresztül hívja meg, hogy kihasználják az iparág növekedési potenciálját, amely várhatóan körülbelül 9%-kal fog bővülni még ebben a naptári évben.

Ne felejtsd el bejelölni a naptáradban a közelgő TGE-t: 2024. február 26-tól 2024. március 09-ig.

A projekt vezérigazgatója egy nemrégiben tartott Ask Me Anything ülésen részletezte a legmodernebb játékkörnyezet létrehozásának tervét is.

Az ötletbörzétől kezdve a célközönséggel való próbák lefolytatásán át az eredmények értékeléséig és a fokozatos módosításokig minden szempontra odafigyelnek majd a folyamat során.

A token visszavásárlási, égetési és staking mechanizmusaival kombinálva ez új magasságokba repítheti a tokent.

Miért a ScapesMania altcoinja?

A már felsorolt előnyökön kívül a következő előnyök kihasználásával növelheted a profitodat:

  • A korlátozott kínálat miatti szűkösség, ami idővel jelentősen megnövelheti a tokenek értékét.
  • Kitűnő reklámterv, amely fenntartja az emberek érdeklődését és növeli a keresletet a listázást követően.
  • Elméletileg minden token-tulajdonosnak számítania kell a stabilitásra és a hosszú távú növekedésre a tokenek kezelésének szilárd keretének köszönhetően.
  • TGE a legoptimálisabb piaci körülményekre, hogy a lehető legkevesebb idő alatt maximalizálja a lehetséges hozamot.

A ScapesMania legfontosabb része

A legnagyobb dolog azonban az, hogy nem kell aggódnia, ha nem tudott részt venni a nyilvános értékesítésben vagy az előértékesítésben.

Ez csak az első lépés a sikeres jövő felé vezető úton.

A részvétel és a potenciális jutalmak learatása érdekében, amint a ScapesMania listára kerül, készítsd elő a kriptopénz tárcáidat a kapcsolódásra.

A mostani csatlakozás előnyösebb lehet, mint a korábbi kedvezmények során történő csatlakozás. Miért?

Azért, mert akkor csatlakozol, amikor nagyobb a tisztánlátás, nagyobb a lendület és nagyobb a növekedési potenciál, mint valaha.

>>> Kapj listázási értesítést – ne hagyd ki az esélyt <<<

Solana (SOL): Helyreállítás és rugalmasság

A hálózati kiesésekkel és piaci kilengésekkel járó viharos idők után a Solana (SOL) a fellendülés jeleit mutatja. A stratégiai lépések és a technológiai fejlesztések növelik rugalmasságát és növekedési potenciálját.

Az ingadozások ellenére az előrejelzések szerint az év végére 114,52 dollárra emelkedik, amit az innováció és az ökoszisztéma bővülése támogat. Az olyan kihívások, mint a hálózat stabilitása és a verseny továbbra is fennállnak.

Ethereum (ETH): Navigálás a jövőbe frissítésekkel és ETF-ekkel

Az Ethereum (ETH), a második legnagyobb kriptopénz, a pénzügyi szektorban rejlő lehetőségei miatt kap figyelmet.

A 3 milliárd dollárt meghaladó piaci tőkeértékkel fenntartja a SEC-megfelelőséget, és ETF-jóváhagyásra vár.

A közelmúltbeli fejlesztések és hálózati frissítések, mint a Deneb és a Cancun, 3000 dollár körüli szintre emelik az árfolyamát.

Az előrejelzések 2025-re 15.000 dollárt jósolnak, a szabályozási kihívások és a verseny ellenére.

Osmosis (OSMO): Stabilitás a volatilitás közepette

Az Osmosis (OSMO), egy decentralizált tőzsde (DEX) a Cosmos ökoszisztémában, változékony időket élt meg, de az év végére megduplázta az értékét, ami az erős piaci bizalmat tükrözi.

A bikás előrejelzések további növekedést várnak, amelyet a platformfejlesztések és a kriptopiaci hangulat támogat.

A siker a biztonságtól, a felhasználói élménytől és a közösségépítéstől függ a verseny közepette, innovatív megközelítése pedig jól pozicionálja a jövőre nézve.

Ondo (ONDO): A potenciális újonc

Az Ondo (ONDO) token bevezetése jelentős belépőt jelent a DeFi piacra. A valós eszközök likviditására összpontosítva figyelmet keltett és volatilitást mutatott a bevezetés után.

Ennek ellenére a pozitív árfolyam-előrejelzések fokozatos növekedésre utalnak.

A hagyományos pénzügyek integrálása a DeFi-be egyedülálló befektetési lehetőségeket kínál, de a siker a biztonságtól, a skálázhatóságtól és a szabályozási megfelelésen múlik a piaci verseny közepette.

Következtetés

A ScapesManiához hasonló kriptovaluták potenciálja, hogy ezrekből milliókat csináljanak, nyilvánvaló lehet, de ettől még el kell végeznie a saját kutatómunkáját.

A mai piac rendkívül kiszámíthatatlan, ami lehet jó és rossz dolog is.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Bejelentések: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

PlanB: „A Bitcoin feleződése nem lesz másmilyen, mind korábban”

PlanB ragaszkodik ahhoz, hogy a Bitcoin feleződés után idén 100.000 dollárra fog szökni, és 2025-ben 300.000 dollár fölé emelkedik. A kriptoközösségben keringő általános hiedelemmel ellentétben a...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.18.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) néhány hete még jelentős növekedést tapasztalt, de mostanra már veszít a lendületéből. A nyereségben való ellátottsága az elmúlt hetekben csökkent, és több...

Vajon a Binance legújabb lépései rosszat jelentenek?

A Binance (BNB) az elmúlt hónapokban számos problémán ment keresztül, a szabályozási ellenőrzéstől kezdve az alkalmazottak tömeges elvándorlásáig. Mindezek ellenére a tőzsde ellenálló maradt, és folytatta...

Fedezd fel 5 kripto befektetést, amelyek idén milliomos-csináló potenciállal rendelkeznek!

Vendégebejegyzés A kripto befektetések iránti izgalom teljes lendületben van, ahogy a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz. Sokak keresik a következő nagy lehetőséget a vagyonuk gyarapítására. Ebben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!