A Tron (TRX) potenciális lehetőség előtt áll hosszútávon

-

A TRON (TRX) február 25-én tette közzé heti kiemelt adatait, amelyben megemlítette az ökoszisztémájában az elmúlt hét napban történt összes figyelemre méltó fejleményt.

A legjelentősebb frissítés a korábban bejelentett AI-fejlesztési alapjához kapcsolódott.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Emellett a TRON Academy a múlt héten a BostonHacks-szel való partnerséget is bejelentette.

Emellett Justin Sun, a TRON alapítója egy tweetet tett közzé, amelyben megemlítette, hogy a virtuális eszközök kereskedelmére vonatkozó hongkongi szabályozási javaslat nagy hatással lehet a TRON-ra, és a blokklánc profitálhat belőle.

A tweet szerint a TRON azért emelkedhet ki a többi virtuális eszköz közül, mert képes teljesíteni az új szabályozás felvételi követelményeit, amelyek célja a befektetők védelmének és az átláthatóságnak a javítása a virtuális eszközök piacán.

Sun továbbá hozzátette, hogy a TRON innovatív funkciókkal és növekedési potenciállal rendelkező blokkláncplatformként értékes virtuális eszköznek tekinthető a hongkongi fejlődés szempontjából.

Bár Sun arra számít, hogy a TRON az elkövetkező években új magasságokba emelkedik, a rövid távú forgatókönyv más volt, mivel néhány mérőszám a TRX ellen szólt, és így az árfolyama is.

A TRX árfolyama az elmúlt hét napban 2,5%-kal csökkent, és a cikk írásakor 0,06859 dolláron kereskedtek vele, több mint 6,28 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A TRX fejlesztési aktivitása is csökkenést regisztrált a múlt héthez képest, ami negatív jelzést jelentett.

A TRX körül megugrott a negatív hangulat, ami azt tükrözi, hogy a befektetők kevésbé bíznak a tokenben.

Miután folyamatosan keresett volt a származtatott piacon, a dolgok február 25-én megváltoztak, mivel a TRX Binance finanszírozási rátája csökkent.

Forrás: santiment.net

A Tron bullish hangulata a múlt héten 8%-kal csökkent, ami arra utal, hogy az árfolyama tovább eshet.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Bár a legtöbb mérőszám negatív volt, a TRX Galaxy Score-ja jelentősen nőtt az elmúlt napokban, ami masszív bullish jelzés.

tron

Forrás: lunarcrush.com

A TRX napi grafikonjának megnézése azt sugallta, hogy a bikák előnyre tehetnek szert a piacon, ami növeli az elkövetkező napok árfolyam-emelkedésének esélyét.

A TRX relatív erősségindexe (RSI) például emelkedést regisztrált, és a semleges zónából tovább emelkedett.

A Chaikin Money Flow (CMF) is hasonló tendenciát követett, ami bullishnak tűnt.

Emellett az exponenciális mozgóátlag (EMA) szalagja azt mutatta, hogy a bikák vannak fölényben, mivel a 20 napos EMA jóval az 55 napos EMA fölött volt.

A MACD azonban aggodalomra adott okot, mivel medvés átmenetet mutatott, így az indikátorok között kettősség lépett fel.

tron
Forrás: tradingview.com

Olvastad már? A Bitcoin bikák továbbra is hisznek a 30 000 dollárban

Kiemelt kép: Jernej Furman

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!