Az FTX megállapodott és eladja a LedgerX-t

-

Az FTX és adósai bejelentették, hogy a LedgerX-et az M7 Holdings vásárolja meg. Az időközben csődbe ment tőzsde közleménye április 25-én jelent meg.

Az FTX, a rossz hírű csődbe ment kriptotőzsde és adósai április 25-én bejelentették, hogy megállapodást vázoltak fel a LedgerX eladásáról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A platformot a Miami International Holdings – M7 Holdings egyik leányvállalatának adhatják el, a cégek aláírták az érdekvédelmi megállapodást.

Figyelemre méltó, hogy nem az M7 Holdings volt az egyetlen, aki a LedgerX-re pályázott. A Kalshi Inc, egy szövetségi szinten szabályozott tőzsde – a hírek szerint szintén érdeklődött a kriptoplatform iránt.

Friss pénzbeáramlás az FTX adósok számára

Emlékezzünk vissza, hogy a LedgerX átnevezte magát FTX US Derivatives-ra, miután az FTX US anyavállalata, West Realm Shire Services felvásárolta.

Az időközben csődbe ment kriptotőzsde 2021 októberében véglegesítette a platform vásárlási tervét.

Az ügylet révén az FTX US hozzáférést kapott a CFTC által szabályozott Designated Contract Market, Derivatives Clearing Organization és Swap Execution Facility funkciókhoz is.

Ráadásul a LedgerX volt az FTX egyetlen olyan szárnya, amelyik fizetőképes maradt. Anyavállalata más testvérvállalatokkal együtt 2022 novemberében csődöt jelentett.

A csődbíróság 2023 januárjában zöld utat adott a platform, valamint néhány japán és európai egység eladásának.

Ezen felül mintegy 117 szándéknyilatkozat érkezett ezekre az egységekre.

Az M7 Holdings-szal kötött üzlet a hivatalos sajtóközlemény szerint mintegy 50 millió dollárt hoz az FTX Debtorsnak.

A megállapodást egyébként a csődbíróságnak jóvá kell hagynia.

Az erről szóló meghallgatásra pedig 2023. május 4-én kerül sor. A jelenlegi vezérigazgató és rekonstrukciós igazgató – John J Ray III, közölte:

„Örülünk, hogy sikerült elérnünk ezt a megállapodást a MIH-fel, amely példa arra, hogy folyamatosan törekszünk az eszközök pénzzé tételére, hogy az érdekeltek számára megtérülést biztosítsunk”.

Az FTX játszmája lezárja az üzleti tevékenységet

Ezt követően a Storybook Brawl, egy digitális kártyajáték bejelentette, hogy 2023. május 1-jén befejezi üzleti tevékenységét.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A játék az FTX szárnyai alá került, miután 2022 márciusában felvásárolta a Good Luck Games-t, a kriptovállalat blokkláncjátékok terén való terjeszkedési törekvésének eredményeként.

A cég csődje azonban bizonytalanságot vetített a játék jövőjére, a platform még a világbajnoki eseményt is lemondta. A Storybook Brawl a Twitteren közölte,

„Az SBB csapat minden tagja nevében szeretnénk megköszönni a támogatást. Megvizsgáltuk a különböző lehetőségeket, és sajnos nincs kiút a jövőre nézve. Május 1-jén leállítjuk a szervereket – addig is élvezzétek az SBB-t, és köszönjük a sok emléket”

zeta

Olvastad már? A tervek szerint zajlik az ETH kivonása a staking szerződésből

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!