Avalanche technikai elemzése 04.12.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

Az Avalanche árelemzése bika irányzatot mutat. A piac ma rendkívül volatilis, mivel az AVAX árfolyama egy lefelé tartó szünet után magasan és mélyen is ingadozott.

A coin árfolyama egészen 17.64-ig süllyedt, de ez a szint erős támasznak bizonyult, mivel az érme onnan felfelé pattant, és a bikák 18.60 dollárig vitték az árfolyamot, visszaszerezve a teljes veszteséget és további értéket nyerve.

Az AVAX következő ellenállása azonban a 19.68 dolláros szintnél van jelen, ahol az eladási nyomás visszatérhet.

A napos Avalanche árelemzés ma jó árfolyam-emelkedést mutat.

A bikák 2023. április 9. óta rallyznak, amikor az árfolyam elkezdett helyreállni.

Ma az AVAX emelkedő tendenciát követ, és a cikk írásakor 18.61 dolláron kereskedik.

Annak ellenére, hogy a bikák ma meglehetősen jól teljesítettek, a kriptopár mindössze 0.17 százalékos nyereséget mutat az értékében az elmúlt 24 órában, a kereskedés kezdetén tapasztalt meredek swing low miatt.

Mivel azonban a fő trend a múlt héten medvés volt, a kriptopár az elmúlt hét napban 1.92 százalékos nyereséget mutat.

A volatilitás 2023. április 5. óta kiterjedten csekély, mivel a Bollinger-sáv egy szűk alagutat képezett.

Most a mutató az eltérés jeleit mutatja, a 18.50 dollárnál lévő felső sáv az AVAX árfolyamfüggvény ellenállását, a 16.45 dollárnál lévő alsó sáv pedig a támogatást jelenti.

A Bollinger-sávok átlaga a 17.48 dolláros árfolyam alatti jelnél van. A mozgóátlag (MA) a 17.88 dolláros szinten van, amely szintén az árszint alatt van.

A relatív erősség index (RSI) a semleges zóna felső felében utazott felfelé, és az 60-as indexen van jelen, ami az AVAX/USD erős vételi aktivitására utal a piacon.

Míg az általános kriptopénzpiacon medvés hangulat uralkodik, az AVAX/USD mai teljesítménye erős bikás tendenciát jelez a napos és 4 órás Avalanche árfolyamelemzés szerint.

A következő órákban is várhatóan tovább emelkedik a kriptopár árfolyama.

Avalanche

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az egekbe szökhet 650.000 dollárra, ha ez bekövetkezik…

Woo szerint az önfenntartó beáramlások jelenleg sokkal nagyobbak, ezért a 2,56 billió dolláros piaci tőkecél egy alsó határt jelentő becslés. A Bitcoin (BTC) a medve piaci...

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!