A Chainlink bálnák vásárlási lázban égnek

-

A Chainlink (LINK) jelentős érdeklődést váltott ki a piac nehézsúlyú szereplői körében.

Nevezetesen, egy bálna nemrégiben jelentős LINK-vásárlásokat hajtott végre, ami újbóli érdeklődést és spekulációkat váltott ki a LINK lehetséges árfolyamának előrelátható jövőbeni teljesítményével kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Egy nemrégiben lezajlott tranzakció során egy bálna 1757 stETH-t, azaz 3.3 millió dollárnak megfelelő összeget költött arra, hogy hatalmas, 411.142 LINK-et vásároljon 8.06 dolláros átlagáron. Ez a néhány órával ezelőtt történt lépés nem egyedi esemény volt.

Ugyanez a bálna már korábban is élénk érdeklődést mutatott a Chainlink iránt, július 20-án 500.000 USDC-t költött 65.723 LINK megvásárlására 7.61 dollárért.

Ezek a jelentős vásárlások bikás jelzést jelentenek a LINK számára, ami hozzájárult a közelmúltbeli árfolyam-emelkedéshez.

A LINK árfolyama az utóbbi időben emelkedett, átlépte a 8 dolláros árszintet, és egyetlen nap alatt lenyűgöző 8%-ot erősödött.

Ezek a figyelemre méltó kiugrások részben a tokent felhalmozó bálnáknak tulajdoníthatóak.

Az optimista hangulat, amelyet ezek a bálnák képviselnek, általában egy eszköz potenciáljának erős indikátora.

A jelenlegi bikás hangulat ellenére azonban a kereskedőknek szem előtt kell tartaniuk az árfolyam megfordulásának lehetőségét.

A LINK RSI-je, azaz a Relatív Erősség Indexe jelenleg egy kettős csúcsmintázatot alkot.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezt a mintát gyakran tekintik medvés jelnek, ami arra utal, hogy az eszköz túlvásárolt lehet, és korrekcióra van kilátás.

Míg a nagy szereplők felhalmozódása gyakran pozitív piaci hangulatot indukál, az RSI kettős csúcsmintázata arra figyelmezteti a befektetőket, hogy a LINK árfolyama hamarosan visszaesést tapasztalhat.

Mint mindig, bár a bálnamozgások utalhatnak a lehetséges jövőbeli árfolyammozgásokra, a befektetőknek meg kell vizsgálniuk a helyzetet, és figyelembe kell venniük a piaci volatilitást.


Olvastad már? Újabb fordulat jöhet a Ripple és a SEC ügyében

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Az amerikai pénzügyminisztérium drogkartellhez kötődő Ethereum tárcát szankcionál

Az Egyesült Államok Pénzügyminisztériumának Külföldi Eszközök Ellenőrzéséért Felelős Hivatala (Office of Foreign Assets Control, OFAC) szeptember 26-án tíz, illegális kábítószer-kereskedelemmel összefüggésbe hozható személyt vett fel...

A SEC késlelteti az Ark Invest Spot Bitcoin ETF döntését

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) ismét elhalasztotta a várva várt döntést az Ark Invest és a 21Shares duó által benyújtott spot Bitcoin ETF...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!