Ausztrál tőzsdével társul a Mastercard

-

A CoinJar Card digitális és fizikai kártyákon keresztül lesz elérhető, és jelenleg 30 kriptovaluta tranzakcióit támogatja.
A Mastercard folyamatosan a címlapokra kerül, mivel világszerte fokozza a kriptopénz-szolgáltatások nyújtására irányuló erőfeszítéseit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CoinJarral kötött legújabb partnerségben a Mastercard lehetővé teszi az ausztrál piacon a kriptovaluták elköltését.
A CoinJar kiemelte, hogy az újonnan bevezetett CoinJar Card lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutával vásároljanak, „bárhol, ahol a Mastercardot elfogadják„.
A CoinJar Card digitális és fizikai kártyákon, valamint Apple Pay és Google Pay integráción keresztül lesz elérhető a felhasználók számára. A hivatalos közlemény szerint a kártya 30 kriptovalutát támogat.
Miután a felhasználók kiválasztják az általuk preferált kriptovalutát a fizetéshez, a CoinJar a tranzakció végrehajtása előtt a kriptót ausztrál dollárra konvertálja.
A vállalat közleménye alapján „nincsenek folyamatos díjak és alacsony, 1%-os a konverziós ráta – amelyet egy házon belüli jutalmazási programon keresztül kapnak vissza az ügyfelek”.
Asher Tan, a CoinJar vezérigazgatója szerint az új partnerség a felhasználók számára napi kriptofunkciókat biztosít.
A CoinJar Mastercarddal való partnersége visszatérésnek tűnhet, tekintve, hogy az ausztrál kriptotőzsdének 2014-ben az ausztrál kriptoadó elkerülése ellenében az Egyesült Királyságba kellett áttelepülnie.
A felhasználók a CoinJar Cardot csak a cég saját alkalmazásán keresztül szerezhetik be, amely látszólag frissítette „szolgáltatási feltételeit a CoinJar Card és egy jobb panaszkezelési folyamat érdekében”.
A Mastercard nemrég jelentette be, hogy partnerséget kötött kripto-vállalkozások egy csoportjával, hogy segítsen egyszerűsíteni a kriptovaluta-fiat konverziót.
A Circle, a Paxos, az Evolve Bank & Trust, a Metropolitan Commercial Bank, az Uphold, a BitPay, az Apto Payments, az i2c Inc. és a Galileo Financial Technologies bevonásával a Mastercard lehetővé kívánja tenni a kriptopénzekkel való érintkezést a felhasználók számára.

Ennek során az érintett felek USDC-t használnának, hogy ellensúlyozzák a kriptotéren belül kiemelkedő volatilitást.
A Mastercard mellett a Visa is fokozta erőfeszítéseit a kriptofókuszú szolgáltatások nyújtására Ausztráliában egy bitcoin-alapú betéti kártyával, amely támogatja a főbb altcoinok tranzakcióit is.

Olvastad már? A Bitmain korábbi vezérigazgatója, Jihan Wu friss tőkét gyűjt az új cégéhez

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Egyesek szerint a bitcoin maximalisták olyanok, mintha egy szekta tagjai lennének

Nic Carter, a régebben jól ismert bitcoin-támogató nemrégiben úgy fogalmazott a közösségi médiában, hogy a keményvonalas maximalisták a jelek szerint örülnek annak, hogy a hatóságok...

Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené. A BTC egy...

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!