A Binance.US felmondja a Voyager eszközvásárlási megállapodást

-

A Voyager a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a Binance.US úgy döntött, felmondja az eszközvásárlási megállapodást.

Ami azt követően történt, hogy az amerikai kormány jóváhagyta a kriptotőzsde amerikai ágának 1 milliárd dolláros felvásárlási üzletét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Voyager nyilvánosságra hozta, hogy kaptak egy levelet, amelyben megerősítették a felmondást.

Ezt követően kommentálták a helyzetet, mondván, hogy a 11. fejezet szerinti tervük lehetővé teszi a közvetlen készpénz és kriptoelosztást az ügyfelek számára a Voyager platformon keresztül.

A Binance.US-Voyager megállapodás bizonytalan jövője

A Voyager Binance.US felvásárlása a közelmúltban jelentős téma volt a kriptopénz világában.

A Binance.US azt javasolta, hogy az üzlet részeként mintegy 20 millió dollárt fizetne vissza a Voyager ügyfeleinek.

Az eszközvásárlási megállapodás felmondásával azonban az akvizíció jövője továbbra is bizonytalan.

Korábban az amerikai kormányzat leállította az üzletet, mivel aggályok merültek fel a törvények megsértésével kapcsolatban.

Miután azonban a Binance.US jóváhagyást adott az adásvételhez, úgy döntött, hogy felbontja a megállapodást, így a Voyager fennmaradó eszközeinek sorsa kérdéses.

A Binance.US szabályozási kihívásokra hivatkozik a felmondás okaként

A Binance.US egy közleményben kitért a Voyager felvásárlás megszüntetésére vonatkozó döntése mögött álló okokra.

A tőzsde az „ellenséges és bizonytalan szabályozási környezetet az Egyesült Államokban” nevezte meg elsődleges tényezőként, amely kiszámíthatatlan működési környezetet vezetett be, amely az egész amerikai üzleti közösségre hatással van.

A Binance.US hangsúlyozta elkötelezettségét egy „biztonságos platform” létrehozása mellett a felhasználók számára, és elismerte, hogy nehéz volt a döntés a Voyager Digital felvásárlásának megszüntetéséről.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Most, hogy a felmondás már hivatalos, a Voyager arra fog összpontosítani, hogy az értéket gyorsan visszaadja az ügyfeleknek közvetlen kifizetéseken keresztül, és a következő lépésekről és a szükséges intézkedésekről az elkövetkező napokban további tájékoztatást nyújt.

zeta

Olvastad már? Robin Brooks felvilágosítást ad a Bitcoin eséséről

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!