A Binance.US felmondja a Voyager eszközvásárlási megállapodást

-

A Voyager a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a Binance.US úgy döntött, felmondja az eszközvásárlási megállapodást.

Ami azt követően történt, hogy az amerikai kormány jóváhagyta a kriptotőzsde amerikai ágának 1 milliárd dolláros felvásárlási üzletét.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Voyager nyilvánosságra hozta, hogy kaptak egy levelet, amelyben megerősítették a felmondást.

Ezt követően kommentálták a helyzetet, mondván, hogy a 11. fejezet szerinti tervük lehetővé teszi a közvetlen készpénz és kriptoelosztást az ügyfelek számára a Voyager platformon keresztül.

A Binance.US-Voyager megállapodás bizonytalan jövője

A Voyager Binance.US felvásárlása a közelmúltban jelentős téma volt a kriptopénz világában.

A Binance.US azt javasolta, hogy az üzlet részeként mintegy 20 millió dollárt fizetne vissza a Voyager ügyfeleinek.

Az eszközvásárlási megállapodás felmondásával azonban az akvizíció jövője továbbra is bizonytalan.

Korábban az amerikai kormányzat leállította az üzletet, mivel aggályok merültek fel a törvények megsértésével kapcsolatban.

Miután azonban a Binance.US jóváhagyást adott az adásvételhez, úgy döntött, hogy felbontja a megállapodást, így a Voyager fennmaradó eszközeinek sorsa kérdéses.

A Binance.US szabályozási kihívásokra hivatkozik a felmondás okaként

A Binance.US egy közleményben kitért a Voyager felvásárlás megszüntetésére vonatkozó döntése mögött álló okokra.

A tőzsde az „ellenséges és bizonytalan szabályozási környezetet az Egyesült Államokban” nevezte meg elsődleges tényezőként, amely kiszámíthatatlan működési környezetet vezetett be, amely az egész amerikai üzleti közösségre hatással van.

A Binance.US hangsúlyozta elkötelezettségét egy „biztonságos platform” létrehozása mellett a felhasználók számára, és elismerte, hogy nehéz volt a döntés a Voyager Digital felvásárlásának megszüntetéséről.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Most, hogy a felmondás már hivatalos, a Voyager arra fog összpontosítani, hogy az értéket gyorsan visszaadja az ügyfeleknek közvetlen kifizetéseken keresztül, és a következő lépésekről és a szükséges intézkedésekről az elkövetkező napokban további tájékoztatást nyújt.

zeta

Olvastad már? Robin Brooks felvilágosítást ad a Bitcoin eséséről

Kiemelt kép:

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!