Avalanche technikai elemzés 04.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

Az Avalanche árelemzése bikás, mivel a bikás lendület folytatódik, és az árfolyam ma emelkedik.

A coin ismét tartja a korábbi, múlt havi árszintjét, mivel 17,6 dollár felett eladási nyomás van, és a bikák nem tudják megtartani a 2023. április 12. után elért nyereséget.

Tegnap is megfigyelhető volt egy korrekció, amikor az árfolyam 18,1 dollárig ugrott.

Ez a kiugró árfolyam eladási nyomást váltott ki, és egy éles korrekció, amely csak egy órán keresztül tartott, a 17 dolláros tartományba korrigálta az árat.

Az Avalanche árelemzés napos árfolyamgrafikonja azt mutatja, hogy a bikák az elmúlt napokban megpróbálták felfelé definiálni az árfolyamgörbét, és a trend a mai napra is bikás.

Az árfolyam emelkedése figyelhető meg, mivel az árfolyam ma elérte a 17,74 dollárt.

Mint tudjuk, a jelenlegi árszint felett eladási nyomás van jelen, és a bikák jelenleg újra tesztelik az ellenállást, így bőséges esély van a további árfolyam-emelkedésre.

A coin azonban még mindig 8,97 százalékos veszteségben van az elmúlt héten a 2023. április 19. után megfigyelt erősebb korrekciók miatt. A kereskedési volumen ma is 70 százalékkal nőtt.

Az AVAX volatilitása lassan növekszik, mivel a Bollinger-sávok szétválnak, a felső sáv a 20,7 dolláros szinten jelenti a legerősebb ellenállást, a Bollinger-sávok átlaga pedig a 18,2 dolláros szinten van jelen.

Az alsó sáv a 15,8 dolláros értéken mozog, ami a legerősebb támaszt jelenti az AVAX/USD számára. Az árfolyam a mozgóátlag (MA) felé mozog, amely ma 17,49 dolláron áll.

A relatív erősség index (RSI), amely a vételi aktivitás potenciális növekedését jelzi, jelenleg a 46-os indexen kereskedik a semleges zóna alsó felében, felfelé ívelő pályán.

Ahogy a bikák a 17,6 dolláros ellenállás felé haladnak a következő órákban, arra számítunk, hogy az AVAX/USD árfolyam is felfelé mozdul.

A mai korrekciót követően a coin árfolyama várhatóan tovább emelkedik a következő órákban.

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!