Arbitrum technikai elemzés 05.10.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum

Az Arbitrum mai árelemzése emelkedő tendenciára utal, mivel az árfolyam jelentős emelkedésen ment keresztül az elmúlt 24 órában.

A coin súlyos veszteségeken ment keresztül, mivel a piac az eladókat támogatta, és negatív hangulat uralkodott, mivel az ár trendvonala lefelé irányult, és a kriptopár folyamatosan veszített értékéből, ha általános áttekintés alapján elemezzük a piaci helyzetet.

Tegnap óta következetes emelkedés tapasztalható, és ma is hasonló tendenciát láthatunk. Ez egy jó körülmény, amely az ARB/USD árfolyamot az 1,12 dolláros alsó csúcsig juttatta.

A napos Arbitrum árelemzés a kriptopénz bikás tendenciáját mutatja, mivel az ARB/USD árfolyam tovább emelkedik.

Ma a növekvő bikás aktivitás a coin értékének jelentős növekedését eredményezte. Ha a vásárlók továbbra is kitartóak maradnak, az árfolyam valószínűleg tovább emelkedik az elkövetkező napokban.

Az árfolyam már elérte az 1,12 dollárt, ami több mint 1,59 százalékos emelkedést jelent az elmúlt 24 órában, a mozgóátlag (MA) értéke pedig 1,23 dollár, ami magasabb, mint a jelenlegi árfolyam. Ugyanakkor a coin az elmúlt héten 15,41 százalékot veszített az értékéből.

A Bollinger-sávok azt jelzik, hogy a volatilitás magas. A mutató felső határa jelenleg 1,53 dollárnál van, ami ellenállást jelez, míg az alsó határa 1,10 dollárnál van, ami támaszt jelez.

A Relatív Erősség Index (RSI) értéke is emelkedett, és visszatért a 35-ös indexre, ami nagyobb vásárlási aktivitást jelez a piacon, bár az RSI görbe szerény, ami az eladási nyomás jelenlétét is jelzi.

Összességében a napos és a négyórás Arbitrum árelemzés a vevők mellett szól, mivel az ARB/USD értéke tovább emelkedik.

Az előző négy órában az árfolyam 1,12 dollárig emelkedett. Az órás árfolyamgrafikonon is növekszik a bikás aktivitás.

Arra számítok, hogy a coin tovább emelkedik a következő 24 órában.

Arbitrum

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!