A Bitcoin bikák továbbra is hisznek a 30 000 dollárban

-

A bitcoin árfolyamának erejéről megoszlanak a vélemények, a Bloomberg Intelligence arra figyelmeztet, hogy a 25 000 dollár továbbra is a főbb ellenállás maradhat.

A Bitcoin a február 26-i zárásig 23 000 dollár felett igyekezett a hetet befejezni, mivel a makacs ellenállással kapcsolatos aggodalmak fokozódtak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A BTC bikák továbbra is hisznek a 30 000 dollárban.

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai szerint a BTC/USD árfolyama 23.626 dollárt ért el a cikk írásakor, ami több mind 600 dollárral magasabb a hétvégi mélypontokhoz képest.

A legutóbbi mozgás szerény visszatérést jelentett a kockázatos alapok zord hete után, amelyen az Egyesült Államok részvényei szenvedtek a várakozáson felüli inflációs adatoknak köszönhetően.

Ennek ellenére a Bitcoin még mindig az elemzők által megjelölt szintek alatt maradt, amelyeket fontosnak tartanak visszaszerezni a hónap vége előtt.

Csak néhány optimista kereskedő maradt, ezek közé tartozott a népszerű kereskedő, Kaleo, aki fenntartotta, hogy a 30 000 dollár továbbra is a BTC árfolyam „mágnese”.

Az Altcoin Sherpa kriptokereskedő eközben egy referencia-időszakot kínált a 30 000 dolláros határ elérésére, ami – „4-6 hét”.

„A BTC még mindig egy medve -> bika átmeneti fázisban van , a felemelkedés csak akkor kezdődik, ha a nyakvonalat áttörik!” – folytatta egy további összegzés részeként Mags kereskedő és elemző társ.

Bloomberg elemzője is megszólalt a Bitcoinról: „A trend továbbra is lefelé mutat”

Szintén a jövőbe tekintve Mike McGlone, a Bloomberg Intelligence vezető makro-stratégája kételyeinek adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a bikák képesek lesznek-e legyőzni a 25 000 dolláros ellenállási szintet.

„Az ellenszél továbbra is erős, a piacok visszapattantak – „Ne harcolj a Fed ellen” az volt a domináns ellenszél a piacok számára 2022-ben, és ez így marad az első negyedévben is” – írta az új kutatás Twitter-összefoglalójában.

„A Bitcoin 25 000 dolláros ellenállása jelentősnek bizonyulhat minden kockázati eszköz számára”.

Maga a kutatás azt jósolta, hogy „a taktikusabban orientáltak valószínűleg a reakcióképes eladásokra fognak összpontosítani”, ha a BTC/USD-ről van szó, ugyanakkor „eltarthat egy darabig, amíg a buy-and-hold típusok fölénybe kerülnek”.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Az előző héten még nagy reményeket fűztek ahhoz, hogy a 25 000 dollár nem jelent majd komoly akadályt, és a BTC/USD képes lesz túl nagy erőfeszítés nélkül elintézni ezt a szintet.

A feladat nagysága azonban nyilvánvalóvá vált – a tőzsdei megbízási könyvekben szereplő kérések mellett a kulcsfontosságú mozgóátlagok (MA-k) is fent voltak, nevezetesen a Bitcoin 50 hetes és 200 hetes trendvonalai.

Maga a csökkenő 50 hetes MA arra a következtetésre késztette McGlone-t, hogy „a trend továbbra is lefelé mutat”.

Forrás: TradingView

Olvastad már? Újabb szakértőt vonnának be Sam Bankman-Fried perébe

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!