Aptos (APT) technikai elemzés 07.23.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Aptos (APT)

Ha valaki Fed-figyelő és makrokereskedő, akkor valószínűleg tisztában van a július 25-26-ra tervezett Szövetségi Nyíltpiaci Bizottság (FOMC) ülésével.

Történelmileg a Fed kamatdöntéseket fokozott volatilitás jellemzi, és befolyásolhatja az Aptos (APT) árfolyamát.

A legtöbb Fed figyelő valószínűleg +0,25%-os kamatemelést várt. Tekintettel a Bitcoin (BTC) jelenlegi és bizonytalan helyzetére, <30.000 dollár, további veszteségek jöhetnek, különösen akkor, ha a hawkish álláspont megerősítést nyer, és a befektetők elbátortalanodnak.

A június közepén előlépett fellendülés rövidre zárult, miután az APT 6,99 – 7,97 dollár közötti tartományalakzatba lépett.

A június eleji kiterjedt esés előtt az APT egy másik oldalazó mozgásban volt a 7,97 – 8,77 dollár közötti tartományban.

A cikk írásakor az árfolyamgrafikon mutatói a bikák tőkeáttételét illusztrálták a jelenlegi tartományi formációban.

Nevezetesen, a Relatív Erősség Index a semleges szint fölött volt, és az On Balance Volume (Egyensúlyi mennyiség) feljebb emelkedett.

Azonban a BTC 30 ezer dollár alatti szoros konszolidációja az APT-t arra késztetheti, hogy kiterjessze tartományi formációját.

Az APT folytathatja a 6,99 – 7,97 dollár közötti konszolidációt, és a kereskedők a tartomány szélsőértékeinél kereshetnek nyereséget.

A kereskedőknek azonban óvatosnak kell lenniük a likviditásvadászattal mindkét irányban a tartomány szélsőértékei felett.

Emellett a 8,8 – 9,4 dollár (piros) közötti D1 medvés rendelési blokk (OB) a 8,77 dolláros korábbi tartományi csúcs felett helyezkedik el, és erős ellenállást jelenthet.

aptos

 

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásTájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!