A Chainlink bálnák vásárlási lázban égnek

-

A Chainlink (LINK) jelentős érdeklődést váltott ki a piac nehézsúlyú szereplői körében.

Nevezetesen, egy bálna nemrégiben jelentős LINK-vásárlásokat hajtott végre, ami újbóli érdeklődést és spekulációkat váltott ki a LINK lehetséges árfolyamának előrelátható jövőbeni teljesítményével kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy nemrégiben lezajlott tranzakció során egy bálna 1757 stETH-t, azaz 3.3 millió dollárnak megfelelő összeget költött arra, hogy hatalmas, 411.142 LINK-et vásároljon 8.06 dolláros átlagáron. Ez a néhány órával ezelőtt történt lépés nem egyedi esemény volt.

Ugyanez a bálna már korábban is élénk érdeklődést mutatott a Chainlink iránt, július 20-án 500.000 USDC-t költött 65.723 LINK megvásárlására 7.61 dollárért.

Ezek a jelentős vásárlások bikás jelzést jelentenek a LINK számára, ami hozzájárult a közelmúltbeli árfolyam-emelkedéshez.

A LINK árfolyama az utóbbi időben emelkedett, átlépte a 8 dolláros árszintet, és egyetlen nap alatt lenyűgöző 8%-ot erősödött.

Ezek a figyelemre méltó kiugrások részben a tokent felhalmozó bálnáknak tulajdoníthatóak.

Az optimista hangulat, amelyet ezek a bálnák képviselnek, általában egy eszköz potenciáljának erős indikátora.

A jelenlegi bikás hangulat ellenére azonban a kereskedőknek szem előtt kell tartaniuk az árfolyam megfordulásának lehetőségét.

A LINK RSI-je, azaz a Relatív Erősség Indexe jelenleg egy kettős csúcsmintázatot alkot.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezt a mintát gyakran tekintik medvés jelnek, ami arra utal, hogy az eszköz túlvásárolt lehet, és korrekcióra van kilátás.

Míg a nagy szereplők felhalmozódása gyakran pozitív piaci hangulatot indukál, az RSI kettős csúcsmintázata arra figyelmezteti a befektetőket, hogy a LINK árfolyama hamarosan visszaesést tapasztalhat.

Mint mindig, bár a bálnamozgások utalhatnak a lehetséges jövőbeli árfolyammozgásokra, a befektetőknek meg kell vizsgálniuk a helyzetet, és figyelembe kell venniük a piaci volatilitást.


Olvastad már? Újabb fordulat jöhet a Ripple és a SEC ügyében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Solana (SOL) technikai elemzés 05.28.

Prémium Solana (SOL) A piac napközbeni gyengesége ellenére, ahogy a Bitcoin és az Ethereum küzd, a Solana (SOL) árfolyam trendje fenntartja az optimizmust. Annak ellenére, hogy a múlt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!