Ark Invest: Eléri-e a Bitcoin az 1 millió dollárt?

-

A TD Ameritrade Networknek adott interjújában Elmandjra kiemelte a Bitcoin lenyűgöző teljesítményét az elmúlt évtizedben, ami vonzóvá teszi a befektetési portfóliók számára.

Becslése szerint az intézmények számára ésszerű allokáció 2,5% és 6,5% között mozoghat a kockázattal korrigált hozamoktól vagy a volatilitás minimalizálására vonatkozó preferenciáktól függően, ami a következő tíz évben Bitcoinonként 1 millió dollár feletti értéket jelenthet.

Elmandjra továbbá hangsúlyozta, hogy azok, akik azt hitték, hogy lemaradtak a Bitcoinról, vegyék figyelembe annak rugalmasságát a bizonytalan és kaotikus időkben.

A kriptopénz túlélte a piaci kilengéseket, és továbbra is fenntartja a befektetők érdeklődését, ami azt mutatja, hogy a jövőben is képes lesz megőrizni az értékét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ami az egymillió dolláros jóslatot illeti, Elmandjra elismerte, hogy a 20-szoros értéknövekedés erőltetettnek tűnhet, de a Bitcoin eredetét és a digitális gazdaság fejlődését figyelembe véve nem ésszerűtlen.

Hozzátette:

„Ha megnézzük, honnan indult a Bitcoin (egy piaci ár nélküli digitális gyűjtőeszköz), nem tartom ésszerűtlennek, hogy a következő évtizedben a digitális gazdaság kezd az egész gazdaság középpontjává válni”.

zeta

Olvastad már? Kínában 3,6 millió dollárnyi büntetést kapott a Bitmain, adócsalásért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!