Aptos (APT) technikai elemzés 07.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Ha valaki Fed-figyelő és makrokereskedő, akkor valószínűleg tisztában van a július 25-26-ra tervezett Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság (FOMC) ülésével.

Történelmileg a Fed kamatdöntéseket fokozott volatilitás jellemzi, és befolyásolhatja az Aptos (APT) árfolyamát.

A legtöbb Fed figyelő valószínűleg +0,25%-os kamatemelést várt. Tekintettel a Bitcoin (BTC) jelenlegi és bizonytalan helyzetére, <30.000 dollár, további veszteségek jöhetnek, különösen akkor, ha a hawkish álláspont megerősítést nyer, és a befektetők elbátortalanodnak.

A június közepén előlépett fellendülés rövidre zárult, miután az APT 6,99 – 7,97 dollár közötti tartományalakzatba lépett.

A június eleji kiterjedt esés előtt az APT egy másik oldalazó mozgásban volt a 7,97 – 8,77 dollár közötti tartományban.

A cikk írásakor az árfolyamgrafikon mutatói a bikák tőkeáttételét illusztrálták a jelenlegi tartományi formációban.

Nevezetesen, a Relatív Erősség Index a semleges szint fölött volt, és az On Balance Volume (Egyensúlyi mennyiség) feljebb emelkedett.

Azonban a BTC 30 ezer dollár alatti szoros konszolidációja az APT-t arra késztetheti, hogy kiterjessze tartományi formációját.

Az APT folytathatja a 6,99 – 7,97 dollár közötti konszolidációt, és a kereskedők a tartomány szélsőértékeinél kereshetnek nyereséget.

A kereskedőknek azonban óvatosnak kell lenniük a likviditásvadászattal mindkét irányban a tartomány szélsőértékei felett.

Emellett a 8,8 – 9,4 dollár (piros) közötti D1 medvés rendelési blokk (OB) a 8,77 dolláros korábbi tartományi csúcs felett helyezkedik el, és erős ellenállást jelenthet.

aptos

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Chainlink jelentős rallyra készül: 150-300%-os árfolyam-emelkedést jósol az elemző

A Chainlink (LINK) ebben az évben kiemelkedően teljesített, lenyűgöző növekedést mutatva a kriptopénz piacon. Bár 40%-kal az 52,70 dolláros történelmi csúcs alatt van, a LINK...

Top 5 kripto milliomos potenciállal 2024-ben: 💼💸

Vendégbejegyzés A piac a 2024-es bikafutástól hangos, a vadászat pedig a vagyonformálást ígérő kriptovalutákra folyik. A hatalmas választékban kulcsfontosságúvá válik a valódi milliomos-teremtési potenciállal rendelkezők pontos meghatározása. A...

Ripple vs SEC: Hogyan befolyásolhatja Biden kormánya az XRP-pert?

James "MetaLawMan" Murphy, a Murphy & McGonigle ügyvédi iroda alapítója és elnöke nemrég elemezte, hogy Joe Biden elnök kormányzati politikai kiigazításai hogyan befolyásolhatják a Ripple...

Most kell megvenni a Bitcoint? A legendás elemző feltárja a MAX profit kulcsfontosságú zónáit

A Bitcoin árfolyamának alakulása sok befektetőt értetlenül hagyott. Ez egy vásárlási lehetőség, vagy az előttünk álló problémák jele? Michaël van de Poppe neves kriptoelemző megosztotta legfrissebb...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!