Az alkalomhoz illő felemelkedés: A következő kriptocsillagok szárnyaló sikerre készülnek

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca figyelemre méltó fellendülésnek volt tanúja, a teljes piaci kapitalizáció 2,8 billió dollár fölé szökött.

Erre a jelentős fellendülésre a múlt heti viharos időszak után került sor, amikor a piaci érték 2,5 billió dollár alá süllyedt.

A Bitcoin (BTC) árfolyama figyelemre méltóan emelkedett, és 71.000 dollár fölé szökött, ami körülbelül tíz napja a legmagasabb értéket jelenti.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a növekedés részben az amerikai ETF-ekbe történő pozitív beáramlásnak köszönhető, ami a közösség megújult bizalmát jelzi.

A Bitcoin (BTC) mellé az Ethereum (ETH) is növekedésnek indult, megközelítve a 3700 dolláros szintet, és tükrözve a Bitcoin (BTC) felfelé ívelő pályáját.

A szélesebb piacon az altcoinok kezdtek zöldülni, ami a kriptoszektor kollektív fellendülését jelzi. A többi jelentős altcoin mellett olyan érmék, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) is jelentős emelkedést regisztráltak.

Ezen az újjáéledt piaci tájképen újabb szereplők emelkednek fel, jelezve a szárnyaló sikerek lehetőségét.

Olvasd tovább, hogy felfedezd a kriptopénz-aréna lehetséges új csillagait.

ScapesMania: A kripto és a szerencsejáték keveredése

A ScapesMania nem csak egy újabb kriptoprojekt – ez egy teljesen új módja a játékélménynek, miközben áttöri a kriptovilág akadályait.

Nem kell kripto szakértőnek lenned ahhoz, hogy belevethesd magad az izgalmas játékvilágába.

És ha ScapesMania tokeneket birtokolsz, nem csak az utazás részese vagy – a DAO irányításon keresztül részese vagy a hajó irányításának.

Izgalmas kezdés

A ScapesMania egy hihetetlen előértékesítéssel indult, amely 6,125 millió dollárt hozott össze, és több mint 60.000 támogatót vonzott.

A PancakeSwap-on való debütálása látványos volt, és egy izgalmas utazás kezdetét jelentette.

Mindössze 24 órán belül a kereskedési volumen elérte a lenyűgöző 2,25 millió dollárt, és az olyan likviditáspárok, mint a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT uralták a DEXTools Hot Pairs listáját.

A tulajdonosok száma gyorsan stabilizálódott 18,41K-nál, megszilárdítva a ScapesMania felemelkedését.

A token kevesebb mint három hét alatt soha nem látott csúcsot ért el 0,01477 dolláron, ami 147,77%-os lenyűgöző emelkedést mutat. E számok egyértelműen bizonyítják a projekt figyelemre méltó növekedését.

Miért a ScapesMania?

Íme, mi különbözteti meg a ScapesManiát:

  • Az átgondolt tokenomika biztosítja a fenntartható ökoszisztémát strukturált megszolgálási ütemtervekkel.
  • A $MANIA token nem csak a látszat kedvéért van – a fejlődő DAO-ban a kormányzást segíti, és játékbeli valutaként is funkcionál, így a tulajdonosok többféleképpen is részesülhetnek belőle.
  • A tőzsdei bevezetés utáni átfogó promóciós stratégia, a sikeres előértékesítéssel és a növekvő tulajdonosi bázissal párosulva mutatja a ScapesMania siker iránti elkötelezettségét.
  • A BlockSafu által jóváhagyott intelligens szerződésekkel a tulajdonosok biztosak lehetnek abban, hogy a tokenjeik biztonságban vannak.
  • A projekt vonzerőt szerzett a főbb kriptoplatformokon, és a tekintélyes befolyásosok jóváhagyásai tovább növelik a hitelességét.

Mi vár ránk?

Mivel a casual gaming tovább növekszik, a ScapesMania az élvonalban van, készen arra, hogy megragadja a lehetőségeket. Az iparág az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 19,12 milliárd dolláros piaci értéket, így a növekedési potenciál óriási.

