Az AI megjelenésének a Launchpad XYZ lehet az egyik nyertese, ideje bevásárolni?

-

A kriptokereskedők LPX tokeneket vásárolnak a Launchpad XYZ előértékesítésén, hogy hozzáférést kapjanak az AI-alapú kereskedési analitikához (Kiemelt kép: Kerem Goktug Kaya, DALL-E 3)

A Nansen blokklánc-elemző cég decemberi jelentése szerint 2024 vízválasztó időszak lehet abban, hogy a mesterséges intelligencia a blokklánc ökoszisztémákban integráltan megjelenjen.

A blokklánc-felhasználók között várhatóan a mesterséges intelligencia által vezérelt autonóm ügynökök lesznek a legfontosabb szereplők. Elősegítve ezzel a hatékonyabb és biztonságosabb láncon belüli tevékenységeket – állítja a Nansen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelentés megjegyezte, hogy az AI ösztönzése kriptotoken jutalmakkal kulcsfontosságú lesz az önálló funkciókelindulásához.

Miközben növekszik az AI által generált lendület, elindult egy új projekt, amely már most kihasználja a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket.

A Launchpad XYZ egy új platform, amelynek előértékesítése meglehetősen felkeltette a tapasztalt kripto befektetők figyelmét.

Ők a teljes bevezetés előtt már folyamatosan gyűjtik az LPX tokeneket.

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára most

A befektetők ostromolják a Launchpad XYZ (LPX) token előértékesítését

A Launchpad XYZ célja az, hogy a kriptovaluta kereskedés „minden egyben” platformja legyen.

A rendszert saját AI algoritmusokkal szerelik fel, hogy segítsenek a megfelelő kereskedési döntések megtalálásában.

A kínálat lényege a Launchpad Quotient (LPQ) rendszer, amely több száz forrásból származó adathalmazt fésül össze, hogy személyre szabott kereskedési stratégiát hozzon létre minden egyes felhasználónak.

A projekt előértékesítése most ért az utolsó fázisába, ahol a korai támogatók hozzájuthatnak a natív LPX tokenekhez.

Az előértékesítés eddig már több mint 2,46 millió dollárt gyűjtött össze azoktól a résztvevőktől, akik az LPX tokeneket még az idén várható, nyilvános tőzsdei bejelentés előtt szeretnék maguknak biztosítani.

A többszintű előértékesítés – a befektetés nagysága alapján – hozzáférést ad a Launchpad XYZ AI-eszközeihez és persze a közösségéhez.

Mivel az előértékesítés hamarosan véget ér, a kripto befektetők igyekeznek a lehető legtöbb LPX tokent megszerezni, hogy kihasználják az előértékesítés nyújtotta bónuszokat, mielőtt a token a tőzsdére kerül.

Launchpad XYZ

A Launchpad XYZ célja a kifinomult analitika demokratizálása, illetve az intézményi szintű befektetési eszközök elérhetővé tétele minden kriptokereskedőnek, méghozzá az AI segítségével.

Az LPQ rendszer gépi tanulással működik majd, hogy folyamatosan elemezze a piaci adatokat.

A láncon belüli aktivitástól a közösségi média csevegésig mindent természetes nyelvi feldolgozással végez majd el.

Ezután képes generálni az egyes felhasználókra szabott, adatvezérelt kriptokereskedési stratégiákat.

A Launchpad XYZ kriptokereskedési eszközei az AI segítségével egyenlíthetik ki a játékteret

A platform egy AI asszisztenst is kínál, amely a kriptovalutákat az egyéni kockázati profilokhoz és célokhoz illeszti.

Leegyszerűsítve ezzel a kezdő kriptósoknak a befektetést. Összességében a Launchpad XYZ arra törekszik, hogy kiegyenlítse a befektetői esélyeket azáltal, hogy egy átlagos befektetők is részesülhessen az AI-alapú analitikából.

A Launchpad XYZ az alapvető AI-megoldásán túl olyan funkciókat kínál, mint a töredékalapú befektetés olyan eszközökbe, mint például az ingatlanok.

Valamint egy NFT piactér és egy decentralizált tőzsde, amelyeket 2024-ben terveznek elindítani.

Ezek a kripto rajongóknak és befektetőknek szintén figyelemre méltó megoldások lesznek.

A Launchpad XYZ (LPX) kripto előértékesítési lendülete jól mutatja, hogy kiemelkedő az AI kriptokereskedési platformok iránti befektetői érdeklődés.

Úgy tűnik, hogy a kriptobálnák szívesen vásárolják be magukat korai LPX pozíciókba, hogy a későbbiekben kihasználják a projekt növekedési potenciálját.

A platform mesterséges intelligencia által vezérelt rendszere megváltoztathatja a kriptokereskedők mostani összetételét.

Az egyéni befektetőknek ugyanis olyan eszközöket biztosíthat, amelyek korábban csak az intézményi kereskedőknek voltak elérhetőek.

Látogass el a Launchpad XYZ oldalára most

Ezek is érdekelhetnek:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!