A TON a Polygon technológiáját alkalmazza az új Layer-2 hálózatban

-


Vendégbejegyzés


A Toncoin (TON) elindítja a TON Applications Chain-t (TAC), egy Layer-2 hálózatot, amely a Polygon technológiájával működik.

A TAC támogatni fogja az Ethereum Virtual Machine-t (EVM), lehetővé téve a zökkenőmentes átmenetet az Ethereum fejlesztők számára.

A kezdeményezés célja, hogy a Toncoin ökoszisztémáját skálázható dApp megoldásokkal erősítse a DeFi, a szerencsejáték és a decentralizált identitás területén.

A Toncoin (TON) kihasználja a Polygon technológiát – mi a következő lépés?

A Toncoin (TON) fejlesztői a brüsszeli EthCC-n bejelentették, hogy tervezik egy Ethereum Layer-2 hálózat elindítását a Polygon technológiájának felhasználásával, amelynek célja a blokklánc ökoszisztéma fejlesztése.

Az új TON Applications Chain (TAC) a Polygon Chain Development Kit (CDK) és az AggLayer segítségével fogja használni, biztosítva a zökkenőmentes Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatibilitást.

Ez a lépés várhatóan bővíti a Toncoin képességeit a decentralizált pénzügyek (DeFi), a szerencsejátékok és az identitási megoldások terén, több fejlesztőt és projektet vonzva.

A Toncoin (TON) havi aktív felhasználóinak száma 2024 januárjától az év közepéig több mint 1400%-kal nőtt, amit a Telegramba és a tap-to-earn alkalmazásokba való integrációk segítettek. Pavel Altukhov, a TAC vezérigazgatója kiemelte a jelenlegi korlátokat, mondta:

„Az EVM alkalmazások a TON hálózaton manapság nem állnak rendelkezésre. Az áthidalás azt jelentené, hogy egy TON-felhasználónak néha drága és bonyolult UX-en kellene keresztülmennie, amelyet csak egy kripto-natív ismer”.

Ez az integráció várhatóan új lehetőségeket nyit meg mind a Toncoin (TON), mind a Polygon számára.

(MATIC) ökoszisztémát, ami jelentős érdeklődést vált ki a DeFi és GameFi alkalmazások iránt.

Piaci elemzők szerint ez az integráció pozitívan fogja befolyásolni a Toncoin (TON) kereskedési értékét.

Jelenleg 7,14 dolláron kereskednek, a szakértők szerint a Toncoin (TON) árfolyama rövid távon 8,50 és 9,00 dollár közé emelkedhet, ami az ökoszisztéma képességeibe vetett növekvő bizalmat tükrözi.

Emellett a Notcoin által az 1inch és a Sign vállalatokkal partnerségben elindított Triangle gyorsító indítása a Telegramra és a Toncoinra (TON) építő fejlesztők támogatását célozza.

Mivel minden sakkfigura felsorakozni látszik, érdemes a rendkívül ígéretes Toncoint (TON) egy újabb potenciállal rendelkező projekthez hasonlítani.

A Minotaurus (MTAUR) előértékesítése élő: Innováció megvalósítása

toncoin

Nem kapcsolódó hír, hogy volt még egy projekt, amely érdekes, innovációval kapcsolatos fejleményeknek örvendett a közelmúltban.

A Minotaurus (MTAUR), egy pimasz blokklánc-játék előértékesítés, megmutatja, mi történik, ha az időtálló játékmechanikát szolid művészeti irányítással, kiterjedt tokenhasznosítással és kripto-alapú innovációkkal kevered.

Most éppen $MTAUR tokeneket szerezhetsz be elképesztő, 78,6%-os árengedménnyel.

A korai vásárlók mindössze 0,0000429 dollárért kaparinthatják meg ezeket a tokeneket, szemben a 0,00020 dolláros listaárral.

Fedezd fel a Minotaurus világát (MTAUR)

A Minotaurus (MTAUR) nem akármilyen játék; ez egy magával ragadó runner game, ahol egy minotauruszt irányítasz, aki veszélyes börtönökben navigál.

A célod, hogy legyőzd az akadályokat, kincseket fedezz fel, és legyőzd a furcsa szörnyeket, hogy megtaláld a kiutat a labirintusból.

Válassz a különböző minotauruszok közül, amelyek mindegyike különleges képességekkel rendelkezik.

toncoin

Miért érdemes korán csatlakozni?

Néhány érv amellett, hogy most ugorj be a Minotaurus (MTAUR) játékba:

  1. Erős hasznosság: A $MTAUR tokeneknek széleskörű játékbeli felhasználási lehetőségei vannak. Testre szabhatod a karakteredet, minijátékokat oldhatsz fel, különleges területekre léphetsz be, sebességnövelést kaphatsz, és meghívhatod barátaidat, hogy extra bónuszokat szerezz.
  2. Vonzó birtokosi előnyök: A játékon belüli előnyökön túl a $MTAUR-tulajdonosok ajánlói bónuszokat, korai hozzáférést a frissítésekhez és extra előnyöket élvezhetnek a hosszabb birtoklási időszakok esetén.
  3. Növekvő piaci potenciál: A Minotaurus (MTAUR) a fellendülő alkalmi játékpiacot használja ki, amely az előrejelzések szerint évente 9%-kal fog növekedni. Mivel a hasonló játékok a Sensor Tower szerint több milliárd letöltést érnek el, a Minotaurusnak minden esélye megvan a sikerre.
  4. Biztonságos és megbízható: A Minotaurus ($MTAUR) intelligens szerződést a SolidProof és a Coinsult alaposan auditálta. Ez az ellenőrzött biztonság biztosítja a nyugalmat minden résztvevő számára.

>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

A Solana egy 900%-os emelkedést tartogathat 1000 dollárig, de CSAK HA…

A július 15-21. hét folyamán a Solana (SOL) visszaszerezte a 150 dollárt, majd magasabbra emelkedett, és a 173 dolláros cikkírásakor 17% -ot tett ki. A...

Vajon Ethereum ETF kereskedés új altcoin rallyt indít? Az utolsó esély az altcoinok olcsó megvásárlására?

Vendégbejegyzés A kriptopiac mostanában a vihar előtti csendet éli. A szemek az Ethereumra szegeződnek, mivel egy ETF esetleges bevezetése komoly rallyt indíthat el. Az altcoinok vonzó belépési...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!