A Toncoin közel 40%-ot ugrott, dacolva a medvepiaccal

-

A Toncoin (TON) függetlenítette magát a piactól, mivel árfolyama jelentősen emelkedett az elmúlt napokban.

Sőt, az emelkedés lehetővé tette azt is, hogy a coin bekerüljön a piaci kapitalizáció szerinti top 10 kripto listájára.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Figyelembe véve a kriptopiac volatilitását, vajon sokáig maradhat a TON a top 10-es klubban?

A Toncoin befektetők örülnek

Az elmúlt napokban a TON meglepte a kriptopiacot, mivel az ára az egekbe szökött.

A coin értéke az elmúlt hét napban több mint 38%-kal ugrott meg. Sőt, csak az elmúlt 24 órában több mint 14%-kal emelkedett az értéke.

A cikk írásakor a TON 2,41 dolláros árfolyamon kereskedtek vele, a piaci tőkeértéke pedig meghaladta a 8,2 milliárd dollárt, amivel a 9. legnagyobb kriptopénz.

A bikarally azután kezdődött, hogy egy új partnerségről szóló hír látott napvilágot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Telegram üzenetküldő alkalmazás bejelentette, hogy hivatalosan is támogatja a TON hálózatot, a Web3 infrastruktúra preferált blokkláncaként pozícionálva azt.

A Telegram alkalmazás felhasználói felülete könnyen integrálható lesz a TON-nal.

Ahogy a hír elterjedt, a coin árfolyama bikára váltott.

Ez meglepő volt, figyelembe véve a jelenlegi medvepiacot, ahol az olyan top coinok, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) nem teljesítettek jól.

Vajon folytatódik a Toncoin bikarallyja?

A TON on-chain metrikáit vizsgálva elég sok pozitív jelet fedeztünk fel.

Például a coin kereskedési volumene az árfolyamával együtt megugrott, ami tipikus bikajelzés.

A napi aktív címek is jelentősen megugrottak, ami nagyobb aktivitásra utal.

A LunarCrush adatai egy másik bikás mérőszámra is rámutattak. A TON Altrank és Galaxy Score értékei egyaránt javultak, ami növeli a következő napokban folytatódó emelkedés esélyét.

Forrás: Santiment

A Coinglass szerint a TON nyílt érdeklődése is emelkedett az árfolyam emelkedése során, ami arra utal, hogy a folyamatban lévő árfolyam trend folytatódhat az elkövetkező napokban.

Nem csak a metrika, hanem néhány piaci mutató is támogatta a vevőket. Például a MACD adatai azt mutatták, hogy a bikák irányítják a piacot.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Bollinger szalagok rámutattak arra, hogy a TON árfolyama egy rendkívül volatilis zónában van, ami tovább növelte a folyamatos ármozgás felfelé irányú esélyét.

A Relative Strength Index (RSI) azonban aggasztó volt, mivel a túlvásárolt zónában volt.

Ez növelheti a TON-ra nehezedő eladási nyomást. Érdekes lesz figyelni, hogy a TON-nak sikerül-e fenntartania az emelkedő tendenciát.

Toncoin
Forrás: TradingView

Olvastad már? Újra megnyitotta a korábban feltört igénybejelentő oldalát az FTX tőzsde

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kriptotárcák magyar kaszinójátékosoknak: A legjobb szolgáltatások

Vendégbejegyzés A kriptovaluták az elmúlt néhány évben teljesen forradalmasították az internetes fizetést. Számos kereskedő oldalán jelentek meg a digitális fizetőeszközök mint fizetési mód, így biztonságos és...

Hedera (HBAR) technikai elemzés 09.27.

Prémium Hedera (HBAR) A Hedera (HBAR) erős nyereséget könyvelhetett el szeptember 12-14. között. A rally 21,15%-ot jelentett, és alig több mint két napig tartott, de a HBAR egy...

Lido (LDO) technikai elemzés 09.27.

Prémium Lido (LDO) A Lido (LDO) medvés kilengése tovább folytatódott, és az árfolyam egy kritikus támaszszinthez közelít. A cikkírás idején az LDO 1,46 dolláron kereskedett, éppen az 1,4...

A Kraken kriptotőzsde ebben a két európai országban terjeszkedik

Az amerikai székhelyű Kraken kriptotőzsde nemrégiben engedélyt szerzett két vezető európai országban - Spanyolországban és Írországban. Spanyolországban a tőzsde megkapta a virtuális eszközszolgáltató (VASP) regisztrációt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!