4 kulcsfontosságú dátum a Bitcoinnal kapcsolatban

-

Mivel a Bitcoin nemrégiben átlépte a 30.000 dolláros határt, és ezzel újra fellángolt a vita egy potenciális új kriptobummról.

A befektetőknek az év során négy kulcsfontosságú dátumot kell alaposan megfigyelniük, amelyek további eladási nyomást gyakorolhatnak a Bitcoinra.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A CryptoQuant, egy vezető kriptopénz elemző cég ezeket a dátumokat – május 26., augusztus 7., október 19. és 2023. december 30. – olyan kritikus időpontokként azonosította, amelyekben az amerikai kormány eladhatja a Bitcoin állományát, beleértve a Silk Road dark webes ügyből lefoglaltakat is.

Egy nemrégiben benyújtott bírósági beadványban az amerikai kormány megerősítette, hogy március 14-én 9800 BTC-t értékesített összesen 215.7 millió dollárért, amelyek a Silk Road-ügyhöz kapcsolódó történelmileg jelentős lefoglalásból származnak.

A kormány célja, hogy az év során négy tételben további mintegy 41.500 BTC-t értékesítsen az ügyhöz kapcsolódóan.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A CryptoQuant elemzése szerint az első tételes eladás és a következő döntő időpont közötti 73 napos intervallum a kormány eladási stratégiájának lehetséges mintázatára utal.

Még nem tudni, hogy ez a minta fennmarad-e, vagy csupán véletlen egybeesésről van szó.

A fent említett kulcsfontosságú dátumok figyelésével a befektetők talán jobban át tudnak evezni a kriptopénzpiac zavaros időszakain.

zeta

Olvastad már? Shiba Inu mérföldkő: A Binance áthelyezi a SHIB-et az innovációs zónából

Kiemelt kép: pixabay

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!