Ausztrál tőzsdével társul a Mastercard

-

A CoinJar Card digitális és fizikai kártyákon keresztül lesz elérhető, és jelenleg 30 kriptovaluta tranzakcióit támogatja.
A Mastercard folyamatosan a címlapokra kerül, mivel világszerte fokozza a kriptopénz-szolgáltatások nyújtására irányuló erőfeszítéseit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CoinJarral kötött legújabb partnerségben a Mastercard lehetővé teszi az ausztrál piacon a kriptovaluták elköltését.
A CoinJar kiemelte, hogy az újonnan bevezetett CoinJar Card lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutával vásároljanak, „bárhol, ahol a Mastercardot elfogadják„.
A CoinJar Card digitális és fizikai kártyákon, valamint Apple Pay és Google Pay integráción keresztül lesz elérhető a felhasználók számára. A hivatalos közlemény szerint a kártya 30 kriptovalutát támogat.
Miután a felhasználók kiválasztják az általuk preferált kriptovalutát a fizetéshez, a CoinJar a tranzakció végrehajtása előtt a kriptót ausztrál dollárra konvertálja.
A vállalat közleménye alapján „nincsenek folyamatos díjak és alacsony, 1%-os a konverziós ráta – amelyet egy házon belüli jutalmazási programon keresztül kapnak vissza az ügyfelek”.
Asher Tan, a CoinJar vezérigazgatója szerint az új partnerség a felhasználók számára napi kriptofunkciókat biztosít.
A CoinJar Mastercarddal való partnersége visszatérésnek tűnhet, tekintve, hogy az ausztrál kriptotőzsdének 2014-ben az ausztrál kriptoadó elkerülése ellenében az Egyesült Királyságba kellett áttelepülnie.
A felhasználók a CoinJar Cardot csak a cég saját alkalmazásán keresztül szerezhetik be, amely látszólag frissítette „szolgáltatási feltételeit a CoinJar Card és egy jobb panaszkezelési folyamat érdekében”.
A Mastercard nemrég jelentette be, hogy partnerséget kötött kripto-vállalkozások egy csoportjával, hogy segítsen egyszerűsíteni a kriptovaluta-fiat konverziót.
A Circle, a Paxos, az Evolve Bank & Trust, a Metropolitan Commercial Bank, az Uphold, a BitPay, az Apto Payments, az i2c Inc. és a Galileo Financial Technologies bevonásával a Mastercard lehetővé kívánja tenni a kriptopénzekkel való érintkezést a felhasználók számára.

Ennek során az érintett felek USDC-t használnának, hogy ellensúlyozzák a kriptotéren belül kiemelkedő volatilitást.
A Mastercard mellett a Visa is fokozta erőfeszítéseit a kriptofókuszú szolgáltatások nyújtására Ausztráliában egy bitcoin-alapú betéti kártyával, amely támogatja a főbb altcoinok tranzakcióit is.

Olvastad már? A Bitmain korábbi vezérigazgatója, Jihan Wu friss tőkét gyűjt az új cégéhez

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ferrari az USA után Európában is alkalmazza a kriptofizetéseket

A Ferrari e hónap végétől elfogadja a kriptovaluta fizetéseket Európában. A lépés az amerikai piacon való sikeres használat után következik. A kriptovaluták továbbra is a mainstream...

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!