Uniswap technikai elemzés 04.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Uniswap

A legfrissebb Uniswap árelemzés a kriptopénz mai emelkedő tendenciáját mutatott, mivel a vételi oldalról elsöprő nyomás figyelhető meg.

A grafikon kezd hosszú zöld gyertyákat mutatni, amelyek az árszintek jelentős emelkedését jelzik. Az árfolyam 6,39 dollárig emelkedett, miután átlépte a 6,32 dolláros küszöböt.

Azonban értékesítési nyomás is kialakult, és az ár jelenleg lefelé korrigál a hatalmas vásárlási aktivitás ellenére.

Ahhoz, hogy a bikák sikeresen leküzdjék az eladási nyomást, további vételi aktivitásra van szükség.

Az Uniswap napos árelemzése növekvő bikás trendet mutat, mivel a coin értéke jelentős emelkedést tapasztalt.

Tegnapelőtt óta a coin folyamatosan emelkedő árfolyamok trendjét követi, ami a bikáknak ad előnyt.

Az UNI/USD értéke jelenleg 6,34 dollár a legutóbbi bikás emelkedés eredményeként. Ha a bikás lendület tovább erősödik, akkor az emelkedő trend a következő napokban is kitart.

Az egynapos árfolyamgrafikon mozgóátlag (MA) értéke 6,04 dollár. Tekintettel arra, hogy a volatilitás emelkedik, az áremelkedés gyorsulása is küszöbön áll.

Emellett a Bollinger szalagok mutatójának felső határa mostanra elérte a 6,31 dolláros szintet, míg az alsó sávja 5,67 dollárnál látható.

A folytatódó bika hullámnak köszönhetően a Relatív Erősség Index (RSI) értéke 58-ra emelkedett.

Az órás nézet árelemzése eladási jelzést ad, és várhatóan az árfolyam a volatilitási mutató felső határa alá korrigál, mielőtt a bikás lendület további emelkedést jelezne.

Az elöző elemzésről direkt hagytam benne, a 6,14 dolláros behúzott vonalat, és a csökkenő felsővonalat, hogy lássátok milyen szépen mozgott az árfolyam, és hol kezte az emelkédést a háromszög csúcsánál pont 🙂

uni

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!