Shiba Inu mérföldkő: A Binance áthelyezi a SHIB-et az innovációs zónából

-

A Shiba Inu (SHIB) token számára jelentős mérföldkő, a Binance bejelentette döntését, hogy a SHIB-et, valamint a Frax Share (FXS), a Trust Wallet Token (TWT) és az 1inch (1INCH) tokeneket 2023. április 18-án kivonja az Innovációs Zónából.

A lépés jelzi a projektekbe vetett bizalom növekedését, valamint a kriptoökoszisztémában a hosszú távú növekedés és fenntarthatóság szempontjából rejlő potenciáljukat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance az Innovációs Zónát biztonságos felületként vezette be a felhasználók számára, hogy új és innovatív projektekkel kereskedhessenek, miközben kezelhetik kockázataikat.

Idővel egyes projektek bizonyítják értéküket és megfelelnek a Binance által elvárt magas színvonalnak.

A tőzsde időszakos felülvizsgálatokat végez az ilyen projektek azonosítása érdekében, és kivezeti őket az Innovációs Zónából.

A felülvizsgálatok során figyelembe vett kritériumok közé tartozik a csapat elkötelezettsége a projekt iránt, a fejlesztési tevékenység, a kereskedési volumen, a likviditás, a hálózat stabilitása, valamint az egészséges és fenntartható kriptoökoszisztémához való hozzájárulás.

A Shiba Inu Innovációs Zónából való kivezetéséről szóló döntés a token jövőjébe vetett bizalmi szavazat.

Az egyik legnépszerűbb mémalapú kriptovalutaként a SHIB az elmúlt években figyelmet és befektetőket gyűjtött.

Piaci kapitalizációja jelenleg 6,7 milliárd dolláron áll a CoinGecko adatai szerint.

Az Innovációs Zónából való kilépés tovább szilárdíthatja a SHIB pozícióját a piacon, és még több befektetőt vonzhat.

A Binance megnyugtatta a felhasználókat, hogy a tokenekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokat nem érinti a lépés.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A tőzsde továbbra is elkötelezett az átláthatóság és a hosszú távú, fenntartható növekedés előmozdítása mellett a kriptoökoszisztémában, és a tokenek átvezetéséről szóló döntés kiemeli a projektek által elért eredményeket.

zeta

Olvastad már? Elon Musk szerint a mesterséges intelligencia elpusztíthatja a civilizációt

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!