Avalanche technikai elemzés 04.17.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Avalanche

Az Avalanche árelemzése emelkedő tendenciát mutat. Az AVAX/USD a mai napon a piacon lévő 20 kriptovaluta közül a legnagyobb mértékben erősödik.

Az AVAX bikák gyorsan 20,1 dollárról 21,1 dollárra mozgatták az árfolyamot, de ezt követően visszakorrigált a jelenlegi árszintre, így is jelentős értéknövekedést ért el egyetlen nap alatt.

Az AVAX ma felfelé mozog, és jelenleg 20,5 dolláron cserél gazdát, amikor ezt a cikket írom.

A következő akadály az AVAX számára azonban a 21,3 dolláros szintnél van, ahol ismét eladási nyomás jelentkezhet.

Március 28. óta az AVAX általánosságban felfelé mozog. A pozitív tendencia 2023. április 9. után lendületet kapott, mivel a nyereség tovább emelkedett.

A napos Avalanche árelemzés ma jelentős árnövekedést jelez. Tegnap óta, amikor az árfolyam ismét emelkedni kezdett, a bikák támadásba lendültek.

Az AVAX emelkedő trendben van, miután 19 dollárnál támaszt talált, és a bikák az elmúlt nap során szép 6,7 százalékos nyereséget értek el a coin értékében, mivel az ár jelenleg 20,6 dolláron áll.

A pár az elmúlt hét napban 17,6 százalékkal nőtt az értéke, mivel a fő trend a múlt héten szintén optimista volt. Ráadásul a mai kereskedési volumen 160 százalékkal ugrott meg.

2023. április 13. óta, amikor a Bollinger-sáv először szélesre nyúlt, a volatilitás jelentősen megnőtt. A felső sáv 20,01 dolláros és az alsó sáv 16,27 dolláros pontja jelzi a jelenlegi helyzet első, illetve legerősebb támaszát.

A mozgóátlag (MA), amely a 18,86 dolláros szinten van, a 18,14 dolláros Bollinger-sávok átlaga felett van.

A relatív erősség index (RSI) emelkedett, hogy csatlakozzon a túlvásárolt zónához, és most a 71-es indexen van, ami arra utal, hogy az AVAX/USD piacán jelentős vásárlási aktivitás tapasztalható.

Újabb emelkedés várható a AVAX/USD árában a következő órákban, mivel a bikák jelenleg erősebb pozícióban vannak.

avax

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!