Áttörheti a bitcoin a 15.000 dollátos szintet a halving után?

-

Márciusi árfolyamgödre óta majdnem 300%-ot növekedett. Elképzelhető, hogy ezen az éven a gyarapodás megállíthatatlan lesz.

Ha ez a bullish tempó folytatódik, nem lesz gond a 15.000 dolláros árszint áttörésével sem. Elhoztunk néhány okot, amelyek mindezeket alátámasztják.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Egy új ciklus kezdete

Minden vagyoneszköz árfolyama – legyen az arany, részvény, kriptopénz vagy részvényindex – valamilyen ciklus szerint mozog.

Ezek lehetnek bullishak, bearishek vagy oldalazók. Lehetséges, hogy a medve ciklus már messze mögöttünk van. Jelenleg egy új bullish ciklus elején vagyunk, amely akár évekig is eltarthat.

A BTC, történelme során már megélt néhány ilyen nagy ciklust.

Természetesen senki nem tudja megmondani, milyen lesz az árfolyam hónapok vagy évek múlva. A jelenlegi áralakulást elnézve mindenesetre ígéretes bullish ciklusnak nézünk elébe.

A halving segíthet

A feleződés a következő olyan tényező, amely hosszú távon kétségtelenül hozzájárul a növekedéshez.

Az érmekibocsátás ütemének csökkenése és a tőzsdéken kisebb mennyiségben történő értékesítések segíthetnek az árfolyam stabilitásában.

A múltban a halving mindig is sikeres fundamentumként működött, és nagy hatással volt a BTC áralakulására.

IDE KATTINTVA VALÓS IDŐBEN NYOMON KÖVETHETED A LEGFONTOSABB KRIPTÓID ÁRFOLYAMÁT

A BTC viselkedése kulcsfontosságú

Egy teljesen egyedi vagyoneszközről van szó. Sem a dollár, sem pedig a részvények nem hasonlítanak hozzá. A BTC termelése nem folytatódhat a végtelenségig.

Senkinek nincs felügyelete a hálózat felett. Itt mindenki egyenlő, és mindenki részesülhet a hálózat egy részéből.

Ezekhez azonban hozzá kell tennünk, hogy egy alig 10 éves dologról van szó, amelyet a nagy befektetők továbbra is mellőznek. Csak idő kérdése, hogy mikor lépen színre a nagy intézmények.

Olvastad már? A Bitcoin a válságra adott válaszként jött létre – most bizonyíthat

Forrás: kryptomagazin.sk
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!