Az Algotech bemutatja a bónusz előértékesítési fordulóját a befektetői kereslet után

-


Vendégbejegyzés


Az Algotech a jelentős befektetői keresletre reagálva bónusz előértékesítési kört indított, és ezzel a megvásárolható kriptodevizák egyik legjobbjaként pozícionálta magát.

A Tron és Ethereum Classic befektetők számára, akik nyereséges lehetőségeket keresnek a kriptopénziparban, ez a lépés különösen figyelemre méltó.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A kriptovaluták folyamatosan változó világában az Algotech kreatív megközelítésének és robusztus piaci keresletének köszönhetően remek lehetőség a portfóliók diverzifikálására és a nyereség optimalizálására.

Az ETC közelmúltbeli terjeszkedése és ralija

Az Ethereum Classic (ETC) nemrég 33,13 dollárra erősödött, és egy hét alatt közel 22%-kal nőtt.

Alulértékeltnek tekinthető, az ETC gyakran követi az Ethereum (ETH) ralizását. A legutóbbi ETC árfolyam-emelkedés egybeesett a hálózat új natív stablecoinjának bevezetésével.

Az ETC az elmúlt napokban tovább gyorsította az emelkedést, és ezzel lendületet vett a hónapok óta tartó korlátozott árfolyam-emelkedés után.

A következő napokban további figyelem irányulhat erre a legjobb vételre érdemes kriptóra, mivel a hálózata arra készül, hogy felére csökkentse a blokkjutalmát.

Az ETC jelenlegi blokkjutalma 2,65 érme, ami a felezés után 2,048 ETC-re fog csökkenni.

Az Ethereum Classic kódját csak a bányászati jégkorszak elterjesztése érdekében változtatták meg, amely funkciót az Ethereumtól való elágazás után örököltek.

A felezési esemény és az Ethereum Classic: Közelebbről

A felezési esemény az Ethereum Classic-ot továbbra is reflektorfényben tartja, bár nem lesz azonnali deflációs hatása. Az ETC bányászata rendkívül hatékony volt, több mint 147 millió tokent termelt, szemben az Ethereum versenyképesebb bányászatának mintegy 120 millióval.

Mivel az ETC teljes mértékben forgalomképes, nincs staking követelmény. Ennek értelmében az Ethereum Classic nem tud olyan likviditási token projekteknek otthont adni, mint a Lido DAO, vagy olyan re-staking réteget építeni, mint az Eigen Layer.

Az Ethereum Classic spot és határidős kereskedése jelentősen felpörgött. Az ETC kereskedési volumene az elmúlt napokban bővült, megtízszereződött és elérte a napi 1,6 milliárd dollárt.

Az ETC rally az összes ETH spot ETF termék jóváhagyását követő általános pozitív hangulatból is támogatást kapott.

A spot kereskedés mellett a határidős kereskedés is bővül az ETC-ben, ami a várakozások szerint még jelentősebb rallyt vetít előre.

Az ETC 2024-ben eddig viszonylag korlátozott nyereséget ért el, a 15 dolláros mélypontról fokozatosan 50%-kal nőtt, és viszonylag alacsony, 127 dollár körüli csúcsértéket ért el.

algotech

A TRON meghaladja a 231 millió fiókot: Mérföldkő a blokklánc elfogadottságában

A TRON, egy vezető blokkláncplatform figyelemre méltó mérföldkőhöz érkezett: átlépte a 231 millió összes fiókot. Ez az eredmény a tranzakciós díjak jelentős megugrását kíséri, ami kulcsfontosságú pillanatot jelent a platform növekedési pályáján.

Az elmúlt hetekben a TRON hálózati aktivitása megugrott, és a tranzakciós díjak tekintetében megelőzte az Ethereumot. A napi 5,5 millió tranzakciószámmal a TRON most 4,4 millió dollár napi díjat generál.

Ez a növekedés aláhúzza a TRON növekvő felhasználói bázisát és növekvő jelentőségét a decentralizált pénzügyi (DeFi) piacon.

Bár a TRON az Ethereum megalapozott DeFi ökoszisztémájának félelmetes versenyével néz szembe, az alacsonyabb tranzakciós díjakat és jobb skálázhatóságot kínáló, meggyőző alternatívaként jelent meg.

A TRON DeFi szektor 2024 márciusában rekordot ért el, a teljes lezárt érték (TVL) ismét megközelítette a csúcsot.

A DeFi aktivitás megugrása megnövelte a TRON jelentőségét, különösen a központosított tőzsdéken belül.

Jelenleg a DefiLlama adatai szerint a TRON 56,64 milliárd USDT tokent tárol az összesen 111,4 milliárdból, ami megszilárdítja pozícióját a központosított piacokon.

Az Algotech bemutatja a bónusz előértékesítési kört: A top kripto, amit érdemes megvenni

algotech

Az Algotech (ALGT) a nagy befektetői keresletet követően bónusz előértékesítési kört mutatott be, és ezzel az Ethereum Classic és Tron befektetők számára a megvásárolható top kriptóként alapozta meg magát.

Az Algotech (ALGT) annak ellenére, hogy még új a piacon, a kriptotér egyik első számú DeFi projektjévé fog válni.

Decentralizált kriptokereskedési programként az Algotech (ALGT) blokklánc alapokkal és robusztus technikai infrastruktúrával büszkélkedhet, amelyet arra terveztek, hogy átalakítsa a kereskedési eredményeket a hétköznapi kereskedők számára.

A mesterséges intelligencia egyedülálló integrációja lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy rendkívüli nyereséget érjenek el.

Az Algotech (ALGT) forradalmasítja a kereskedést a manuális technikák kiiktatásával és a teljes folyamat automatizálásával, egyszerűsítve a kereskedést a felhasználók számára.

A platform segít a kereskedőknek értékes betekintést nyerni a piaci adatokból, így biztosítva a pontos piacra lépést a jelentős nyereség érdekében.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Emellett az Algotech (ALGT) automatizálja a kockázatcsökkentést, körültekintően elosztva és növelve a tőkét.

Figyelemre méltó, hogy az Algotech (ALGT) a lenyűgöző hozamai és a nyilvános előértékesítés előrehaladtával várhatóan 25x megtérülés miatt kedvelt előértékesítési token lett.

Az első befektetők máris megduplázták a vagyonukat, az árfolyam pedig 0,04 dollárról 0,08 dollárra ugrott.

Az előértékesítési fázisban lévő befektetők részleges tulajdonosi előnyöket is kapnak, például szavazati jogot és osztalékot a K+F alapok biztosításáért.

Az előértékesítés most a 3. szakaszban van, és a 4. szakaszban zárul, az Algotech (ALGT) továbbra is folyamatosan vonzza a befektetőket, akik szívesen kihasználnák a potenciális nyereséget.

Az új befektetők 87,5%-os nyereségre számíthatnak a bevezetéskor, az Algotech (ALGT) várhatóan 0,15 dolláros tőzsdei árfolyamot ér el.

További információk:

Látogass el az Algotech előértékesítésre
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Olaszország fokozza a kritpopiaci ellenőrző képességét a MiCA rendelet miatt

Olaszország a kriptopiacok felügyeletének fokozását tervezi az Európai Unió kriptopiaci eszközök piacaira vonatkozó szabályozási keretének (MiCA) való megfelelés részeként. Az új szabályozás értelmében Olaszország fokozza a...

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!