A stratégiai partnerségek és az elkötelezett csapat támogatásával a ScapesMania felgyorsítja a termékfejlesztést, hogy kihasználja ezt a robbanásszerű növekedést.


Forrás: A hivatalos ScapesMania Telegram közösség

Közösségi támogatás és lendület

Az iparági szakértők a ScapesMania dicsőségét zengik, és a kriptoközösség is felsorakozik mögé. A bálnák máris élénk érdeklődést mutattak, a befizetések meghaladják a 20.000 dollárt.

A csapat hálás a támogatók rendíthetetlen támogatásáért, felismerve a projekt sikerében játszott döntő szerepüket.

Miután a ScapesMania a terület elismert képviselőitől kapja az elismerő szavakat, minden egyes ragyogó értékelés fáj azoknak, akik még nem ugrottak be.

Ne maradj le róla – nézd meg, miről áradoznak a ScapesMania támogatói!

Csatlakozzon az utazáshoz

Ne ülj a pálya szélén, miközben a játékforradalom kibontakozik. A ScapesMania segítségével részese lehetsz valami úttörő dolognak.

Mivel a casual játékipar új korszakba lép, nincs is jobb alkalom, hogy részt vegyél benne. Erős tokenárral és támogató közösséggel a ScapesMania mindenkit szívesen lát, hogy csatlakozzon a kalandhoz.kripto

Biztosítsd a helyed ebben az izgalmas vállalkozásban – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwapon most, és csatlakozz a több mint 18.000 tulajdonoshoz, akik a játék jövőjét alakítják.

>>> Vegyél részt az akcióban – Vásárolj $MANIA-t még ma! <<<

Arbitrum (ARB): A gyorsan változó DeFi környezetben navigálva

Az Arbitrum (ARB), egy kiemelkedő layer 2 megoldás, amelyet az Ethereum hatékonyságának növelésére terveztek, felkeltette a DeFi közösség figyelmét.

A jelentős izgalommal indított Arbitrum (ARB) volatilitással szembesült, a piaci eseményeket és a fejlesztési mérföldköveket követő jelentős árfolyam-kiigazításokkal.

Az ingadozások ellenére a projekt innovatív megközelítése a tranzakciós költségek csökkentésére és a sebesség növelésére az Ethereum hálózaton megszilárdította a pozícióját a DeFi ökoszisztémán belül.

Az Arbitrum (ARB) árképzési pályája a piaci dinamikának volt kitéve, a figyelemre méltó visszaesések és fellendülések a szélesebb kriptopiac hangulatát tükrözték.

Az elemzők az Arbitrum (ARB) árfolyamának potenciális tartományát vetítik előre, kiemelve a technikai mutatók és a piaci trendek alapján a jövőre vonatkozó optimizmust.

Bár ezek az előrejelzések eltérőek, aláhúzzák az Arbitrum (ARB) hosszú távú értékteremtő javaslatába vetett hitet a DeFi terület számára.

Az Arbitrum (ARB) ütemterve és a mainnet folyamatos fejlesztése kulcsfontosságú a jövőbeli siker szempontjából. A projektnek kettős kihívással kell szembenéznie: egyrészt az ingadozó piacon való navigálással, másrészt az innovatív ígéretei által támasztott magas elvárásoknak való megfeleléssel.

A DeFi szektor várható növekedése és az Arbitrum (ARB) azon potenciálja azonban, hogy jelentősen javítja az Ethereum skálázhatóságát, ígéretes kilátásokat kínál.

A platform fejlődése során az alkalmazkodási és innovációs képessége kulcsfontosságú lesz a piaci részesedés megszerzéséhez és a növekedés fenntartásához.

Optimism (OP): A hatékonyság élharcosa a Layer 2 skálázásban

Az Optimism (OP), egy másik Layer 2 megoldás, az Ethereum skálázásában betöltött kritikus szerepe miatt újra megélénkült az aktivitás és az árfolyam felértékelődése.

A pozitív piaci hangulathoz hozzájárult az is, hogy a projekt képes vonzani a felhasználókat és a fejlesztőket, különösen a partnerségek és a jelentős DeFi projektekkel való integráció révén.

