A Filecoin ára készen áll egy bikás kitörésre? Elemzői vélemények….

-

Az elmúlt héten a Filecoin (FIL) árfolyammozgása jelentős volatilitást mutatott. Az altcoin árfolyama ugyanis július 5-re 4,20 dollár körüli értékről meredeken 3,40 dollár alá esett.

A csökkenést egy fellendülési szakasz követte, olyan, amelyben az árfolyam július 7-én ismét 4 dollár körüli szintre emelkedett.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk írásakor a Filecoin ára 3,92 dolláron állt, az előző kereskedési időszakhoz képest 1,7%-os emelkedésnek köszönhetően.

Az árfolyam a 3,84 és 3,98 dollár közötti 24 órás sávban ingadozott, ami viszonylag stabil, de rövid távon enyhén emelkedő tendenciát jelez.

Ezeket a szerény nyereségeket változó piaci feltételek és befektetői hangulat közepette regisztrálták.

Piaci aktivitás és befektetői érdeklődés

A Filecoin forgalma az elmúlt 24 órában cikkírásakor 102.563.467 dollár volt, ami egészséges piaci aktivitásra utal.

A piaci kapitalizációja is elérte a 2.225.402.277 dollárt, ami a kriptopénzpiac figyelemre méltó szereplőjeként pozícionálja.

De mit jelent mindez a FIL árfolyamának alakulására rövid távon? Itt az ideje, hogy a vevők végre belevetik magukat az altcoin piacába.

Ali, az X piaci elemzője nyilatkozott erről,

„A TD Sequential vételi jelzést mutat a #Filecoin $FIL 3 napos grafikonján, egytől négy gyertyáig terjedő visszapattanást várva.”

Egyszerűen fogalmazva, egy potenciálisan bikás trend látható a közeljövőben.

Forrás: X

A Filecoin technikai elemzése és támaszszintek

Az altcoin TA jelentős ellenállási szinteket azonosított a 11,87 dollár közelében és a 7-7,20 dollár közötti tartományban, ugyanezek pedig a Fibonacci retracement szintekkel igazodnak.

A 3,77 dollárnál egy támaszszintet is észleltek, amelyet az árfolyam nemrég tesztelt és lepattant róla, bikás gyertyás mintázatot alkotva.

További támaszt jelentett a 4 dollár körüli szint, amely a 0,236-os Fibonacci-retracement-szinttel korrelál.

A Relative Strength Index (RSI) 39,19-es értéket mutatott, ami a semleges 50-es érték alatt van – jóval a medvés területen belül.

Forrás: TradingView

Ezzel szemben a növekvő vételi lendületnek köszönhetően a felfelé irányuló mozgás jeleit is kiemelte.

A volumenelemzés is jelentős vételi érdeklődést jelzett a 3,77 dolláros támaszszint körül, ahogyan azt a grafikonon zöld nyilak jelzik.

Végezetül, a Coinglass szerint minimális rövid likvidálások történtek 59,2K dollárnál, és hosszú likvidálások 279,11K dollárnál, ami a nap alacsonyabb szintű likvidálási aktivitásra utal.

filecoin
Forrás: Coinglass

A FIL Futures Open Interest is 130 millió dollár körüli számokat jegyzett, ami a Filecoinra vonatkozó futures kontraktusok teljes értékét tükrözi.

Olvastad már? A kriptók ChatGPT-je, a WienerAI, 7,2 milliós gyűjtésnél tart

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!