A Bitcoin következő célára 32.000 dollár

-

Carl Runefelt kriptoelemző, aki a Twitteren „Carl From The Moon” névre hallgat, felhívta a figyelmet arra, hogy a Bitcoin legközelebb a 32.000 dolláros szintre emelkedhet.

Az elemző egy bikás „bull flag” mintát szúrt ki a Bitcoin grafikonján, és a kitörési célként 32.000 dollárt jelölt meg.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A bikazászló egy olyan folytatásos chartmintázat, amely két rallyból áll, amelyek között rövid konszolidáció van.

Kedden a Bitcoin 2022 júniusa óta először érte el a 30.000 dollárt, csalódást okozva a medvéknek, akik áresésre számítottak.

A Bitcoin az év eleje óta 80%-kal emelkedett. A cikk írásakor a Bitcoin az elmúlt 24 órában 1.87%-os minimális emelkedést mutatott, 30.970 dolláron.

Az elemzők úgy vélik, hogy a Bitcoin tovább nyomhatja a trendjét felfelé, technikai tényezőkre és történelmi előzményekre hivatkozva.

Feleződés – egy újabb pozitív katalizátor

A történelmi precedensek azt mutatják, hogy a Bitcoin jellemzően jól teljesít a „feleződés” eseménye előtt.

A Bitcoin körülbelül egy évre van ettől a sokat hangoztatott eseménytől. A Bitcoin várhatóan 2024 áprilisában vagy májusában esik át a „feleződésen”, bár a pontos dátum még nem ismert.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A négyévente bekövetkező Bitcoin feleződés 50%-kal csökkenti az új Bitcoin bányászatáért járó jutalmakat. A cél a Bitcoin-kínálat fokozatos csökkentése.

Egyesek szerint ez lehet a katalizátora a Bitcoin árfolyamának hosszú távú emelkedésének.

Rövid távon a befektetők a Fed monetáris politikájára vonatkozó újabb nyomokat figyelnek majd a mai FOMC-jegyzőkönyvben és a PPI inflációs adatokban, valamint a pénteki értékesítési és fogyasztói hangulatadatokban.

zeta

Olvastad már? Újabb fordulat a SEC vs Ripple drámában

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!