Aptos technikai elemzés 04.26.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos

Az Aptos jelenlegi árfolyam elemzése szerint a coin konszolidációban van, és a medvés nyomás egyértelműen látható.

Az árfolyam kissé csökkent 10,36 dollárra, és a nap folyamán további veszteségek alakulhatnak ki.

Bár az APT-től nem idegen a medvés nyomás, ehhez hozzájárulhat az 50 millió dollár értékű tokenek múlt heti feloldása, ami kiváltotta a medvés hangulatot.

Azonban a coin 2023. április 22. óta egy nagyon szűk sávban kereskedik, ami arra utal, hogy az érme ismét konszolidálódik.

Az APT árfolyamának emelkedése 2023. április 14-én is megfigyelhető volt, amikor Elon Musk tweetelte: „AP AP APT OTT!”.

A tweet egy perc alatt több mint hét százalékos árfolyam emelkedést okozott, mivel az APT-t ebben a tweetben tévesen az Aptos token (APT) alatt értették, ehelyett ebben a kontextusban az Advances persistent threats-t jelentette, azonban a teljes nyereséget lesöpörték, miután Musk törölte a tweetet.

Az Aptos napos árfolyam elemzése megerősíti, hogy a fellendülés esélyei mára eltolódtak.

Az elmúlt héten a medvék uralták az árfolyamgrafikonokat, mivel több eladási aktivitás történt.

Tegnap némi bikás erőfeszítést láthattunk, amikor a token árfolyama helyreállt, de ma ismét ellenállás érkezett a medvék részéről.

Az árfolyam kissé korrigált 10,36 dollárra, és van esély arra, hogy ma több mint három százalékkal csökkenjen, ha az eladási nyomás továbbra is fennáll. A token az elmúlt héten már 17,40 százalékkal csökkent.

Az árfolyam a mozgóátlag (MA) értéke alatt kereskedik, ami 10,74 dollár, és nemrég az MA az SMA 50 alá került, ami egy medvés jelzés.

Mivel az árfolyam az elmúlt hetekben folyamatos csökkenésen ment keresztül, a Bollinger sávok átlaga 11,36 dollárra csökkent.

A Bollinger szalagok mutatójának felső és alsó értékei a következők: a felső vége 13,15 dollárnál áll, ami a legmagasabb ellenállást jelenti, az alsója pedig 9,56 dollárnál, ami a támaszt jelenti.

A mai korrekciót követően a Relatív Erősség Index (RSI) értéke jelenleg 39, de a konszolidáció megakadályozta, hogy a mutató egyértelmű jeleket jelenítsen meg.

Az elkövetkező hetekben az ár emelkedésére számíthatunk, ha a jelenlegi konszolidáció felfelé törik, és a vevők visszatérnek a piacra.

A jelenlegi körülmények között azonban a technikai indikátorok többsége arra utal, hogy az árfolyam csökkenhet.

aptos

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!