Az Optimism (OP) a kötségek csökkentésére és a tranzakciós átmenő teljesítmény javítására való összpontosítása a hatékonyságot és skálázhatóságot kereső felhasználók számára a platformot a célplatformjává tette.

Az Optimism (OP) árfolyamában tükröződik a projekt növekvő elfogadottsága és a közösség optimista kilátásai a layer 2 megoldásokkal kapcsolatban.

Az Optimism (OP) árfolyamára vonatkozó előrejelzések emelkedő tendenciát sugallnak, amelyet a projekt folyamatos fejlesztései és az Ethereum frissítések várható előnyei támogatnak.

Noha az előrejelzések eltérőek, a konszenzus az Optimism (OP) ígéretes jövője felé mutat, ahogyan bővíti ökoszisztémáját és megszilárdítja pozícióját a piacon.

Az Optimism (OP) előtt az a kihívás áll, hogy megőrizze lendületét a növekvő verseny és az Ethereum skálázási megoldások változó környezetében.

A projekt innovációs képessége, valamint az irányítási modell és a közösségi szerepvállalás sikere kulcsfontosságú lesz a hosszú távú siker szempontjából.

Az Ethereum hatékony tranzakciói iránti kereslet által vezérelt növekvő elfogadottság lehetősége jelentős növekedésre pozícionálja az Optimism (OP) vállalatot, ha továbbra is teljesíti ígéreteit.

Floki Inu (FLOKI): A mémcoin népszerűségének hullámát meglovagolva

A Floki Inu (FLOKI), a populáris kultúra által inspirált mémcoin a szélesebb körű mémcoin-szektor mellett az érdeklődés növekedését tapasztalta.

A Floki Inu (FLOKI) piaci teljesítményét az árfolyam ingadozása jellemzi, és szorosan kapcsolódik a közösségi média trendjeihez és a közösségi elkötelezettséghez.

A projekt ökoszisztémájában a közelmúltban bekövetkezett fejlemények, beleértve a utility-alapú token-égetéseket, újból felkeltették az érdeklődést a projekt hosszú távú potenciálja iránt.

A Floki Inu (FLOKI) árfolyama figyelemre méltó magasságokat és mélységeket élt meg, ami a mémcoinok spekulatív jellegét tükrözi.

Az elemzők előrejelzései a Floki Inu (FLOKI) jövőbeli árfolyamára vonatkozóan óvatosak, mégis optimisták, figyelembe véve a projekt erőfeszítéseit a hasznosság növelésére és az élénk közösség elősegítésére.

Az előrejelzések kiemelik a memecoinok kiszámíthatatlanságát, ugyanakkor elismerik a jelentős növekedés lehetőségét.

A Floki Inu (FLOKI) jövője azon múlik, hogy képes-e túllépni a tipikus mémcoin-narratíván azáltal, hogy egy erős ökoszisztémát épít ki kézzelfogható hasznosságokkal.

A projekt olyan fejlesztésekre való összpontosítása, mint a Valhalla NFT Metaverse Game és a FlokiFi DeFi ökoszisztéma, megkülönböztetheti a projektet a társaitól.

A szabályozási ellenőrzés és a piaci volatilitás azonban kockázatot jelent a pályájára nézve. A projekt sikere azon múlik majd, hogy a mémcoin vonzerejét egyensúlyba hozza-e a fenntartható hasznossággal és elfogadással.

Következtetés

A kriptopénzpiac a fellendülés és az optimizmus hullámát lovagolja, az olyan altcoinok, mint az Arbitrum (ARB), az Optimism (OP) és a Floki Inu (FLOKI), kivájják a saját helyüket és vonzerőt nyernek a közösségen belül.

A ScapesMania jelentős figyelmet kapott a sikeres tőzsdei debütálását követően, amelyet lenyűgöző kereskedési volumen és stabil tulajdonosok száma jellemzett.

Mindezek az előnyök a $MANIA-t a kriptoaréna potenciális új csillagaként pozícionálják.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!